Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Segg a segg ellen!

2012.04.15. 22:35

Sziasztok!

Mivel kevés az időm arra,hogy nagy esszé írásába kezdjek,ezért  most szeretném a vizuális éhségeteket csillapítani. Különben is,a képfeltöltés igen gyorsan megy a pöpec netemnek köszönhetően. Remélem tetszeni fog,amit most mutatok nektek. Mindig kíváncsi vagyok az ízlésetekre, ezúttal is szeretném megtudni,hogy milyen husi csajokra buktok leginkább. Bemutatnám a „nagy segg” csata első nagy összecsapását,két igazán szuper csaj részvételével. Az a nagy büdös helyzet,hogy tökéletesen meg tudom érteni,hogy miért az egyiket vagy éppen a másikat válasszátok. Két teljesen más „karakterű”,de a maga nemében párját ritkító nőről van szó. Egyiket se kell részletesen bemutatnom,azt már megtettem a blogban,de pár szót azért hozzáfűznék ehhez a két csodához. Carmella Bing a „démoni nagy macska” már szinte mindenki számára ismert. Egy igazán népszerű,tapasztalt pornószínésznőről van szó,aki az elmúlt években (szülés,megváltozott életmód) miatt szedett fel magára jó 30 kilót. Brutális egy nőstény lett belőle és brutálisan szexi lett a plusz kilóival együtt. Duvy aka Sabella Monize mindössze két éve bukkant fel a horizonton és szinte azonnal ellepte a netet szaftos fotóival,videóival. Igazán szépséges egy csaj,némi félvér beütéssel. És a segge?  Ritkán látsz ilyet,az egyszer biztos! Most két nem akármilyen popsi „küzd” meg egymás ellen. Egyet máris elmondhatunk,hogy mindkettő nagy és a „popsi” szó kvára nem illik rájuk!! Carmella formás hátsója a felszedett zsír ellenére is megőrizte némiképp izmos,feszes voltát. Duvy hatalmas segge elképesztő formával bír. A méret cseppet sem vált kárára a szimmetriának. Viszont láthatóan puhább,narancsbőrösebb,mint Carmelláé,jóval több rajta a zsír. Nem akarok befolyásolni senkit,de ebben az összecsapásban én Duvy hátsóját hoznám ki győztesnek. Nekem kissé jobban bejön ez a nagy, zsírosabb segg. De persze,ha nem lehetne választanom,akkor bármelyikkel elégedett lennék. És ti?? Melyiket paskolnátok szívesebben?

Carmella Bing segge:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 imagebam.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Duvy segge:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr794369823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fradista88-felvidek 2012.04.16. 16:23:29

Itt egy nagyon szexi husi csaj, káprázatos arc, szép formás, hájas test. Nagyon szexi pocija van
www.youtube.com/watch?v=VhZZP3KDVqY&feature=fvwrel

Ilovechubbygirl 2012.04.16. 20:34:13

@fradista88-felvidek:
Ez a belinkelt szőke csajszi numero uno!!

Viktor1988 2012.04.17. 02:10:22

Én Duvy-ra szavaztam, de mindkét hölgynek bombasztikus segge van! Én őrülten fenék mániás vagyok, szóval Csaba, amikor teheted ilyen jellegű bejegyzésekkel nyugodtan jelentkezhetsz!

qdiace 2012.04.17. 18:03:21

Az itteni hölgyek közt ő csont és bőr, de 120-as csípőbőségével megérdemli, hogy linkeljem:

secretsocietynyc.wordpress.com/2011/12/21/the-biggest-ass-in-brazil-andressa-soares/

Ilovechubbygirl 2012.04.18. 17:51:33

@fradista88-felvidek:

Ez a szőke csajszi tényleg ott van a szeren. Hihetetlenül guszta egy husi. Bár az arca kicsit "lekozmált a sok szoláriumtól".
A teste egyszerűen tökéletes. Hiába nálam a tökéletes nem 50 kilót és derékszögű vonalzót
jelent!
A „rádiuszsablon” az- az igazi...

Ilovechubbygirl 2012.04.18. 17:57:39

@fradista88-felvidek:

Jól mulatnak a csajok,szépen táplálják éhező zsírpárnáikat... Egy-két belinkelt videód olyan jó,hogy párat viszont fogsz látni a blogban...

Akos_79 2012.04.20. 09:12:23

Én felhizlaltam a csajom elég jól:)

166 cm 60 kg ból lett 80 kg:)

Hatalmas segge lett meg csöcsei! Jobban élvezem most mint 7 évvel ezelőtt mikor megismertem:)

Ilovechubbygirl 2012.04.20. 17:38:52

@Akos_79:

"Asztakurva micsoda változás!!!!!!:):)

Mell,has,derék úszógumi,combok... Egyébként
7-évvel ezelőtt is nagyon jó nő volt. Kis formás. Most egész más műfaj lett belőle. Elhiszem,hogy élvezed... Nagy a repertoár..Nem unatkozhatsz mellette..Egyébként azt hogy érted,hogy te hizlaltad fel? Tényleg célirányosan etetted finomságokkal,vagy csak meghízott melletted,az életviteletek miatt?

Akos_79 2012.04.20. 18:51:58

Nem volt célirányos, csak meghízott az évek alatt.

Akos_79 2012.04.20. 19:04:46

Az első kép ahol még vékony volt az nem 7 évvel ezelőtti, hanem csak 4:)
süti beállítások módosítása