Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bemutatkozik: Klaudia Kelly

2013.02.17. 18:50

re.jpgKlaudia Kelly 1988 január 5.-én született. Tehát 25 éves. Kaliforniában él (mint általában mindenki,aki exhibicionizmussal kívánja megkeresni a kenyerét). Egyébként a Kaukázus környékéről származik. Jelenleg fő foglalkozású pornósztár. Három éve tevékenykedik a szakmában.

Magassága mindössze 162 cm,súlya: 74 kg. Szeme színe kék,haja szőke.

A nagy seggű nőket kedvelők nagy kedvence. Az utóbbi időben jócskán meghízott,így gyakrabban láthatjuk a plumperpass,illetve egyéb bbw site-ok oldalain.

Hihetetlenül kontrasztos látvány,mikor néger pasasokkal együtt filmezik és fotózzák. Klaudia ugyanis elképesztően fehér bőrű nő. Krétafehér. Ez a fehérség  még inkább kihangsúlyozza a hatalmas de annál formásabb seggét. Nagyobbnak látod,mint amekkora valójában. Nagyon nagy,de nagyon jó segge van. Egyébként a melleit kivéve valóban „brutális” idomokkal rendelkezik a csaj. A feneke mellett a csípője is igen széles és hatalmasak a combjai,különösen azóta,mióta felszedett pár kilót. Nem is húsos combok ezek,hanem igazi sonkák,sőt a fehér bőrszín miatt valóságos „zsírszalonna” látványt nyújtanak vastagságukkal,puhaságukkal. Klaudia nem igazán hasra hízós típus,de az utóbbi időben ott is eléggé meghurkásodott. Az arcáról mit is mondhatnék? Néha kifejezetten olyan képet vág,mintha Kelemen Annát látnám kerekebb arccal,máskor meg szolidabbak,szerethetőbbek az arcvonásai. Szép arcú nő,de a kurvásabb fajtából. Viszont van benne hétköznapiasság,asszonyosság is,mióta "overweight csajszi" lett belőle. Tény,hogy a hátsója és a combjai  falnivaló „látványosságok”.  Mármint azoknak a „turistáknak”,akik az ilyen látványosságokra buknak..

tumblr_mhzvc1sasr1qgjd8po1_1280.jpg

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

tumblr_m8892lzsLC1qgjd8po4_1280.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr95083656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktor1988 2013.02.21. 01:01:07

Nagyon dögös ez a csaj. Az egész teste, de föleg a segge bombasztikus! Az én ideálom szerint a legnőiesebb az ilyen típusú telt alkat. Gyönyörű nő!

Nagyajak · http://nagyajkak.blog.hu/ 2013.02.22. 07:07:41

nem rossz, ezt a kategóriát is meg lehet kívánni ha ad magára a csaj. blokkolnám!

ozi9 2016.06.30. 09:03:33

A lényeg fantasztokus. Imádom a popsit amit lehet kémyeztetni,ez gyönyörü
süti beállítások módosítása