Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Úton útfélén elmondom ahol csak tudom,hogy mennyire szexinek tartom a husi nőket. A fogadtatás meglehetősen vegyes. Ha a neten  megkérdezem az embereket,mindig azokat a sokszor ismételt válaszokat kapom. Reprezentatív arányt nem tudok most felmutatni a vékony és telt nőket szerető férfiak közt, de az már egyre világosabb számomra,hogy sokkal többen kedvelik a gömbölydedebb és lágyabb formákat,mint ahogy azt korábban gondoltam. De nem is ez az érdekes, mert ugye a dicséret és egyetértés csak egy dolog. Ahogy régi osztályfőnököm mondta: Ha ötöst kapsz,az természetes,el is várom tőled és nem jár érte jutalom. Viszont ha rosszabb jegy csúszott be akkor órákig képes volt engem elemezgetni és szapulni. Én is úgy vagyok vele, hogy a negatív kritikákkal foglalkozom elsősorban,hisz nem tagadás ez a dolgok érdekesebbik része. És a sok éljenező és egyetértő vélemény mellett bizony akad nem kevés olyan is, ami elvből elutasítja a párnás női testet. Leginkább egy ilyen megjegyzés ütötte fel a fejemet: „aki isteníti a hájat,az kezeltesse magát,mert ez nem normális dolog. Ilyenkor mindig eszembe jut a szűk látókörű ember fogalma. Kétségtelen, hogy egy ilyen ember nagyon rossz vitapartner és olykor győzködni is teljesen felesleges. A szűk látókör sokszor szexuális korlátoltságot is jelent. Elvből beteggé nyilvánítani egy olyan ízlést, ami nem egyezik meg az átlagossal elég hibás gondolkodás. Én is elég konzervatívnak tartom magam, de ha aberrációkra gondolok,akkor elsősorban: pedofília,erőszak szex, necro pornó,anyagcsere termékek egymásra ürítése és ehhez hasonló dolgok jutnak eszembe. A homoszexualitást nem sorolnám ide,mert én azt nem aberrációnak tartom,hanem nemes egyszerűséggel betegségnek. Ha vele született dolog, akkor elfogadom és megértem,de ha kialakult,akkor némiképp már személyiségzavarnak és aberrációnak hívom. Viszont az megdöbbentő, hogy akik a vékony női testet tartják esztétikusnak ,azok a hozzám hasonlókat betegesnek látják.
Tegnap vettem egy Auto Bild magazint és  volt benne egy cikk az új Audi RS6 kombiról. Ez egy A6-os Audi kombi iszonyatosan erős motorral szerelve.
580 lóerő, 650 Nm nyomaték, 4,6 másodperces 100-ra gyorsulás és 280 km/h végsebesség. Mindez 14-40 liter közötti fogyasztással párosítva,hatalmas raktérrel,öszkerékhajtással és kb. 30 milliós árcédulával. Akkor kérdem én mi ez,ha nem aberráció? Hát normálisak ezek az Audis mérnökök? Minek egy kombiba 580 lóerő,ha fele is több,mint elég? Miért nem egy nagy dízelt raknak bele,ha már a környezetvédelem manapság ennyire fontos? És miért kell egy kényelmes luxuskombinak sportautókat megszégyenítő tudással bírnia? A válasz egyszerű: Azért,mert az Audi megmutatja ezzel,hogy ilyet is tud. Megmutatja, hogy nem az átlagos ízlésűek átlagos autója. Pedig a világon egyetlen észérv sem szól egy hipergyors benzinfaló kombi mellett. Mégis mindenki megcsodálja, mert különc és rengeteg polgárpukkasztó tulajdonsággal bír. Ebből csak azt akarom kihozni,hogy az átlag gondolkodású ember sokszor túl mereven elutasítja az élet alternatíváit és a különc vagy eltérő véleményű egyéneket zsigerből félnótásnak állítja be. Mi is van jelen korunk nőideáljával? Kétségtelen, hogy sokkal könnyebb dolga van annak,aki 100%-ig azonosulni képes vele. Nekem és azoknak, akiknek a feleslegek és telt idomok képezik a szexuális vágy alapját,nekünk ma sokszor csak az „egészségtelen,fúj,gusztustalan és beteg jelző jár.” Pedig ez a vélemény nem mérvadó. Azért nem, mert figyelmen kívül hagyja,hogy az ízlés egyeseknél könnyen formálható,másoknál elvi meggyőződés,míg valakinél vele született. Illetve ezek kombinációi. Nekem pl. a szexuális érzékenységi faktorom ( hú de szépen fogalmaztam,csak tartani akarom a nívót:D:D ) a hájtól a legmagasabb. Olyan, mint egy Gauss görbe. Anorexia esetén nulla inger, vékony-sportos esetén minimális,vékony esetén gyenge,átlagos esetén közepes,teltkarcsú esetén nagy,míg a ducikás,husi esetén a legerősebb. Aztán a szexuális érzékenységem átcsap növekvőből csökkenő függvénybe ,miután a kövér,elhízott  nők felé haladunk a görbe mentén. De azt egyértelműen kimondhatom, hogy a női testet borító zsírpárnáktól sokkal nagyobb a szexuális étvágyam. Valakinek nyílván mástól jön meg igazán a kedve, de nekem a háj olyan,mint valami stimuláló eszköz. Ha meglátom, vagy megérintem a barátnőm belső combjának párnáit, kerek fenekét vagy a hasát borító vajpuha zsírt,akkor másodpercek se kellenek,hogy szexre kész állapotba kerüljek. Szerintem ezek a szexi zsírpárnák feldobják egy nő testét. Tudjátok milyen az, mikor jól bele lehet markolni egy nagyobb popsiba? Tudjátok milyen az,mikor a hason lágyan ringatózik a háj és olyan valószerűtlenül puha a tapintása,hogy majd megőrülsz tőle?
Ez olyan dolog, amit nem lehet megunni. Örök izgalom, megalománia,amit egy husi nő teste képes nyújtani. Lehet, hogy mindenben maximalista vagyok,mert az élet más területén sem hoznak lázba az átlagos dolgok. És én azt mondom,hogy aki egyszer rabja lesz a női zsírpárnáknak,az nem tud menekülni többé. Függőséget okoz. De ebbe a függőségbe legalább nem lehet belehalni. Ajánlom azoknak a férfitársaimnak,akik meg akarnak válni káros szenvedélyeiktől…… Megéri…..

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr17365165

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PlusSizeSusy 2008.03.05. 13:32:31

Szia!
Tanúsítom, hogy az egészséges mennyiségű zsírpárna fokozza a nemi jólétet:-)))Azóta mennyország a szeretkezés:-))))
Susy
süti beállítások módosítása