Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Még nincs vége...

2011.11.06. 22:30

Sziasztok!

Jól „megöregedett” és „megporosodott” a legutolsó bejegyzésem,sokak szemében akár már lezártnak is tekinthető a naplóm,de ez a gondolat téves és csak bízhatok benne,hogy az is marad. Próbálom folytatni, nem lezártnak tekinteni. Nem magyarázkodom, de a magánéletemben bekövetkezett „minőségi” változások szinte kizárják nemhogy a blogolást,de sokszor még a netezést is.. Tényleg igaz, hogy 30 fölött,ha az ember egy konszolidált életet él, normális egzisztenciával és családban,akkor szinte semmi másra nem vágyik,nem nagyon akarja megváltani a világot és nem hajszolja őrületekbe  magát. Szexuális őrületekbe sem.  Legalábbis ennek az életfelfogásnak a jeleit saját magamon is tapasztalom. Egyre kevesebb dolog bosszant és egyre kevesebb dolog inspirál, mondhatnám úgyis,hogy az idő vasfoga megedzett és az élet sok szennye és mocska iránt némiképp rezisztenssé tett. Nevezhetjük ezt apátiának vagy érzéketlenségnek,de valójában arról van szó,hogy kiegyensúlyozott vagyok és boldog abban a mikrokörnyezetben,ami körülvesz. Abban a családban, azzal a nővel,azokkal a barátokkal… Nekem talán ennyi elég. Minek is idegesítsem magam? Ez a világ úgy romlott és nyomorult ahogy van. Meggyőződésem,hogy javíthatatlan. Akik felruházzák magukat a dolgok jobbá tételére, nos rendszerint azok is romlottak. Aki meg nem romlott,az gyáva,erőtlen és nem tesz és nem is fog tenni soha semmit.  Szóval egyfajta védekező mechanizmus nem tudomást venni a dolgok állásáról és megteremteni a boldogságunk szűk kis bugyrát. Nekem ez megy, de olykor én is visszanyerem lázadozó,harcos,szenvedélyes énem. Talán akkor, mikor a boldogságom kis bugyrába próbál behatolni az a mocsok, amitől igyekszem távoltartani magam. Mindössze pár hónap telt el az utolsó bejegyzésem óta,de szinte hihetetlen,hogy azóta is mennyit romlott a világ,az emberek,az országunk,az életünk,szinte minden. Most persze nem fogok politikai megfontolások áldozataként marhaságokat firkálgatni, mert annál jobban utálom,hogy érdekeljen,de tény,hogy gyatra és satnya a közélet, a közhangulat és reménytelenséggel teli az a levegő,amit ma szippant az ember. Egyéniség, remény és identitásvesztett a világ. Persze beszélhetünk itt egyszerű pénzügyi világ meg euró válságról, de ennél jóval többről, sokkal súlyosabb dolgokról van szó. A probléma mélyen gyökerezik. Ha egy mondattal kéne meghatároznom a bajok okát, akkor azt írnám: az emberi tudatlanság, antipátia és kapzsiság viszi romlásba a világot. Nem több és nem kevesebb. Persze mindig is ez vitte oda, de manapság szinte tabuvá és közhelyessé vált az erkölcsöt, illetve annak hiányát felhozni a bajok forrásaként. Pedig igazából nem ideológiák és közgazdaságtani alapvetések közti harcok dúlnak itt, hanem az emberiség önismereti válságát éljük. Ennyi, téma lezárva.

   A médiáról és a trendekről is írjak valamit? Nem írok. Most már annyira nullák, oly gagyik lettek,hogy szóra se érdemesek. Nincs is mit követni, mert lassan már trendek sincsenek…

 

Engem szerencsére lefoglal és leköt a magánélet, de tévedés lenne azt állítanom, hogy nem esik jól néha egy kis bűnös eltévelygés. A szenvedélyeit az ember nem tudja leküzdeni csak uralni vagy nem uralni. Én hiszek abban, hogy szenvedélyek nélkül nincs boldog élet. Álszent ájtatosság azt állítani, hogy a jóság a lemondásból,önfeláldozásból fakad. Nem lehet, hogy sokszor csak a gyávaságot állítjuk be jóságként?  Nos én nem gondolnám,hogy le kell mondanom a szenvedélyeimről,nem hiszem,hogy nagy diadalt aratnék azzal,hogy megtagadom a saját személyiségem. Tudom, hogy rengeteg férfi őrületként éli meg a husi lányok iránti vonzódását és nekik szükségük van rám,szükségük van erre a blogra. Nem a vezetettségre, hisz nem tartom magam valamiféle fő Buddhának,csak az erőt kívánom összetartani,abban a szenvedélyben,ami megannyi olvasóban ugyanúgy megvan,mint bennem. Most végre volt egy kis időm körülnézni a neten és információkat gyűjteni a szexi,dundi csajok világáról. Nem semmi dolgokat találtam alig pár perc leforgása alatt. Fantasztikusan izgató fotók,jobbnál-jobb videók tanyáznak különféle portálokon. Nem mintha ki lennék éhezve a szexre,de még mindig megbizseregtet néhány szuper fotó vagy videó. Látszik,hogy sokat fejlődött a multimédiás világ,a digitális fotózás,videó készítés. Ma már sokkal nagyobb felbontású képeket lehet töltögetni egyszerű free oldalakról,mint pár évvel ezelőtt. A fotók nem olyan plasztikusak,sokkal több az olyan beállítás,ami szinte életre kelti az alanyt.

Különösen bejön néhány pornós dundi csaj,akikről mostanság jobbnál jobb fotók és videók látnak napvilágot. Ebbe az elit körbe sorolható:  Lexi Summers, Duvy vagy más néven Sabella Monize, Terry Jane, Alex Chance,Dani Amour,Carmella Bing,Sierra Skye,hogy csak párat említsek. Ezek mind olyan lányok,akik veszettül jó testtel bírnak,van alakjuk és emellett felettébb izgató súlyfeleslegük. Pont olyan lányok,akik pikáns átmenetet képeznek a teltkarcsú és a kövér közt. Nincs is annál szebb látvány,mikor egy homokóra alkat mellé,vastag húsos combok,nagy kerek popsi,jó hurkás has társul.

Az ilyen ún.:chubby,chunky,curvy lányok a legszexibbek a világon. Rájöttem,hogy a kisugárzásuk abból fakad,hogy a testük formája ötvözi a karcsúság és a dundiság vonzerejének minden előnyét. Sok-sok ilyen lányt szeretnék látni, mind a környezetemben,mind az interneten,hisz ők élő és hiteles példái a női  zsírpárnák „vágyfokozó” hatásának. Szerencsére temérdek egészséges, szexi husi lány van kicsiny országunkban,tehát,aki ilyen lányok utánuk sóvárog,annak nem kell messzi tájakra utaznia. Mondjuk nekem csak a szomszéd szobáig,de gondolom,hogy mások is vannak olyan szerencsés helyzetben,mint én. A netezgetés során rábukkantam egy kegyetlenül jó oldalra, ahol HD minőségű videókat tölthetsz le ingyen. Igaz, hogy kicsit sokáig tart, hogyha az ingyenes letöltést választod,továbbá idő korlát is van letöltések közt,de a filmek minősége minden időt megér. Természetesen nem árulom el az oldal címét, azzal elterelném a figyelmet a blogról. Inkább szépen-lassan megosztom veletek ezeket a videókat.. Nem fogtok csalódni,annyira,de annyira jók...

Egy másik szuper,de fizetős oldal,melynek a nevét is elárulom:  Hotsexyplumpers.com.

Ennek az oldalnak a tartalmai is elérhetők az internet különböző furfangos bugyraiban, mégpedig ingyen,ha valaki türelmesen és ügyesen keresgél.. Tetszik az oldal által képviselt irányzat,amit egyre erősebben közvetít. Mindinkább szenvedélyesebb hardcore videók és fotók kerülnek az oldalra. Megszaporodtak a hájmarkolászós jelenetek, sokkal nagyobb teret kapott a zsírpárnák  masszírozgatása,gyurmázása vagy pl. a csaj hasáról lelógó háj lötyögtetése. Beletrafált az oldal, abba a pikáns szenvedélybe vagy, ha úgy tetszik háj fétisbe,amit én is annyira imádok. Nevezetesen mikor egy pasi egy husi lány dundi testén élvezkedik és szinte eufórikus állapotba kerül a testének látványától,a puha hájainak érintésétől.. Nem is ragoznám tovább,aki ezt szereti,az pontosan tudja miről beszélek..

Szóval pár hónapos eltűnésem után itt vagyok és megint blogolok nektek. Ebben az unalmas és érdektelen, sokszor már egyhangúan felszínes internet világában kell egy  frissítőnek ható erősen  pornográf és szenvedélyektől túlfűtött blog. Mindez messze nem öncélú,hisz a husiimádók fékezhetetlen étvágyát hivatott némiképp enyhíteni. Ez nem bűnös eltévelygés, ez szükséglet. És a szükségleteket ki kell elégíteni. Ez a blog célja, nem több,nem kevesebb. Örömöt szerezni másoknak.. Tehetnék ennél többet??

 

És akkor most jöjjön a beígért videók közül az első. A főszereplő Dani Amour. Egy igazi "nagy" ,szőke nőstény. Nagy mellek,nagy combok,nagy segg,zsíros has,szóval van minden ami kell! A legjobb jelenet a filmben talán az,mikor a pasas olajjal keni be Dani testét és jól megmasszírozza a nő hurkás hasát. Ez kegyetlenül pikáns rész. Olyan laza,olyan puha a csaj hája,hogy csurog az ember nyála..:)  A videó mellé feltöltöttem fotókat is körítésként,így nem érheti szó a ház elejét. Jó szórakozást!

 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr143151687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Föld márpedig lapos 2011.11.08. 12:43:19

Én részemről egy fél másodpercig sem tekintettem lezártnak a blogot. Önzőbb vagyok én annál. ;)

Két teljesen eltérő dologról szeretnék írni.
Egyik az a világ és annak helyzete lenne.
Én egy elég realista, de sajnos sok esetben inkább pesszimista ember vagyok. És bár nagyon elkeserít, amit magam körül látok (néha az épelméjűségem kérdőjelezem meg a 6-os villamoson, hiszen ha az a normális, ami ott körül vesz, akkor nekem a diliházban a helyem), mégis amondó vagyok, hogy bár mindig van lejjebb, mindig van feljebb is. Én már valószínűleg nem érem meg, amikor az erkölcs fontosabb lesz, mint a pénz csörgése, de el fog jönni az a nap is újra. Az emberiségnek mindig meg kell járnia a poklot, hogy különbséget tudjon és különbséget vágyjon tenni jó és rossz között.
Persze most nagyon leegyszerűsítve írom le, amit erről a témáról gondolok, de nem szeretnék kisregényt írni.
Igazából csak annyit szerettem volna mondani, hogy jön majd egy generáció (nem tudom mikor), ami lerázza majd magáról a múlt silányságát (a mi jelenünkét) és visszatalál az értékekhez.

És most egy hatalmas váltás. :)
Én azt vettem észre, hogy a dundi lányokkal készült pornó filmek sokkal valóságosabbak. Több bennük a valódi vágy és érzelem. Nem a szokásos piros lakkcsizmás, 'most-jobbról most-balról most-elölről' típus (azoktól engem a hideg ráz, bár nincs semmi gond azzal, ha valakinek az jön be). Pont azért nézek nagyon ritkán pornót, mert számomra nagyon fontos, hogy lássam a szereplőkön, hogy legalább valamilyen mértékben tényleg tesznek érzéseket, vágyakat, a személyiségük egy ici-pici darabját a produkcióba. Ráadásul ezt mind a nő, mind a férfi oldaláról igénylem, szóval nem könnyű olyan filmet találnom, ami nem lehangol. És bizony a dundi lányokkal készített filmekben sokkal ritkábban csalódom.
Szerintetek ennek mi állhat a hátterében?

zenador 2011.11.08. 17:50:29

Sajnos egyre nehezebb ignorálni és kizárni életünkből, az egyre mocskosabbá váló világ bűzét. Ráadásul hazánk is látványosan hanyatlik. Igazad van, baj van az országban. Úgy gondolom, zuhanunk a pokolba. Én is megfigyeltem, hogy egyre többen zárkóznak be a csigaházukba, menekülnek a mikrovilágukba -- ahogy fogalmaztál. Ennek a következménye az lesz, hogy szétszakad a társadalom.

Sajnos nincs mindenki körül biztonságos mikrovilág. Sokan a harmincas éveikben sem engedhetnek ki, harcolniuk kell a túlélésért, nincs háttérország, menetelni kell előre, akár kimenni külföldre egy boldogabb (?!) élet reményében. És nem vár mindenkit egy nőiesen telt gyönyörű lány a szomszéd szobában...

De bízom benne, hogy egyszer majd csak jobb lesz és én is rátalálok egy buja, telt lányra:)

Bár a egy-két nő az oldaladon nekem már kicsit "túlságosan telt", de a mostani lány eszméletlenül vadító, főleg a vörös combfixben. Köszönöm, hogy megosztottad velünk, ezt a gyönyörűséget!

Viktor1988 2011.11.09. 10:41:59

Igen sajnos a világ hanyatlása már közelít a végső stádiumhoz. És én személy szerint azt tartom a legnagyobb problémának, hogy a legtöbb szó a gazdasági válságról szól. Sőt csak erről beszélnek. Úgy gondolom, hogy a válság az élet minden területén jelen van, csak ezt sokan nem is veszik észre, ebbe magamat is beleértem, mert csak a "jobb" pillanataimban látom át, hogy milyen nagy is a baj. Szerintem a gazdasági válság a legkisebb probléma ma a világban. Az emberek elidegenednek egymástól, nem tudunk igazán szeretni, ma már fontosabb like-olni valamit, mint találkozni egymással és beszélgetni egy jót. Persze ezt most kicsit eltúlzom, de ezen a pályán haladunk és kevés, olyan ember van, aki fölfedezi, hogy ahhoz, hogy a világ meggyógyuljon, előbb mindenkinek saját magát kell meggyógyítania. Mindenkinek dolgoznia kell azon, hogy a világ jobb és szebb legyen. Kevés az, hogy elmondjuk a problémákat persze ez is fontos, de a legtöbben azt gondolják, hogy nem tehetnek semmit a világ jobbá tételéért. Ez tévedés! Mindig, mindenki tehet valami jót kortól, nemtől, és minden körülménytől függetlenül.
Ezért szeretem ezt a blogot is, mert ide kedves és okos emberek írnak, akik tovább látnak a mocskon és, akiket még virtuálisan is jó ismerni.

De, hogy szó essen a telt csajokról is. Ettől a hölgytől aki a videóban szerepel megvadulok. Gyönyörű nő! Egyszerűen nyálcsorgató ez a látvány.
Köszönöm!

zenador 2011.11.10. 18:58:12

@Viktor1988: Én is úgy látom, hogy a végső stádiumban vagyunk.

Sajnos az ország válságával egyidőben én is válságban vagyok. Magánélet, magány, egzisztenciális probléma, útkeresés, munkahelykeresés szóval minden összejött.

Jó dolog, hogy létezik ez az oldal, ahol gyönyörködni lehet a NŐIES, telt nőkben. Persze a neten található rengeteg chubby/XL/plump girl oldal. De ez a blog biztos menedéket, "otthont" jelent a sok idegen pornóoldal tengerében. Ez a blog olyan értékrendszert közvetít, amellyel teljes mértékben azonosulni tudok, döbbenetes, de akár én is vezethetném ezt a blogot:)

ggh84 2011.11.15. 11:14:15

Na ezaz! Ez a videó nagyon jó. Eddig én is azt hiányoltam ezekből a duci filmekből, hogy a nő testalkata csak egy elejtett szó volt a szánalmas háttértörténetben, ha volt ilyen, pontosan ugyanúgy zajlott minden, mintha egy tucat gumitestű maca lenne a helyén. Most viszont, ahogy Te is írod, megtörni látszik a jég. Végre úgy tűnik az "ipar" mágnásai rájöttek hogy, aki duci videókat néz annak valószínűleg nem közömbös a test se és egyre több videóban az aktus részévé teszik a nő speciális adottságait. Sőt ezeket a videókat szerintem tényleg csak mi nézzük, egy olyan ember számára, akinek nem jön be egy puha hájas test, konkrétan ez a nő nemhogy édektelen de taszító látványt nyújtana. És azért valljuk be, joggal. Nekem se tetszik az alakja, sőt a löttyedt, formátlan hasa kifejezetten csúnya. Ez a videó a maga nemében mégis zseniális. Annak ellenére, hogy nem tetszik, úgy tudta bemutatni a nőt, hogy a hájimádadom egyszeriben felülírt minden esztétikumot és végig az járt a fejemben, hogy de lennék a pasi helyében. Hogy teljesen elvarázsol a teste hihetetlen puhasága, a lityi-lötyi hasa, ami annyira lágy, hogy hasonlítani se lehet semmihez, mert ilyen konzisztenciára csak az emberi háj képes. Jó persze tudom, ez veszélyes dolog, mert az nem megy, hogy az embernek csak az ágyban jön be egy nő, "józan" állapotában viszont nem vállalja, úgyhogy kapcsolatban nem tudnék élni vele, de egyszer mindenképp felpróbálnám.

Viktor1988 2011.11.15. 16:03:58

Kedves ggh84!

Lenne egy kérdésem, mert nem értek valamit a hozzászólásoddal kapcsolatban.
Ha tetszik neked ez a nő, akkor miért nem tudnád azt elképzelni, hogy párkapcsolatban élj vele?
Ha nem vállalod azt minden téren, ami/aki neked tetszik, akkor elveszik az egyéniséged, én úgy gondolom.
De ezt most ne vedd kötözködésnek, mert nem annak szánom, csak érdekel a véleményed, mert ez nekem ellentmondásos.
És tényleg nem kötözködni akarok.

Ilovechubbygirl 2011.11.15. 22:16:48

Érdekes,amit ggh84 ír.

Én erre csak azt tudom mondani,amit már régen is mondtam: a szex nem attól jó,mert szép,hanem attól,mert élvezetes. Miért,most nem így van? Ha mondjuk nem lennének szexuális vágyaink,akkor egy nő és egy pasi nedves,szagoktól sem mentes közös kis együttlétét nevezhetnénk akár gusztustalan eseménynek is... Az esztétika meg szoktatás kérdése. Ha az érzékeid azt mondják,hogy izgat ennek a hájas szöszinek a látványa,de mégsem mered ezt őszintén felvállalni,akkor te még mindig a szokások és normák rabja vagy. Nem mondom,hogy nem fontosak,de ha azt írod,hogy " a hájimádatom egyszerűen felülírt minden esztétikumot",akkor neked ez a nő tetszik és kész. Olyan nincs,hogy tetszik,de csak négy fal közt...

A Föld márpedig lapos 2011.11.16. 22:31:38

Én is szívesen beleköltöznék a fejedbe egy pár órára ggh84, hogy jobban értselek.

Pitee 2011.11.20. 23:35:38

Végigolvastam az összes bejegyzést kb. 2 nap alatt... és az utolsónál azt hittem, hogy nem lesz több, hogy egyszerűen nem fogsz írni.. Ne hagyd abba, nagyon élvezetes... ;)

Amúgy tényleg van olyan, tapasztalatból mondom, hogy ágyban szerethető úgymond egy husis csajszi, de a haverok előtt már nem... Ezzel nem sok mindent lehet csinálni...:/

ggh84 2011.11.28. 02:13:24

Elkezdtem megmagyarázni, de rájöttem, hogy tényleg nem ilyen egyszerű. Lényeg hogy, ahogy azt írtam is, a lány alakra nagyon nem jön be, azon túl, hogy nekem már túl kövér is. Cserébe ami miatt mégis imádtam a videót, hogy süt az egészből, hogy a pasi nem kényszerből csinálja, hanem merő imádatból. Nem csak a színház kedvéért játszik a testével, hanem kiéli magát rajta és ez borzasztóan átjön. Meg nagyon rájátszik a videó a nő testének a puhaságára (ebből a szempontból a legjobb, amit valaha láttam), amivel engem különben is le lehet venni a lábamról. Erre mondják, hogy nem kell feltétlenül szépnek lenni, csak tudni kell hogy adja el magát az ember. Ettől függetlenül külsőre továbbra se tetszik, viszont el tudnám képzelni azt a szituációt, amikor nem utasítanám vissza. Csak erre akartam utalni. Valóban félreérthetően fogalmaztam, de mondom, erre akkor a videó is rátett egy lapáttal, hogy pont olyan oldaláról mutatta be, ami nekem egyébként is a gyengém. Különben a formai ízlésemet sokkal inkább lefedi az eggyel korábbi poszt, ahogy azt ott írtam is. Nem azért mert szégyelleném, vagy valami, egyszerűen nem érzek késztetést, hogy ahogy Te fogalmazol a hájasabb nők kéne, hogy tetsszenek. Vannak bizonyos tulajdonságaik, amik tetszhetnek annak ellenére, hogy az összkép már nem vonz ilyen, amint írtam a puhaság és annak különböző megjelenési formái, de az általam preferált méretek is pont ugyanezért vonzanak. Példaként tudnám felhozni az előző posztban a tőlem átvett hastáncos videót. A hölgyeménynek nincs túl nagy hasa (kb az ideális), mégis lenyűgöző látvány, ahogy remeg, órákig tudnék benne gyönyörködni.

Az meg nem gondolom, hogy az esztétika szoktatás kérdése lenne. Egy ember esztétikai érzékét lehet befolyásolni, kinél jobban, kinél kevésbé, de akkor is belülről jön. Erre pont mi vagyunk a legjobb példák, hogy ilyen divat diktálta ellenszélben is megmaradtunk, akik vagyunk. És én tanusíthatom, (és innen adok igazat) hogy ez sokmindenkiben ott lappang, még ha nem is vállalja fel, vagy tudatosan elnyomja.
süti beállítások módosítása