Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Végre beindult az élet a naplóm háza táján és mivel a munkámnál fogva a számok embere vagyok,bevallom jó érzéssel tölt el,mikor a blogom olvasottsági statisztikáit bogarászgatom. Persze elismerem,hogy amiről írok az nem egy "über tudományos téma" vagy valami szépirodalmi műfaj ,de nem is akarom másnak vagy többnek mutatni a dolgot,mint amiről az valójában szól. Az írók és a művészek közt sem kedvelem azokat,akik a gátlásaikat túlzott irodalmi szerkezetekkel próbálják olyan elragadóvá tenni. Ez a blog az izgatóan telt,hájas nőkről szól és azt hiszem,hogy továbbra is tartanom kell magam a szókimondó,őszinte megnyilvánulásokhoz. A finomkodást megtartom azokra a területekre, amik azt megkívánják. De mivel itt szexuális témáról írok,szeretném kicsit talán másokban is a lappangó vágyakat kibontakoztatni és a gátlásokat tökéletesen felőrölni. A duci imádat ma még mindig egy nagyon érdekes és kényes téma,holott én semmi különöset nem látok benne és soha nem is írtam volna naplót a teltebb nőkről,ha ez manapság olyan evidens és mindenki által elfogadott ízlés lenne. Pont ettől olyan érdekes a dolog,mert tudom,hogy azok is meglátogatják ezt az oldalt,akik sok ellenérzést táplálnak a felfogásommal szemben. Őszinte kell,hogy legyek: Ez az ,ami engem leginkább inspirál. Nem vagyok pszichológus,de felettébb érdekelne,hogy milyen gondolatok jönnek elő egy vékony lányokat kedvelő srác vagy a különféle fogyicsodákat böngésző lány fejében,mikor véletlenül vagy készakarva ráklikkel a blogomra. Mert sokan vannak ilyenek is. Sokan elindulnak a neten egy irányba,aztán egész máshol kötnek ki. Beírják a keresőbe , hogy „zsírpárna,fogyókúra,hurkás has” és valami jó kis dizájnos női fitness portál helyett idetévednek,ahol több hájat látnak,mint amit rémálmukban el tudnának képzelni. Kíváncsi lennék,hogy az a nő,aki például nem is rendelkezik annyi zsírpárnával,mint a képeken található hölgyek többsége, vajon mit gondolhat mikor megtalálja a blogomat,ami isteníti azt,amitől ő minden erejével szeretne megválni. Korán megtanultam,hogy az igazság sokszor csak nézőpont kérdése,persze kell egy erkölcsi tartás és egy jogi keret az életünkhöz,de aztán,hogy a többi dologról jól vagy rosszul ítélkezünk-e,az már sokszor messze nem olyan egyértelmű. Én például azt mondom,hogy a háj az vonzó dolog egy nőn. Azon még nem gondolkodtam el,hogy vajon szép is? Egy biztos,hogy nekem örömet okoz,tehát jó,ergo szépnek kis kell lennie. Igen,asszem szép. De tud csúnya is lenni,mint bármi más. Minden csak az egyéni érzékeken múlik.

Ami viszont mára már egyértelmű lett számomra az az,hogy a vékony nőt is tudom szépnek látni,viszont izgatónak soha. Ez a különbség a szex és az esztétika között,hogy attól még,mert valami szép,nem biztos,hogy vonzó is a számodra. Milyen sokan élnek abban a hitben,hogy a cukrász sütemények az édességek remekjei,holott az ízük az esetek többségében egy lapon se említhető egy jó anya -féle házi sütemény ízeivel. Ebből is látszik,hogy az emberek mára már nagyon becsaphatóvá váltak. Nem azt veszik,eszik,szeretik,akarják,amire tényleg vágynának,hanem azt,amiről elhitetik velük,hogy szükségük van rá. Ugyanez a helyzet a divattal is. A nő elhiszi,hogy fogynia kell és lefogy, a férfi elhiszi,hogy a vékony nők a menők és ezért azok után sóvárog,a többiek meg le vannak szólva vagy titokban tartják eltérő felfogásukat. A társadalom már csak ilyen. Az tartja össze,hogy kirekeszt. A divatvilágot és a pornográfiát is ez tartja össze. Hiszen,ha kiderül,hogy pl. valaki a szexben nem az átlagosat és az éppen aktuálisat kedveli,akkor már retro, bizarr, perverz,fetisizáló. Mégis ettől olyan pikáns és izgató ez a történet. Nem szeretném,ha holnaptól csak telt nők képei borítnák a címlapokat,nem lenne jó,ha a neten minden erotikus oldalra érve csak párnás nőkkel találkoznék. Akkor elveszítené a varázsát az egész és ugyanoda jutna,mint amilyen sorsra van ítélve a mai nőideál. Amolyan fele-fele aránnyal kiegyeznék. A lényeg,hogy senki se érezze magát kevesebbnek azért,mert ő nem azt kedveli,mint amit mások elvárnak tőle.

Szerencsére újra egyre népesebb rajongója van a testesebb nőknek és ami a legjobb,hogy a nők közül is mind többen mutatják meg büszkén azt,amit a divat szerint el kéne rejteniük.

 

Mit szóltok az alábbi lányhoz,ahogy a hasán kéjesen fogdossa a zsírt? Ő pontosan tudja,hogy sok férfit (beleértve engem is),nagyon izgat az ilyesmi. Látszik,hogy ez a tudat őt is izgatja. Egy Brazil portálon találtam a képeket: " Fogdosd meg a hájam" címmel. Hát igen, a látványban van valami nagyon soft,valami nagyon nyálcsorgató. Akkor hát nem ez a lényeg? Van egy csomó husi nő és husi kedvelő pasi,akik értik,hogy az ágyban micsoda izgalom a nő testén lévő zsírpárna és engem megnyugtat a tudat,hogy a blogom sokak által megértésre talál.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr52686234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kitten 2008.09.29. 10:32:23

sztem anno énis valahogy úgy kerültem a blogodhoz, h vmi zsírölő csodaszert kerestem :) Akkor még kicsit hihetetlennek tűnt az egész, mostanra énis hirdetem az igét :) és eszeme ágában se lenne leadni egy dekát sem... :)

JediL 2008.09.29. 19:42:41

hát, nem is tudom.
biztosan nekem is eltorzult már a világom, de... ez így elég nyomi. Ha látok egy guszta nagytotált, az oké. De ez...nemtom, a pacal pökölt sem tetszik, nem is eszem olyat

lentil 2008.09.29. 20:29:12

Nahááát, mik vannak?! :O Ezt nem gondoltam volna. Valóban véletlen, hogy idetévedtem, de csak azért, mert a cím megfogott. Pár évvel ezelőtt még a magamfajta húsos nőt kedvelők nem merték ilyen nyíltan mindezt vállalni. Mit nyíltan... sehogy!

Nagyon helyes, hogy írsz! Csak így tovább.

Régebben a párom előtti időben annyira bosszantott, mikor egy szórakozóhelyen a csontit ölelgető arc odajött jópár sör és miegyéb után betintázva és felajánlkozott. Azt gondoltam, hogy mi a túrót akar tőlem egyáltalán, hisz nem én vagyok az ideál és fel is pipásított mindig. Az utcán és a haverok előtt egy csontival mutatkozni, kefélni meg egy husit inkább. Na ebből soha nem kértem!

A lényeg, léteznek (jóval többen, mint ahányan bevallják) olyan emberek, akik a husos nőket kedvelik, sajnos a média és miegyéb a divat után kullog inkább és sehol nem látni pl. olyan reklámot, plakátot az utcán, ahol egy husos nő reklámozna valamit, így kevéssé elvárható, hogy vállalja is az a férfi, aki a husikat kedveli, hogy mi is felelne meg neki legjobban. Persze értem, hogy nem lenne jó, ha a husi jönne divatba hirtelen az anorexiás nők után, de valahogy az embereknek kéne máshogy hozzá állni a dologhoz. Sajnos tapasztalat, hogy lényegesen negatívabban viszonyulnak bármilyen területen az emberek a kerek nőkhöz, mint sovány vagy vékony társaikhoz.

Na de nem is ezért írtam, hanem ez a mondatod hihetetlenül találó: "A nő elhiszi,hogy fogynia kell és lefogy, a férfi elhiszi,hogy a vékony nők a menők és ezért azok után sóvárog,a többiek meg le vannak szólva vagy titokban tartják eltérő felfogásukat."

lepisma_saccharina · http://lulu.com/spotlight/nordlicht 2008.09.29. 22:06:24

Szerintem nagyon jó, hogy van ez a blog. Végre valaki, aki Magyarországon is el meri ismerni, hogy elege van az uniformizált anorexiadivatból. Van egy nagyon jó barátom, aki grafikusművész, és a művészetével folyamatosan küzd azért, hogy ez a lemmingstratégiával operáló tömegízlésficam-rendszer ne nyeljen al mindenkit. Tele van az acctja telt nőket dicsőítő cuccokkal: limegreensquid.deviantart.com

Én a magam részéről mindig is elégedett voltam a kinézetemmel, hiába hasonlítok a képeiden szereplő csajokra (akik egyébként tényleg nagyon szexisek:)), és hiába mondták sokan, hogy fogynom kéne. Baromság, és baromságokat nem szoktam elhinni, akárhányan mondják.

Talán ebből kifolyólag be is jönnek nekem a telt lányok. Csak túl sokszor látom azt, hogy képtelen elfogadni az alakját, és azt gondolja, hogy benne egy "tökéletes" vékony nő van elrejtve. Holott csak el kéne fogadnia, hogy nem mindenkinek olyan az ízlése, mint a szappanopera-készítőké. (És pl. összejönni velem ;-))

zolika211 · http://zsircsajok.blog.hu/2008/09/20/csak_termeszetesen_az_igazi#comments 2008.09.29. 23:15:49

Sajnos nagyon sok a barom ember-pláne ebben az országban-, aki lenéz másokat az ízlésük miatt.
Egyszer egy saját közeli rokonom kérdezte meg tőlem nagy sajnálattal:"Akkor a feleséged is kövér lesz, ha megnősülsz?" Őszintén betegnek nézett! Na nem mintha érdekelt volna bármikor is mások véleménye.
Csak az a rohadt az egészben, h a sok kis köcsög vesztesnek néz, merthogy nekem csak "ilyen" jutott, pedig azt se tudják, hogy mit adhat egy ilyen csaj...

kitten 2008.09.30. 14:12:34

wow, ez nagyon durva!!! rémtörténet!!! "szégyelheted magad a bnőd miatt" ez mekkora szar :S Egyébként bármilyen közeli is legyen az ilyen ember, nem szabad hagyni a beszólogatást... én speckó összevesztem legjobb bnőmmel, mikor rákérdezett kedvesen este nyolckor vacsizás közben: te még ilyenkor zabááálsz?? azért ezt ne.... hozzáteszem akkor jöttünk meg kétórás görkorizásból, tehát azt se mondhatnán, hogy gondolkodtam-e azon hogy egyek-e vagy ne :) Másnapra belátta, hogy mekkora bunkó volt, és azóta sincsenek megjegyzései :) Egyszóval sztem annyit kéne elérni, hogy ne te érezd magad szarul... hanem ő, a "kedves" közeli rokon vagy barát... mert néha úgy érzem, hogy azt éreztetni vkivel hogy le kéne fogynia abszolút elfogadott... :S

lentil 2008.09.30. 17:03:43

Kitten, hát igen, média, amíg valahogy nem érik el a személyiségi jogok vagy valami vagy bárki, hogy egyenrangú legyen egy kövér és egy nem kövér, addig bizony mindenki úgy fog a kövérekre tekinteni, mint valami pattanásra a seggén (már bocs). Médiában látni olyan reklámot, ahol kövér nő van? (leszámítva azt az egy bankos reklámot! a krémgyártó cég reklámját direkt nem említem mert az abban szereplő nők inkább 5-10 kg plusszal rendelkeznek, nem tetemes mennyiséggel) Ahol mondjuk a gyönyörű, töredezésmentes, természetes haj a téma? Vagy van esetleg hírolvasó nő, aki kövér lenne? Látni az utcán plakátot, ahol kövér nő reklámoz valamit? Nem, sajnos nem. Addig ez nem is lesz normális mások szemében.
Vagy amíg bárki nem tud akárhol venni magára megfelelő ruhát (és nem Mr. XXL-re gondolok, vagy a női ruhaforgalmazók között is akad 1-2 ilyen nagy méretet árusító - persze zsákfazonnal, amiben még egy vékony is hatszor akkorának látszana), addig ez lesz.

Amúgy Amerikában teljesen elfogadott a kövérség - na nem azért mert ott van a legtöbb kövér ember (bár az is igaz, hogy arányaiban véve élvonalban vannak, ahogy Magyarország is), hanem mert ott kiharcolták maguknak a kövérek mindezt. Ott olyan nincs, hogy bemegy egy husi nő egy boltba és nem kap magára normális ruhát, ami nem zsákfazon. Ki is térne a hitéből, perelne és egy hónap múlva becsukhatna az a bolt. Itt mikor csinál meg ilyesmit egy nő? Nem nagyon hiszem, hogy bármikor is, hiszen körberöhögnék a bíróságon, sőt még a perköltségeket is fizethetné... Szóval hiába élvonal, mégis kullogunk valahol az emberi elfogadás szintjét nézve, a béka segge alatt.

lentil 2008.09.30. 17:30:47

zolika211, igen, sajnos sok a barom ember kis hazánkban.

Az ilyen emberrel nem kell foglalkozni, én már megtanultam. Igaz szerencsére, a gyerekkoromat leszámítva és a korai serdülőkoromat, már nem aggasztanak az emberek beszólásai. Ismerősök, meg rokonok meg nem is mernek próbálkozni. (biztos igazi házisárkány vagyok :D)

Nézzen a sok kis köcsög vesztesnek, legalább lesz egy nap a hónapban, amikor van orgazmusa :D. Fölösleges a stresszes életben még fokozni az idegeskedést, nincs igazam? :)
És pontosan, fogalma sincs, mit hagy ki egy divatmajom, aki a csontikra bukik :D. Bár igaz nekem sem kéne olyan pasi, aki egy kicsit sem vonzódik a telt idomokért.

Burung 2008.10.09. 15:00:39

Ugyan még nem olvastam el a blog-ot, de annyival máris hozzájárulhatok a pozitív példákhoz, hogy nekem a nekem eddig a legjobb szex mindig duci hölgyekkel volt. A vékonykák valahogy mindig önzöbbek voltak. És a duci lányoknak mindig jobb volt a technikájuk! :)

amitlatok (törölt) · http://amitlatok.blog.hu/ 2008.10.15. 08:07:21

Tetszik a felfogásod, bizony telt lányok sokkal jobbak minden téren, és ha nem csak a testükre pályázol...Nekem a lelkük is bejön mindig.
süti beállítások módosítása