Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tegnap május elseje volt. Ilyenkor hagyományosan sokan kimozdulnak a szabadba,függetlenül attól,hogy ez az ünnep eredetileg miről szól. Mellesleg 120 éves a munka ünnepe. De sajnos a rendszerváltás előtt a pártállam telepedett rá,aztán meg a különböző politikai pártok csináltak belőle egyfajta közösségi mozgalmat. Engem ez az ünnep ma már teljesen hidegen hagy. Manapság már nincs komoly jelentősége,arra viszont jó,hogy ezen a napon sokan vannak a levegőn,esznek,isznak,szabadtéri programokat csinálnak, szóval tulajdonképpen egy aktív kikapcsolódás az egész. De a szombatnak volt egy másik jótékony hatása is. Idén először láttam a lányokat lengébb ruhákban,mintegy megelőlegezve a hamarosan beköszöntő nyarat és a bikiniszezont. Apropó bikiniszezon. Jó szokásukhoz híven megint tele vannak a kereskedelmi tv-k a különböző fogyasztó szarok, úúú akarom mondani szerek reklámjaival. Utána is néztem kicsit a neten és kb. 3 perces szörfözés után egy webshopban három tucat fogyasztószert sikerült találnom. Szóval  manapság tényleg nem nehéz hulladékokra elszórni a pénzt. Persze a reklámok jól megválogatott marketingszlogenekkel próbálják ránk sózni ezeket a szarságokat és igyekeznek minket meggyőzni arról,hogy mekkora szükségünk van rájuk. Minősítő jelzőkkel próbálnak bűntudatot ébreszteni a nőkben és potenciális vevőt csinálni belőlük: …....: („a vonzó karcsúság titka......hamarosan itt a bikiniszezon,lendülj formába stb..”)

Most őszinte leszek. Örülök,hogy a nők többsége még mindig nem ilyen „igényes” az alakjára és nem tud vagy nem akar fogyasztó bizbaszokra pénzt áldozni. Ezt kapásból lemértem tegnap a tömegben,mikor a sok-sok fiatal nőt elnézegettem. Nyugtával dicsértem a napot,mert a hölgyek alakján újfent jó dolgokat művelt a begubózós,hosszú havas tél. „Diabetikus” alkatú lányt vajmi keveset láttam. Sokkal inkább domináltak az összeérő combok és kibuggyanó úszógumik,mint a beesett has és a hosszú karcsú lábak. Van miért imádnom a magyar lányokat az tény. Tényleg a kedvemre valók. Többségük nem igénytelen,mint a ronda amcsi kövér nők,akiknek ragad a hajuk,pattanásosak,zsíros az arcuk és nyomnak circa 120 kilót. A magyar husi lányok csinosak és szexik. Nálunk sok a szép arcú,gusztusosan,arányosan dundi lány, ráadásul amijük van azt jó kis divatos cuccokban tálalják. Amikor tegnap szembe találtam magam ezzel a látvánnyal,egyből eszembe jutott az a tv-s fogyi reklám,mikor a pasi előtt büszkén tekergeti magát a vékony csaj. Pfff gondoltam magamban,hogy én milyen szerencsés vagyok,mert ezek a testesebb hölgyikék csodaszerek nélkül is tetszenek nekem. De most komolyan, lehet a husikákat nem szeretni? Képzeljétek csak el a tegnapi feelinget: Árad a pecsenye és a kenyérlángos illat,közben huszonéves csajszikák lépkednek előtted,szexi cuccokban. Mind a négy leányzónak guszta kis túlsúlya van,a meghízott popsi és sonkás comb szépen befigyel,közben a kibuggyanó hájuk folyton remeg a lépteiktől. Van ennél jobb dolog a világon? Naná,hogy éljen május elseje..

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr11968345

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spike543 2010.05.03. 10:42:57

Na, hello ismét, már rég nem írtam neked, de most hogy mondod énis voltam majálisozni barátnömmel. Namost teljesen egyet kell, hogy értsek, veled komolyan mondom több nekem tetsző husi csaj volt mintha lementem volni egy szórakozó helyre!
Éljen a tavasz. Apropó Figyeld az ELLE májusi számát érdekelni fog téged. Most először érzem, hogy nagy változások lesznek, legalábbis remélem. Tényleg szánalmas már a sok fogi reklám, énis rühelem őket. Na, hello és husicsajokban gazdag nyarat kívánok!

Zenador 2010.05.03. 20:17:40

Nem szoktam kijárni május elsején a ligetbe, de az írás után én is kedvet kaptam rá. Jövőre nem hagyom ki:)

Babyface01 2010.05.04. 01:36:13

Jó neked... Előttem 4-en mentek, 2 rózsaszín pólós pasi s*gg alá letolt farmerben, velük 2 csaj cicagatyában és topban, egy nagyobb szél elfújta volna őket, + elállták az utat, nekem nem voltak ilyen élményeim...
Egyébként szerintem jók a képek, jól néznek ki ezek a lányok, csak az a baj, hogy ahogy az első fel van öltözve sokan lenézik, mert azt gondolják, ilyen ruhát csak 50 kg-os "hibátlan" testre lehet felvenni... (Nem értek ezzel egyet, csak egyből ez jutott eszembe sajnos:-S)
süti beállítások módosítása