Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Karácsony...

2010.12.22. 22:40

Kedves Olvasók! 

Közeledik a Karácsony,ezért bár lehet,hogy megköveztek érte,de most nem hoztam egyetlen pornográf képet sem.  Úgy érzem,hogy az ünnephez nem igazán illik a meztelenkedés. (Majd bepótoljuk O.K.?!:)) Biztos öregszem és már nem vagyok a régi vagy mit tudom én... Most inkább szentimentálisabb,érzékenyebb hangulatban vagyok és ezért talán a lányok szívét jobban megnyerem a mostani rövid kis bejegyzéssel.
Röviden szeretném kifejezni a tiszteletemet és csodálatomat a telt lányok iránt. Köszönettel tartozom nekik,hisz nélkülük nem működne ez a blog,nem lenne miről írni és sosem készülhetnének ilyen csodás fotók. De köszönettel tartozom minden egyes olvasónak,akik rendszeresen olvasnak és nézegetik az oldalt. Maradjatok itt,jó nektek írni és jó veletek beszélgetni!
Erre a Karácsonyra inkább egy érzést hoztam nektek,amit egy rövid,zenés videóval szeretnék kifejezni. Az érzés pedig nem más,mint az,hogy szeretem,csodálom és tisztelem a telt lányokat. Örülök,hogy léteznek,hogy boldogságot hoznak nekem és rajtam kívül még sok-sok férfinak ezen a világon. Szeressétek őket,mert megérdemlik! Ne hallgassatok a felszínes világ "torzonborz" nézeteire,cselekedjetek mindig a szívetek szerint,soha ne engedjétek el a kezüket és legyetek büszkék rájuk....!
 
 

       Kívánok nektek Boldog,Békés Karácsonyt!

 

 
 
  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr332533492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A Föld márpedig lapos 2010.12.23. 21:33:39

Neked is nagyon boldog Karácsonyt! :)

Köszönöm, hogy vagy és írsz nekünk.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2010.12.24. 14:01:48

Boldog békés karácsonyt és további husikás csajokat!
süti beállítások módosítása