Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szilveszteri ajánlat..

2011.12.29. 22:40

Sziasztok!

Mindjárt itt a Szilveszter. Nem tudom,hogy ti miként és kivel töltitek az ünnepet,de számomra kihagyhatatlan esemény egy hatalmas, újévi féktelen dugás! Naná,hogy a párommal. Miután valahol jól kibuliztuk és kellően leittuk  magunkat, hajnaltájt szépen hazakeveredünk ( sosincs eltervezve,hogy mivel,hogyan,miként) és otthon máris célkeresztbe vesszük az ágyat vagy konyhaasztalt,mosógépet mikor mit ( ilyenkor semmi se kényelmetlen). Szóval nem az alvás az első gondolat,mikor az otthon melege fogad,hanem az utolsó. Nem vagyok egy piás fajta,alkalom nélkül sosem izgat a dolog,de ha szórakozni kell,akkor odateszem magam vagy inkább nem csinálok semmit. Meg se kottyan egy tucat rövid,mindaddig míg nem kevernek mellé valami nőies kotyvalékot. Az ilyen körömlakklemosó likőröktől hamarabb kifekszem,mint egy üveg pálinkától. Egyedül a pezsgő az,amit hígítóként használok,a borok közül is csak valami igazán jófajta vöröset!! Őszintén szólva ilyenkor kurvára nem érdekel,hogy milyen káros biokémiai folyamatok játszódnak le kicsiny 105 kilós szervezetemben,hisz bőven lesz időm az új évben racionális férfiként funkcionálni,több ezer órát dolgozni,gyúrni, ép testet és lelket kreálni abból a velejéig romlott,alkoholtól átitatott „döghúsból” amivé Szilveszterkor válok. De aggodalomra semmi ok. Még sosem tudtam annyit inni,hogy ne kívánjam meg az én szexi,dundi nőstényem,aki engem minden piánál jobban bódít.
Olyan őrült ágycsatába kezdünk újév hajnalán,hogy azt még az ókori barbár törzsek is megirigyelnék. Nincs semmi finomkodás,csak primitív állati ösztön. De így a jó. A hátamról  rendszerint lekaparják a bőrt,miközben én ragadozó fenevad módjára „széttépem” a párom husi testét. Olyan dugásban lesz része,amitől minden hájas porcikája kocsonyaként reszket majd az élvezéstől. Nos nekem ennyi a tervem. Tán nem elég ötletes?
  Most mondjátok kell ennél több,kell? Hagyjuk már a sok mellédumát. Szeszben pácolódni és szexben „kivérezni”- higgyétek el, ennél több nincs egy Szilveszterben.  

Lépjetek rá a romlás útjára és ízleljétek meg a husi test nyújtotta mámort újév első napján!

Tán kételkedtek bennem? Csináljak hozzá némi kedvet? Nos melyik szuper nehéz bombázóval gyűrnétek össze a lepedőt Szilveszter éjszakáján?

Klikk a videókra és döntsetek igény szerint:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr923505306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ginbo 2012.01.24. 17:35:54

indafoto.hu/ginbo/me/page/1

egy kis önreklám, amellett, hogy a blog továbbra is jó, kerültek fel új képeim! :)

Viktor1988 2012.01.25. 01:35:16

Kedves ginbo!

Nagyon szép az új sorozatod is. Az tetszik benne a legjobban, hogy nagy hangsúlyt kapott a hasad, ami egy telt hölgyön az egyik legszexibb és talán a legfontosabb rész.
Örülök és köszönöm, hogy megosztottad ezeket a képeket! Szép vagy!

ginbo 2012.01.27. 17:08:48

@Viktor1988: Köszönöm a szép szavakat :) Igyekszem én is így gondolni magamra. :)

Ilovechubbygirl 2012.01.30. 18:50:04

@ginbo:

Jó kis hasad van kedves ginbo!
Sexy and very-very soft rolls. Oh Yeee!!
süti beállítások módosítása