Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elérkezett a Karácsony. Kissé szégyellem magam,mert az utóbbi időben nem foglalkoztam kellő alázattal a bloggal. Tudom,hogy az induláskor még sokkal nagyobb lendülettel vezettem a témát,de sajnos az idő előrehaladtával a kötelezettségeim jócskán megsokasodtak,ráadásul a magánéletem is komolyabb irányt vett. Szóval ilyen fontos emberként (bocs a szerénytelenségért ) nehéz megfelelni egy ilyen szabadidős tevékenységnek. Ami a blogolást illeti,tudom,hogy az adósságaim az utóbbi időben megsokszorozódtak . Egy-két poszt egy hónapon belül édes kevés az igények maradéktalan kielégítésére.

Munkahelyről írni meg elég rizikós,még akkor is,ha vezető vagy és nem ellenőrzi senki,hogy éppen merre kalandozol a képernyőn. Szóval,ha valaki csalódott bennem az elmúlt időszakban, azt joggal tette. De ez távolról sem jelenti azt,hogy megváltoztam volna. A kultikus szenvedélyem cseppet sem csillapodott a telt,párnás női mítosz iránt... Én lennék a legboldogabb,ha újra csak a szexualitás körül foroghatna az életem. De nem vagyok pornószínész,csak egy vezető beosztású férfi,akinek sajnos komoly dolgokkal is kell foglalkoznia,mert az elvárások köteleznek. Nem mintha ez a blog ne lenne komoly. Hisz rengeteg üzenete van. Akik végigolvasták ( azoknak utólag is köszönet,hisz már jó hosszú történelme van) azok mára már tudják,hogy a naplóm a szex ,a pornó, a fétis az életmód-divat és a társadalom-pszichológia gondolatvilága közt navigál könnyed és szabatos stílusban. Ez egy elég furcsa műfaj,mondhatni a naplóm műfaj nélküli. A blogomnak nincs is konkrét mondanivalója,hisz sok mindenről szól,de mindenkinek mást jelent. Pozitívan próbál hatni az önbizalomhiányos nők lelki világára,új távlatokat kíván bemutatni a a zsírpárnák és a szexuális vágy közt,kritikus és harci szellemben támadja a kor nőideáljait és minduntalan a titkos vágyakat hangsúlyozza. Rengeteg férfiból szeretné előcsalogatni a lappangó husiimádatot és arra szólít fel,hogy ez a kissé szégyellt szenvedély végre nyíltabb és gátlástalanabb legyen. És persze nem utolsó sorban képek százaival próbálja kielégíteni a testesebb nőkre éhező férfiak vágyait. ( Mert nyilván ennél jóval többre vágynak..A képek csak tüneti kezelést nyújtanak... )

Szóval igaz ugyan,hogy elsőre csak a hurkás csajszik imádatáról szól a naplóm,de elég egy-két posztba jobban beleolvasni és látni lehet a blog rejtett üzenetét is.

Egyik legfontosabb mondanivalóm nektek,hogy felhívjam figyelmeteket a saját ízlésetek,egyéniségetek és jellemetek kinyilatkoztatására és tökélyre csiszolására. Légy akár egy mosolygós szeximádó husi lány ,egy hájimádó szexőrült pasi,egy bátortalan,szégyellős srác, tele szexuális elfojtással,egy egyszerű férj,aki aggódik a felesége úszógumijaiért,mert az állandóan éhezteti magát,egy wellness és fitnesz megszállott,egy divattervező,egy pszichológus,egy punk, orvos,politikus,vagy csak egy nagybetűs senki,..- egy dologban közös a küldetésetek: ragaszkodnotok kell az álmaitokhoz,ahhoz a pluszhoz,amitől pont nem olyanok vagytok,mint a többi ember,amitől vagytok valakik,vagytok valamilyenek,olyanok akiket nem csak használnak,hanem ti magatok is használtok másokat,magatok alkottok ízlést, fantáziát,szépséget,értéket,de a lényeg,hogy mást,mint mások. Olyan világban élünk,ahol sok a keserűség,a kiábrándultság,felháborodás,a bűn,posvány,felszínesség és métely. De a hiba sosem a másikban keresendő. A hiba benned van,ha nem küzdesz meg a saját világodért. A hiba benned van,ha ezt a feladatot másokra bízod és páholyból várod a csodát. Azért vagyunk elégedetlenek a sorsunkkal,mert nem vesszük észre,hogy azt mi magunk írjuk meg rosszul vagy hagyjuk,hogy mások írják helyettünk. A szeretet ünnepe miért ne szólhatna a felszínes ajándékozás helyett valami másról is? Arról,hogy megmutassuk a másiknak az igazi arcunkat,megmutassuk lelkünk belső titkait és őszintén kimondjunk kimondatlan dolgokat? Sok tudós mondta már,hogy minél több dolgot megismer a világból,annál kevesebbet tud róla.. De mit tudunk egymásról és mit tudunk saját magunkról? Gyanítom,hogy itt még az elemi iskolában bukdácsolunk és nem jutottunk egyről a kettőre...


Boldog Karácsonyt kívánok minden Kedves Olvasómnak! A telt nők pedig legyenek magukra oly büszke,érzékien fénylő csillagok,hogy ragyogásukkal a férfit örökre elvakítsa a vágy..

 

És most jöjjön az "ajándékbontás":

A "csomagban":  Sierra Skye,Tiffany Blake,Reyna Mae,Linsey Ward,Suga Squirts,Kerrie Marie, Julianna stb...


 

free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host  

free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host

free image host

 

 
 



 

free image host free image host free image host free image host free image host free image host

free image host free image host free image host free image host free image host free image host

free image host free image host free image host free image host  free image host

free image host free image host free image host

free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr211609626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Noname Cowboy · http://www.rosevalley.hu 2009.12.24. 20:04:20

Óriási köszönet!
Merry Christmas!

spike543 2009.12.25. 19:17:40

Hali! Én is szeretnék Boldog Karácsonyt Kívánni! És Sikerekben Gazdag Új Évet! És elnézést szeretnék kérni múltkori helyesírási dömpingért. Egyébként nagyon szépek a csajok, nekem is majdnem mind kedvenc.

Gondwana (törölt) 2009.12.29. 23:20:11

Nagyon Kellemes Karácsonyt (így utólag is) és Boldog Új Évet!
Nagyon köszönjük a biztatást. :)
süti beállítások módosítása