Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ötéves a blog!

2012.12.13. 20:59

page_2.jpgSziasztok!

Öt éve hoztam létre a naplót. Öt év hosszú idő. Több tucat bejegyzés,cikk,több száz fotó és hozzászólás… Ez már történelem. A blogot mindeddig több,mint hétszázezerszer töltötték le,volt olyan nap,mikor több,mint négyezerszer. Amikor belevágtam a dologba,akkor ha jól emlékszem egy borzasztóan túlfűtött időszakomat éltem,rengeteg élmény,vágy és szenvedély hajtott engem. Arra gondoltam,hogy vajon mi lenne,ha mindezt a neten is formába önteném,mi lenne ha a párnás női test iránti rajongásomat megosztanám veletek? Őszintén mondom,hogy nem voltak kételyeim afelől,hogy sokan magukra ismernek majd az írásaimban és pontosan tudtam,hogy a felfogásommal egyáltalán nem vagyok egyedül. A blog sokáig pornográf élményhalmazként funkcionált,majd a hangsúly lassan áttolódott a társadalomkritika felé.  Egy a telt lányok támadásaival szembeni intellektuális ellensúlyt próbáltam kiépíteni. A háj,a zsírpárnák  itt  pozitív értelmet nyertek. Sokakat sikerült meggyőznöm arról,hogy néhány eszmét pusztán a pénz, a hit,a befolyásolhatóság,a tudás hiánya tart életben és nincs kőbe vésett igazság. Az enyém sem az.

Sosem vágytam arra,hogy mindenki azonosuljon velem. Van egy nőideálom,szeretem a husi nőket és amikor csak alkalmam van rá visszautasítom azokat a véleményeket,amik mindezt nem tartják normális,értékes és elfogadható dolognak. Visszautasítom,mikor pénzéhes egyének „csicskáztatják” a nőket,hogy a hiúságukból meggazdagodhassanak. Visszautasítom,mikor a karcsúságot szembeállítják a teltséggel, pusztán önző,anyagias okokból. Visszautasítom,mikor azt sulykolják a nőkbe: ha nem fogysz le,akkor nem gyarapíthatod az elitek táborát,mert csakis vékonyan lehetsz vonzó nő… Rengeteg férfi érti és tudja,hogy miről beszélek. Tudják,hogy mit szeretek a nagyobb popsiban,a combokban,a hurkákban.. Tudják,hogy az olyan férfiak táborát gyarapítom,akik nem a szimpla tili-toli szexet kedvelik,hanem érdekli őket a szeretkezés művészete,a női test gyönyöreinek felfedezése, az élvezetek mind magasabb szintre való emelése. Egy párnás női test szinte ordít,hogy foglalkozzál vele és megismerd az összes titkát. Kizárt,hogy egy ilyen lánynál csak a puncira korlátozódik  a szexuális vágy. Élvezni akarod,hogy belemarkolhass a kerek fenekébe,a combja húsába,élvezni akarod hasának remegő hájait,élvezni akarod az összes domborulatot a testén és kialakul nálad egy függőség,amitől szabadulni egyszerűen képtelenség. De nem is kell. Kellemes áldás ez,hidd el.

Öt éve azt mondtam,hogy „Szeretem a hájas csajokat!”. Öt év után is ezt mondom. Köszönöm,hogy végig velem voltatok. Ez a blog,a ti bástyátok… Én csak a köveket hordtam össze a megépítéséhez…

dani6.gifdani8.gifavalon.gifavalon2.giflexi.giflexi_2.giflexi2.gifduvy.gifduvy2.gifdani10.gif 

sierra.giflexi3.gifduvy3.giflexi4.gifalex.gifalex3.gifcarmella.gif

tiffanybl.giftiffany2.gifdani13.gifavalon4.gifsierra3.gifam.gifsierra2.giflinsey.gifcarmella.2.gifduvy4.gifblond.gifbelly.gifbelly.gifalex4.gifveronika.giftumblr_m0w26owduy1qefm89o4_r1_250.giftumblr_m8jckkD3v41ry1xx5o1_500.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr444811557

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktor1988 2012.12.15. 23:24:09

Gratulálok a jubileumhoz!

Számomra mérföldkő volt, amikor megismertem a blogodat. Rengeteg inspirációt és erőt kaptam az írásaidtól.
Nagyon jó egészséget és még sok-sok évnyi blogolást kívánok Neked! Várom, hogy új dimenzióba lépjen a "Szeretem a hájas csajokat!"

Baráti üdvözlettel: Viktor
süti beállítások módosítása