Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bogarasnak lenni jó!!

2010.09.24. 23:00

                       

Sziasztok!
 
Minden embernek van valami bogara. Akinek nincs,az emocionálisan kies,kiégett vagy annyira alacsony intelligencia szinttel bír,hogy számára csak alapvető létszükségletekből áll az élet.
Nem gondolom, hogy a „bogaras ember” kifejezés az valamiféle negatív megbélyegzés lenne. Nagyon sok embernek van valamilyen nyílt, elfojtott vagy titkolt mániája… Miért  lenne bűn bogarasnak lenni? Ez a történet is tele van sztereotípiákkal. A mentális betegség és a "bogár" az nem ugyanaz. Persze léteznek olyan bogarak,amikből „dilibaj” is kialakulhat,de ez megint sok tényezőtől függ. Azt kifejezetten nem bírom mikor sekélyes emberek furcsa szerzetnek látják azokat,akik nem csak mindennapi,rutinszerű lényként funkcionálnak és nem csak sablonos dolgokkal foglalkoznak. A megszállottság ugyanis erőt is adhat az egyén számára, hogy a hétköznapokban jobban helyt tudjon állni. A léleknek, a hormonjainknak is kell a táplálék, nem csak a testnek. Én nem látom ebben a hibát. Mindenki másként fejezi ki a benne lévő tehetséget ,adja ki magából az energiákat, vágyakat,érdeklődést , emocionális kitöréseket.
Valaki bélyeget gyűjt,valaki hegyet mászik,valaki verset ír,valaki a megabyte-ok bűvöletében él,valaki macskákat tenyészt,valaki munkamániás,míg más csak zülleni szeret. Minden emberben van valami,ami a konszolidált állapottól eltér. És ez a valami egy teljesen normális állapot egészen addig,amíg egy olyan dologról van szó,ami a társadalomra,a családra nem veszélyes,törvénybe nem ütközik és nem akar erőszakkal senkit sem a mánia szolgálatába állítani. A husi lányok imádata egy szexuális mánia. De nyugodtan mellé rakhatnám a nők állandó fogyókúrázását, ami meg lehet egészségmánia,szépségmánia vagy éppen trendmánia.
Ezek a mániák szerintem nagyon jól megférnek egymás mellett,ha egyik sem válik egyeduralkodóvá és nem akar másokat agresszív befolyás alá vonni. Én senkit sem akarok kirekeszteni vagy megtéríteni. Akiben van fogékonyság vagy érdeklődés a blog mondani és mutatnivalója iránt,azt szívesen látom,de akiben nincs azt is tiszteletben tartom. Viszont ezt a másik féltől is elvárom.  Akit nem tudok megtéríteni,az ne próbáljon meg viszonzásul engem sem. A világ egy éléskamra. Mindenki nyúljon ahhoz a polchoz,ahol a kedvenc eledele található. Nem legyünk mazohisták. Ami nekünk nem jó,azt kerüljük el!
Itt most egy olyan megszállottságnak adok hangot illetve csak betűt és képet,amit sokan szeretnek,sokan utálnak,de én ez előbbivel foglalkozom. A hájimádat rengeteg férfi nyílt vagy titkolt szexuális mániája. Nálam ez egy teljesen felvállalt és pozitív dolog. Nem látok benne semmi olyat,ami szégyellni vagy éppen furcsállni való. Aki  tv-n keresztül nézi a Mount Everest csúcsának támadását,annak az igen furcsa és érthetetlen dolog. De aki benne van,ezt csinálja és ebben gondolkodik,annak ez egy csodálatos,felemelő élmény. Így van ez a szexuális szokásokkal is. Számomra is vannak olyan dolgok a szexben,amiket elítélek , elfogadhatatlannak,undorítónak tartok,de nem foglalkozom velük,mert én nem vagyok mazohista. Na pl. a mazohizmus is egy mánia:):) Az élvezeteket halmozni jó,de csak annak,aki mindig képes a feltöltődésre,különben hamar ki lehet égni. Ebben a postban most halmozni kívánom az élvezeteket. Egy féktelen zsírimádatot,egy szexi hájdömpinget mutatok be. Nagyon fogják élvezni azok,akik megőrülnek a szép,izgató,egészséges és igényes külsejű dundi lányokért,a puha hurkákért ,szexi zsírpárnáért. Tudom,hogy ezek a fotók sokakban visszafojtott vágyakat szabadítanak fel. Ez a sok szexi, hájas hasú,párnás combú leányzó sokakban már a képek láttán is szenvedélyt vált ki. Teljesen szokatlan fotók ezek pl. egy trendi pornóoldal után,ahol csak vékony,szilikoncicis, szopós szájú csajokat lehet látni.  Mindegyik lány testén más és más mértékben fodrozódik a háj. Nincs két egyforma hurkás has,zsíros popsi vagy húsos comb. Valahol itt leledzik ennek a mániának a lényege. A változatosságban. A szép lányok testére rakódott plusz kilók felettébb izgató dolgokat tudnak művelni. Tudom,hogy most a hasukon szívesen megmarcangolnátok a zsírt,megsimogatnátok azokat a párnás combokat. Szinte már érzitek is,ahogy az újaitok belemélyednek a nagy husis seggükbe..  Javaslom, hogy ne ragadjatok le a képek szintjén,ha ilyen vágy van bennetek. A valóság minden képzeletet,minden fotót felülmúl. Azonban kedvcsinálónak ez a sok fotó tökéletesen elég. Miközben millió weblapon pörögnek a zsírégető reklámok százai,itt pörögjenek a hájas csajok fotói. Éljenek, és sose apadjanak el ezek a szexi zsírpárnák. Hány férfi maradna bálvány nélkül,ha győzedelmeskednének azok a fránya fogyókúrák? A hájimádat egy szexuális „bogár”, sok-sok férfi kedvenc kis bogara…
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Katt. a fotókra:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com   imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

 

 

 

 

 

 

imagebam.com

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr582271814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

idilli 2010.10.11. 20:41:38

szia ilovechubby!
régóta olvasgatlak, de megmondom őszintén eddig csak félvállról. duci lánynak mondanám magam és örömmel olvasgatom, hogy másnak is tetszik ez :)

régebben írtál a cherries nevű csajról, nézegetted őt mostanában? szerintem eléggé elhízott mára és nem is szépre és ha jól látom már pénzes oldalakon árulja bájait. pedig olyan bájos kiscsaj volt.

Ilovechubbygirl 2010.10.12. 19:13:06

Szia Idilli!

Köszi a méltatást!
Igen láttam Cherries-t. Túlzásba vitte,tényleg nagyon elhízott.Nem véletlen,hogy már nem írok róla. Nem tudom miért csinálja. Egy darabig kifejezetten szexi volt ahogy rakódtak rá a plusz kilók,de átlendült a ló túlsó oldalára. Egy nagy bojler lesz belőle és az egészsége is veszélybe kerülhet. A nagyon kövér lányok mellett tényleg nem szól semmi. Az,hogy egy lány 70-90 kilósan szexin dundi az egy szuper dolog. De egy 100 kilós nő mellett nem szólhatnak érvek. Az tényleg valahol öngyilkolás és akaratgyengeség is,ha valaki nem tud ezen változtatni. Nem hiszem el,hogy egy 100 kilós nő,ha tud hízni még 10 kilót,akkor ne tudna lefogyni is ugyanennyit. A kövérség ugyanúgy csúnya,ha túlzásba visszik,mint a karcsúság...

Mr.Treeger 2010.10.18. 14:34:55

Szia!

A mostani írásod, mintha rólam szólna, de abszolút nekem szól. 20 éve élek a telt forma bűvöletében, de én továbbra is azt látom, hogy kevesen vagyunk. (főleg akik beismerik). Mindig meglep, ha meglátva egy molett, vagy kövér hölgyet, hogy mennyire átformálja a testet, egy vékony lánynál ruhában látva tudod mit láthatsz, de egy molettnél nagy meglepetések érhetnek és ezt nagyon szeretem.

Babyface01 2010.10.20. 18:45:48

Másnak sem jelennek meg a képek?:-S

Ilovechubbygirl 2010.10.20. 20:22:03

Bloodscalp!

Lesznek még....

Babyface01!

Nálam minden kép betöltődik.

HozzáértőPeti 2010.10.22. 19:23:13

Nagyon jó ez a blog! Teljesen egyformán gondolkodunk. Én például nyíltan hangoztatom ország-világ előtt, hogy az erős alkat híve vagyok. Nézetemet /és a dundi lányokat/ bármikor kész vagyok megvédeni, egész arzenálom van olyan beszólásokból, amivel egy vékony cicababát vérig lehet sérteni :).

HozzáértőPeti 2010.10.22. 19:40:14

Nemrég azzal szórakoztam, hogy egy főiskolás szépségverseny jelentkezőinek adatait írtam be egy BMI kalkulátorba. Gondolom senkit nem lep meg az eredmény: 10-ből 10 lány alultáplált volt. Úgy gondolom, tényleg nagy az isten állatkertje :). Az ilyen versenyek nagyon veszélyesek, főleg a legfiatalabb korosztályra. A gyerekek simán elhiszik, hogy ez a követendő példa. Milyen világ az, ahol a szépségkirálynőre kétszer kell ránézni, hogy egyszer észrevedd :).

Danifantasy 2010.10.24. 01:00:47

Ha már így szóba jött Cherries, akiről én kértem még annak idején némi leírást, szeretném megkérdezni hogy tudsz e valamit egy "Neko" nevű hölgyeményről?
Régen képek is voltak fönn róla Youtube-on Neko's weight gain!
címmel, de az utóbbi hetekben minden szőrén szálán eltűnt róla. Ez valami összeesküvés? :D
Nagyon megköszönném ha találnál róla valamit, de ha nem hát az se baj..

idilli_ 2010.10.26. 22:44:38

irigykedem azokra a csajokra, akiknek ilyen pasijuk van, mint az előző hozzászólók. mondjuk az én pasim is ilyen volt.

Ilovechubbygirl 2010.10.27. 21:00:03

Szia Danifantasy!

Sajnos nem ismerem azt a lányt,de a fantasyfeeder.com oldalon,mintha olvastam volna ezt a nevet. Ott érdemes kutakodnod.

Ilovechubbygirl 2010.10.27. 21:02:14

Kedves idilli!

Ha ilyen volt a pasid,akkor miért ért véget a kapcsolat? Ha nem vagyok indiszkrét elmondhatnád. Mondjuk szeretek indiszkrét lenni...

Akos_79 2010.10.28. 20:09:08

Nem rossz az oldal, de azért a csajok között az oldalon elég nagy szórás van.

Van köztük normál (telt) lány, meg vannak eléggé elhízott lányok.

Igazából nincs sok mondanivalóm, csak szimplán megjegyeztem.

Ilovechubbygirl 2010.10.28. 20:29:47

Én olyan túl nagy szórást nem látok. Egyik se az a nagyon elhízott kategória!

Persze 10-20 kiló ide vagy oda,de alapvetően mindegyik lánynak van formája...

Akos_79 2010.10.28. 20:44:39

Azért sok az a 20 kiló, nem is kicsit.

Pl míg ez fincsi:
m.blog.hu/zs/zsircsajok/image/g171p12%281%29.jpg

Ez egy picit azért sok:

www.imagebam.com/image/14e54999029004

idilli_ 2010.10.28. 20:55:23

szívesen elmesélem, mailt írhatok? érdekel a véleményed amúgyis.

Ilovechubbygirl 2010.10.28. 21:34:18

Kedves Idilli!

Persze,hogy írhatsz. A levelet a csaba3798@freemail.hu oldalra írd...

Köszi!

Ilovechubbygirl 2010.10.28. 22:13:03

Kétségtelen,hogy ránézésre nagy a különbség. De én nem vetem meg a zsírpárnát ilyen mértékben sem. Persze az első csoport,amit belinkeltél jóval karcsúbb. Nekem mindkettő bejön. A kettő közti differencia nem olyan túl nagy. Inkább alakra nagy a különbség,mint súlyra. De amúgy meg kb. 70-90 kiló közti lányokról van szó. Ez nem olyan széles intervallum.

Akos_79 2010.10.28. 22:33:53

Véletlen róla nincs több:
www.imagebam.com/image/95040789676553

Vagy nem lehet tudni ki ő?

idilli_ 2010.10.28. 22:57:46

@Akos_79:

én kb. olyan vagyok, mint a harmadik csaj:)
csak nem olyan szép barna:D

Akos_79 2010.10.28. 23:59:09

Ezek se rosszak:

www.imagebam.com/image/59802c83498786
www.imagebam.com/image/c3f20590850255
www.imagebam.com/image/de129f90852057

Ja gondolom az már kiderült, hogy nem olvasom a blogot, hanem inkább "nézegetem".

Nagyon jó képek vannak:)

idilli_ 2010.10.29. 00:38:45

@Akos_79:
a női oldal pedig előszeretettel olvassa:)

akiket most belinkeltél, azok már szerintem jóval 80 kiló feletti kategória, úgyhogy látszik, hogy simán el lehet itt tévedni és nem sokat számít 5-10 kiló. Az első képeid nagyon fenékorientáltak voltak , itt már szépen látszanak a hasi zsírpárnák. :)

Akos_79 2010.10.29. 00:42:56

@idilli_:

Hát igen, nekem a fenék és a comb jobban bejön mint a hasacska (az se rossz mondjuk):)

Ilovechubbygirl 2010.10.29. 08:46:05

Kedves Idilli!

Várom azt a levelet a csaba3798@freemail.hu címre.

Már dolgozni se tudok az izgalomtól.:)

idilli_ 2010.10.29. 12:45:23

@Ilovechubbygirl:
:)
azért annyira nem izgalmas, nincs benne semmi különös. ha végeztem a munkámmal, leírom, voltaképp már leírtam, csak át kell néznem, talán túl részletes ez így elsőre. :)
mondjuk a kérdéseimre a választ talán már meg is kaptam pár bejegyzésedből.
járjon ám a következő blogbejegyzésen az eszed, várom/várjuk! :)

Akos_79 2010.10.29. 13:45:29

@idilli_:

Nekem elég csak tel szám vagy kép:)
süti beállítások módosítása