Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Carmella Bing 1981 október 21.-én született az egyesült államokbeli Salemben. Magassága: 178 cm ,súlya jelenleg 90 kiló.
Eredeti hajszíne a barna.
Édesanyja még csak 15 éves volt, amikor Carmella született, az apja 24.
A születést követően az apa hamar lelépett. Carmella a nagyszülők segítségével nőtt fel.
2004-ben a Főiskola után Carmella Las Vegasba költözött és hamar a pornóipar világába csöppent. Akkoriban túlsúlyos volt,pár hónap edzés után leadta a kilóit és karcsú,nagymellű pornósztárként robban be a szakmába.  Alig egy év után 24 évesen már ismert pornósztár volt,milliónyi felkérést kapott. Nagy áttörést hozott számára a Double Decker és a Sandwich 8. című filmek. Az elmúlt 6 év alatt mintegy 250 filmben szerepelt és több száz fotósorozat készült róla. A pornóiparban a legnagyobb nevek közt tartják számon. 2007-ben pl. elnyerte a legjobb tengerentúli felnőttfilm szereplőnek járó brit díjat.
Carmella szereti a nyilvánosságot,szereti ha a figyelem rá irányul és természetesen imádja a szexet és a férfiakat. Mikor a google keresőbe írja a nevét tucatni oldal és kép jön elő. Ez borzasztó jó érzés számra,hisz ő bevallottan egy magamutogató lány. A Vegasban eltöltött évei alatt jócskán meggazdagodott.
Van úgy,hogy saját kocsival vagy taxival,illetve bérelt autóval jár, és havonta legalább ezer dollárt költ ruhákra. Hamarosan harminc éves lesz és jelenleg a másodvirágzását éli. Carmella hízásra hajlamos ,nagy méretekkel megáldott lány. Az elmúlt évek alatt lassan,de biztosan rakódtak rá a plusz kilók. Orientációja is megváltozott a szakmában. Eleinte puccos,trendi stúdióknak dolgozott,de  2008 óta már inkább a természetesebb,nagy mellű nőket preferáló Reality Kings és Big Naturals oldalain láthatjuk. 2010-ben terhes lett a barátjától és ez év októberében meg is született a kisbaba. Most ismét visszatért a szexiparba de már egy teljesen más műfajban. A Plumperpass oldalán láthatjuk,mint BBW modell. Alaposan kikerekedett,sok plusz zsírpárnát szedett fel magára. Ez nyilván a szülésnek is a következménye. Egyébként nekem úgy tűnik,hogy megint terhes. Lehet,hogy tévedek,de a pocakján nem csak hájat látok,hanem olyan,minta a babától lenne még kerekebb?? Mindenestre fantasztikusan buja nő lett az egykori vékony,nagymellű pornósztárból. Soványan is kifejezetten szexi lány volt és meghízva is izgató látvány. Hiába egy nagyon jó testű nőről van szó,aki karcsún és kövéren is jól néz ki. Engem megfogtak a hatalmas mellei , a jó nagy segge és a vastag, kissé narancsbőrös combjai. Kifejezetten pikáns látvány.. Nem rajongom a tetkókért,de a jobb vádliján látható,kunkorodó, növényszerű motívum szerintem beindító. Nekem az arca is kifejezetten tetszik. Hát nem egy szende szűzies arc,viszont nem is annyira közönséges. Olyan  „ elitkurvás"..Látszik a csajon,hogy domináns a szexben. Lehet,hogy a démoni sötét haj és fekete párduc arc téveszt meg? A fene se tudja. Megtapasztalni az igazságot biztos nem fogom.
 
Ő az a nő,akire azt mondom,hogy íme, az egészséges kövérség. Imádom ezt a paradoxont!!!
Nagyon buja,nagyon termékeny  ez a lány,aki már asszony,hisz ő egy anya és már 29 éves. Remélem nektek is tetszik. Csodásak ezek a nagy méretek. Ha már megnéztétek a fotókat,akkor cserébe házi feladatként derítsétek ki nekem,hogy jelenleg terhes-e vagy sem?
Vigyázat! Odafigyelni nekem az évszámra,mert 2010-ben már születtet egy gyermeke…
Ha a lecke nehéznek bizonyulna,akkor csak merüljetek el Carmella (majdnem) határtalan bájaiba….
 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr652634434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spike543 2011.02.07. 13:33:27

Hát helló ismét kedves Ilovechubbygirl a januári bejegyzésed volt a legütősebb.Bocsi hogy csak néha tudok írni de rengeteg dolgom van nekem is de ez nem jelenti azt hogy ne olvasnám a blogodat.Miota rátaláltam az őszes bejegyzést magamba szívtam:)Tényleg jó kis közösség verbuválodot itt össze az évek során még ha én csak néha veszek részt is.A két utolsó bejegyzésedet szeretném most kommentálni.Carmella tényleg egy szép kívánatos nő és szerintem kimondottan jobban fest 90 kilósan mit 60 kilósan úgy sem volt rossz de az arca nem az én világom.Meg az az igazság hogy én a Reality Kings-töl nem vagyok úgy elájulva mert ott nagyon sok vékony komerssz nő is van,és ugyan ez a helyzet a BigNaturalsal is.A másik lány viszont már más tészta,Na Lexi Summers már tényleg egy angyal!Ö közelebb áll az izlésvilágomhoz főleg arcban az valami csoda.Mondjuk lehet hogy elfogult vagyok az XlGirls-el de ok még egy kövérebb csajból is kihozzák a maximumot:)De XlGirls-ös lány szinte az összes bejön az új modelekröl nem is beszélve.Azér akad ott is egy pár vékonyabb csaj de nagyon kevés.Szeretnék neked idén is húsi csajokban gazdag évet kívánni vizuálisan persze:)A barátnöddel meg sok boldogságot.Remélem még nagyon sokáig vezeted ezt a blogot mert imádom a képeket is a vidiket is és nemutolsosorban az írásodat is.Szép napot Szevasz.

Ilovechubbygirl 2011.02.07. 21:45:27

Szia Spike543!

Köszi a hozzászólásod. Azért csak gyere gyakrabban és oszd meg a véleményed a többiekkel,főleg a lányokkal. Érdekesebb,ha egy párbeszédben többen vesznek részt.
Lexi tényleg egy cukor lány. Nagyon baba. Nem tudom elképzelni,hogy milyen lehet,ha mondjuk mérgesen néz? Nagyon sok pasas álmodik egy ilyen lányról. Szeretgetni való nem vitás. Csak hát ugye kár,hogy szeretgetik is mindenféle hímringyók. De hát a pornó az pornó... Majd kinő belőle a kicsi lány... Addig legalább láthatja az egész világ,hogy milyen is egy jó kis husi-musi...

Ui. de tapintatos vagy,hogy csak vizuálisan kívánsz nekem "husi csajokban gazdag új évet".... Azért van úgy,hogy a társaságomba kerül egy-kettő. Nem könnyű ellenállni,de tudok,de tényleg nem könnyű. Szerencse,hogy nem leszek könnyen szerelmes,ha viszont valakit szeretek,azt mindörökké,de komolyan. Ezért vagyok hűséges típus. Mindig imádkozom,hogy csakis csont sovány nő zúgjon belém,mert az sokkal simább ügy számomra....

Neked is Boldog Új Évet így megkésve testvér!

Viktor1988 2011.02.08. 11:30:32

Sziasztok!

Nagyon szeretem, amikor Ilovechubby valami elgondolkodtatót ír, mert filozofikus alkat vagyok. Azonban ennek a blognak a gyönyörű hájas csajok adnak értelmet és hajtóerőt. És ezért nekem az a véleményem, hogy nélkülözhetetlen, hogy olykor-olykor háttérbe szorítsuk a magasban szálló gondolatokat és gyönyörködjünk abban a látványban, amit ez a két gyönyörű hölgy is nyújt. Az igazat megvallva nem sakkozni szeretnék velük a leginkább. Szívesen írnék még a hölgyekről többet is, de sajnos most rohannom kell. Köszönöm Csabi az újabb adag élményeket!

zsírmágnes 2012.04.04. 21:43:25

Hát, lehet hogy én is így végzem: 57 kg-ról 80, majd 90 kg. De nem bánom. Ha szexik a kilók, jöjjenek csak!:-)
süti beállítások módosítása