Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Klaudia Kelly újratöltve!

2013.02.23. 21:08

4q43q6.jpg

Sziasztok!

Nagy érdeklődésre tart számot a  múltkor bemutatott Klaudia Kelly pornósztár. Gondoltam,hogy addig ütöm a vastat,míg az meleg és megfejelem a dolgot egy újabb bejegyzéssel. Klaudia a vadonatúj képeken szexibb és izgatóbb mint valaha. Nagyon dögösre sikeredett a sminkje, a testére némi barnító olajt vagy krémet is felvittek a fotózás előtt,ami néhol elég béna foltokat hagyott rajta. De ez legyen a legnagyobb problémánk. A nehézsúlyú szőkeség most újra elkápráztat méreteivel. Végül a videóban egy nagyfarkú néger fickó szana-széjjel dugja,így 10/10 az élvezeti faktor.

pic_32.jpg

            

      imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr425100143

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktor1988 2013.02.25. 01:08:34

Köszönöm Csaba!
Engem teljesen magával ragadott ez a csaj.
Ez a 2. bejegyzés talán még jobb, mint az elöző volt! Annyira szexis ez a nő, hogy azt nehéz szavakba önteni. Elnézést kérek a vulgáris kifejezésért, de ha tehetném, akkor nagyon megb...nám!
Ha van még, akkor jöhetne a 3.rész! :)

Ilovechubbygirl 2013.02.26. 21:12:49

@Viktor1988:

Örülök,hogy a kedvedbe jártam..

samuel55 2013.03.26. 17:00:39

Van hova behatolni!!
süti beállítások módosítása