Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexi Lexi újra velünk...

2011.11.21. 23:15

                                                            

Sziasztok!

A 2011.02.06.-i bejegyzésben már  bemutattam Lexi Summers-t,de azóta rengeteg új dolog látott napvilágot erről az ellenállhatatlanul finom, husi csajról. Nem könnyű betelni az alig 20 éves lány bájaival,erre a legjobb bizonyíték a töretlen népszerűség. A kicsike nagyon nyomul a legjobb külföldi duci csajos site-okon. Lexi vonzereje a helyes,mosolygós pofikáján kívül kétségtelenül a zsenge,fiatal, dundi teste. Habzsolni való puha formái,üde bőre és finom puncija szexért kiált.

Fiatal korára való tekintettel neki még feszesebbek a formái,ruganyosabb a bőre,de persze zsírpárnában ő sem szenved hiányt. Viszont mindenhova jutott a plusz kilókból.  Jó húsos combjai főleg akkor dominálnak,mikor széttárja nekünk a lábait,hogy betekintést nyerjünk a legféltettebb titkába. ( nem úgy tűnik,hogy félti…) Mellesleg ,igazi, nagy szilikon free ciciket markolhat  rajta a szerencsés „áldozat”. A segge és a csípője is szép ívben domborodik,nem veszítheted  el a gyeplőt sem lovagló,sem kutyapózban. Mindig van esély a megkapaszkodásra.  Természetesen bőven jutott a pocira is a finom hájból. A lány hurkás hasán kényelmes fekhelyre is lelhetsz,nem kell tartanod a kiálló bordák „uncomfortable” hatásaitól..  Ebbe a csajszikába bele kell olvadni és élvezni testének ínycsiklandozó adottságait. Hmm ja,habár legkevésbé talán az ínyemet csiklandozza…:)

Videók:

Klikk a fotókra:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr653401648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zenador 2011.11.22. 14:53:48

Ezúttal nem kellett hosszú heteket várni, hogy új blog-bejegyzéssel jelentkezzél. Köszönjük az újabb gyöngyszemet! Bár Lexi Summers már egyszer szerepelt a blogodon, nem árt az ismétlés:)

Lexi gyönyörű álomnő! A megtestesült nőiesség!

Viktor1988 2011.11.25. 01:56:14

Kedves blog-társak!

Elnézést kérek, hogy eltérek a témától, de a segítségeteket szeretném kérni valamiben. Egyszerűen nem tudom megérteni ezt a Pippa Middleton fenék mániát. Ne értsetek félre semmi bajom a nővel és a kis fenekű csajokkal sem, de ezt az őrületet, amit csinálnak egyszerűen képtelen vagyok felfogni. Itt most nem arról van szó, hogy én a telt csajokat imádom és emiatt értetlenkednék. Ennek a Pippának egyszerűen nincs feneke! Azért hoztam föl ezt a témát, mert 100 helyről hallottam már, hogy ilyen jó segget festeni se lehetne. Ez nagyon el van túlozva szerintem. Ha egy Jennifer Lopezt, egy Beyoncét, vagy egy Shakirát a feneke miatt imádat övezi azt megtudom érteni, de ez a Pippa egyszerűen egy átlagos fenekű nő. Nem értem a hisztéria okát.
Kérem, hogy valaki világosítson föl, hogy miért alakult ki ez a hisztérikus imádat?
Elnézést, hogy behoztam ezt a dolgot, de valamelyest talán kapcsolódik is a blog témájához.

De, hogy érintsem a valódi témát is, hát ez a Lexi egy bombasztikus nő. Nagyon szexi, kellemes és gusztusos látvány. Valóban egy gyöngyszem.
süti beállítások módosítása