Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Harc a kilókért II.

2010.02.21. 02:22

Elmeséljem nektek,hogy néha milyen látomásaim vannak? Ha mondjuk egy milliomos fickó lennék,aki teljesen korlátlanul rendelkezhetne a szabadidejével,akkor biztos,hogy magasabb szintre emelném ezt a szexuális szenvedélyem. Nem kérdés,hogy kiépítenék egy húsiimádó fellegvárat. Mennyivel izgalmasabb lenne,ha egy magazinban túlsúlyos lányok dobnák le a ruháikat,akik egy pöttyet sem edzettek a fotókért,hanem csak úgy megmutatnák természetes bájaikat,mindenféle retusálás nélkül. Érzem és tudom,hogy hatalmas lenne rá az igény. Amennyien kedvelik ezt a blogot,biztos vagyok benne,hogy ezek az olvasók sokkal többet is elviselnének ebben a témában. Milyen frankó lenne már egy olyan casting,ahol azért küldenének el egy leányzót,hogy szedjen fel még magára pár kilót és akkor lesz esélye továbbjutni...? Persze attól nem kell tartani,hogy ne lenne miből válogatni. Hisz rengeteg teltebb lány mászkál az utcákon. Akik persze soha nem fognak levetkőzni. Merem állítani,hogy a legszebb dundi lányok a szégyenlős és gátlásos nők közt vannak,akik abszolút nincsenek kibékülve a testükkel. Mennyivel nyíltabb és boldogabb életet tudnának élni,ha a dundi testüket pozitív reflektorfénybe állítanánk? Tudom,hogy milliónyi oldalról támadható az ízlésem. Ha egy egészségmániás meglátja kövér lányokat az oldalamon,akkor a szemöldökét biztos van miért összehúznia. Hallom is: „ Ezek a lányok tetszenek neked Lovechubby? Tudod mi lesz velük 20 év múlva? Magas vérnyomás, szívinfarktus,cukorbetegség,erőteljes hasi elhízás,mozgásszervi betegségek,vagy te nem így látod?" A válaszom annyi,hogy fogalmam sincs. Nem is érdekel,hogy őszinte legyek. Majd akkor legfeljebb jobban vigyáznak az egészségükre,ez a megoldás. Nem igaz az a tétel,hogy egy 20 éves 70 kilós lány 60 évesen már 130 kilót fog nyomni és meg is hal... Nagyon is egyénfüggő,hogy idős korban mi történik az emberi testtel. Szóval nagyon nem szeretem,mikor állandóan egészségügyi aggályokat visznek bele a témába. Hisz annyi minden más miatt lehetne még aggódni. Mégsem teszik. Mert az nem üzlet.. Én csak azt tudom,hogy odavagyok a zsírpárnákért és tudom,hogy cseppet sem vagyok egyedül. Hiányérzetem is van ezzel kapcsolatban,mert úgy érzem szó szerint meg kell küzdenem az ízlésemet preferáló médiákért. Ez tényleges harc a kilókért és nem pedig harc a kilók ellen. Habár egyre több hájimádó oldal van a neten és terjednek videók olyan lányokról,akik önkényesen hizlalják magukat,mégsem vagyok teljesen elégedett. Mivel nem kultiválom az SSBBW-ket ezért nagyon nehéz olyan lányok képeire vagy videóira bukkannom,ahol arányos,jó testű,mégis túlsúlyos,de nem kórosan elhízott nők mutogatják magukat. Szóval én a zsír imádatot úgy szaporítanám el a világhálón,hogy az ne csapjon át szélsőségekbe. Milliónyi szép, husi lány mutathatná meg végre a párnáit a sok tonna-donna helyett.

Hála istennek,azért mindig találok olyan oldalakat,ahol egy-két kifejezetten jó dologra lehet bukkanni. Az utóbbi időben azok a videók keltették fel az érdeklődésemet,ahol fiatal vékony csajok felhizlalják magukat és utána élvezettel mutogatják a megnőtt,nagy zsíros seggüket, fogdossák,remegtetik,olykor masszázsolajjal gyúrják a hájas hasukat. A férfiak meg teljesen odavannak ezekért a szaftos fotókért és videókért. A jobbára angol nyelvű oldalakon olyan hozzászólásokat olvasni,mint pl: „ szépek a puha hurkáid, hízzál még a hasadra, nagyon szexi vagy,még nagyobb hurkákat akarok látni rajtad... És a csaj válasza: Most ettem hamburgert,aztán eszek még pizzát is. Örülök,hogy tetszik a hájas testem,nagyon puha és lágy úgy imádom..." Ez a nyálcsorgató szexuális szubkultúra nekem nagyon bejön. Kifejezetten különös,mikor látom,hogy a saját véleményemmel mások is teljesen azonosulnak. Remélem,hogy egyre több olyan lány lesz,aki reklámot csinál a túlsúlyából. Az tényleg egy kulinális élvezet,mikor egy csinos csaj súlyfelesleget halmoz magára. A férfiak egy része ezt valamiért nagyon szereti. Nem tudom miért,de kurvára izgató nekem az a bizonyos közutálatnak örvendő háj. A bőr alatti falánk zsírsejtek csodás hullámokra és alakzatok felvételére képesek. A zsírimádókat nem foglalkoztatja a kérdés,hogy vajon ez divatos-e, ciki-e vagy egészséges-e. A hájimádat egy őszinte szexuális vallomás. Mégsem lehet perverziónak tekinteni. Már csak ezért sem,mert az,hogy te milyen női testet kedvelsz, nem szabható meg a számodra. Pszichológiailag nem definiálható,hogy te vajon miért buksz a szilikoncicikre,a borotvált puncira, az ázsiai nőkre vagy éppen a hájas csajokra. Bármennyire is erőlködik a tudomány,csak mesterséges axiómákat gyárt egy pofon egyszerű dologra,hogy tudniillik azért buksz egy bizonyos típusú csajra,mert hormonálisan megmozdul benned valami. Engem azonnal felizgat,ha egy szép husi lány fogdossa a hájait és méginkább felizgat,ha én is fogdoshatom őket. Hogy miért? Ahogy a nők szokták mondani: csak. És még annyit tennék hozzá: azért,mert k..va jó!

 

 

free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host    free image host

free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host    free image host free image host free image host free image host free image host free image host

free image host free image host free image host free image host  free image host free image host free image host free image host

free image host free image host free image host

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr701774822

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Izombuilder.com · http://www.izombuilder.com/ 2010.02.21. 10:26:00

Különös izgalommal olvastam a blogodat. Mindenképpen érdekes és becsülendő az, ahogy kiállsz a vágyaidért. Komolyan értékelem, mert én is ilyen vagyok a vágyaimért-céljaimért harcolok minden nap.

Viszont kérlek engedj meg, hogy kiragadjak egy részt:

"Ha egy egészségmániás meglátja kövér lányokat az oldalamon,akkor a szemöldökét biztos van miért összehúznia. Hallom is: „ Ezek a lányok tetszenek neked Lovechubby”? Tudod mi lesz velük 20 év múlva? Magas vérnyomás, szívinfarktus,cukorbetegség,erőteljes hasi elhízás,mozgásszervi betegségek,vagy te nem így látod? ) A válaszom annyi,hogy fogalmam sincs. Nem is érdekel,hogy őszinte legyek. Majd akkor legfeljebb jobban vigyáznak az egészségükre,ez a megoldás."

Persze most egészségmániásnak fogsz tartani, de hidd el nekem, hogy a kövérség (én is az voltam), nagyon nem vezet jóra. Nekem tönkrementek az izületeim, mert anno az iskolába kövéren futtattak. Viszont millió oka van, ami miatt garantálható a rövid élet. Tegyél fel kérlek magadnak egy egyszerű kérdést: Mennyi igazán öreg kövér embert látsz az utcán? Ugye hogy nagyon keveset vagy egyáltalán egyet se?! Nem, az 50éves nők-férfiakról beszélek, akik 70nek néznek ki, hanem 65-70 éves igazán kövéreket...

Ne haragudj, hogy ezt írom, de én saját magamból kiindulva, teljesen a kövérség ellen vagyok, pusztán az egészségügyi szempontjai miatt és nem az esztétika miatt.

22@timi 2010.02.21. 13:12:07

Kedves Izombuilder!

Teljesen egyet érek veled.Nyilván kevés a kövér és öreg ember.De én is felteszek neked egy kérdést:Nincs elég problémád az életben?Mert nekem kijutott elég és eszem ágában sincsen azért sanyargatni magam meg éhezni mert másnak tetszeni szeretnék.Mit ér a hosszú és egészséges élet ha minden jó élvezetet meg kell magadtól vonni ahhoz hogy elérd?Nem jobb magadat elfogadva élvezni az életet a szexet a finom ételeket hogy mást ne is említsek....
Én leszek inkább kövér és boldog fittyet hányva mások véleményére mint állandó fogyókúrával éljek rosszkedvűen(ezt is kipróbáltam)!

Ilovechubbygirl 2010.02.21. 17:22:41

Örülök,ha nincs egyetértés. Ezt nem is várom el senkitől. Akinek tetszik a blog,annak ez öröm,akinek meg nem az nem örül. De ez így van rendjén. Utálom,ha a paletta egyszínű. Soha nem fogok belemenni egy olyan vitába,ami egészségügyi szempontból vizsgálja meg a témát. Pontosan tudom mik a hátrányai annak,ami mellet én kiállok. Na de mi az,aminek semmi hátránya sincs? Megmondjam? A semmi. Minél érdektelenebb és átlagosabb valami,annál kisebb a kockázat. Csakhogy a középszerűség nem igazán izgalmas dolog. Szóval bármennyire is helytálló a mondás: miszerint "arany középút",én ezt nem szeretem minden téren alkalmazni. Arany középút? Mondhatnám beszariságnak is. Imádom a hájas csajokat! Ők a legszebbek! Sajnálom,de én nem félek ezt kimondani.

Izombuilder.com · http://www.izombuilder.com/ 2010.02.21. 19:17:08

@22@timi: Igen, gondoltam, hogy ez az érv. Én is azt hittem, hogy sose fogok lefogyni, mert én is tudatlan voltam a témába. 2 éve mikor életmódot változtattam rájöttem, hogyha értesz hozzá, akkor gyerekjáték a fogyás. Nem kínoztam magam és nem fájt vagy ilyesmi, de 25 kilótól megszabadultam. Minden csak kitartás kérdése, de semmi önsanyargatás... :) A pontos diéta a kulcsszó és a mértéktelen tájékozottság.

Na nem Offolom szét más blogját. Sok sikert kívánok és remélem mindenki eléri a célját.

Bahama Mama 2010.02.21. 20:46:55

Szia, társkeresőt nem akarsz indítani?? ;)

Ilovechubbygirl 2010.02.21. 21:00:08

Szia!

Társkeresőt? Konkrétan mire gondolsz?
Mert társkereső van kismillió.

Bahama Mama 2010.02.21. 21:04:12

Egyet, csak a mi kategóriánknak :)

Bloodscalp 2010.02.21. 21:51:06

@Ilovechubbygirl:
Sirály az oldal:)
A csajok 99% bejön:)

Magyar válogatás nem lesz?:)

Zenador 2010.02.21. 21:52:35

Ilovechubbygirl: döbbenet. Szinte mindenben egyetértünk, hihetetlen mennyire hasonló a véleményünk. Tulajdonképpen én is csak ugyanezt tudnám leírni:)

Sok sikert a blogodhoz, mert amit csinálsz az nagyon figyelemreméltó ebben az agymosott, önsanyargató világban!

A kövér nő vs. egészség problémára azt tudom írni, hogy rendszeresen kell mozogni. Szerintem ez sokat számít, így súlyfölösleggel is lehet valaki egészséges.

Sajnos sok hölgy még most is azt hiszi, hogy beszed csoda zsírégető pirulákat és majd attól lefogy. Pedig mindennek az alapja a mozgás. Inkább legyen egy kis plusz, de a rendszeres mozgás legyen meg!

Soványan is lehet egészségtelenül, szottyadt bőrrel élni! A zsírégető tablettákat meg azzal etetném meg, aki kitalálta:)

Ilovechubbygirl 2010.02.21. 23:36:26

Zenador!

Köszi a méltatást. Igyekszem belehúzni,most van egy kis időm....
Így van. Mozogni azt kell,de lefogyni egy jó kis ducinak az a legnagyobb marhaság.

Bloodscalp!

A 99% nagyon jó arány:) Magyar lányokról? Az a baj,hogy nem tudom hol vannak a magyar husi lányok. Nem nagyon vetkőznek tudod? Szégyenlősek. De azért majd utánanézek,hátha találok valamit...

Bloodscalp 2010.02.22. 16:58:50

@Ilovechubbygirl:
maradjunk annyiban kb egyezik az ízlésünk:)

Figyelj, ez spontán ötlet volt:)
de akár ha elkezded szervezni simán összejöhet, ha hírdeted kezdetnek itt
és haveri oldalakon..., elkezdesz szemlézni közzöségi portálokat, és a aki szóba kerülhet felveszed vele a kapcsit...ha érdekli:)

Neked is biztos van telt hölgy ismerösöd:) részemröl én körbeérdeklödöm mennyire bevállalosak:)

csildicsildi · http://egyutcalanynaploja.blog.hu/ 2010.02.23. 00:15:24

Érdekes bejegyzés. Való igaz minden, amit leírtál és valami nagyon megragadta a figyelmemet.

"Hisz rengeteg teltebb lány mászkál az utcákon. Akik persze soha nem fognak levetkőzni. Merem állítani,hogy a legszebb dundi lányok a szégyenlős és gátlásos nők közt vannak,akik abszolút nincsenek kibékülve a testükkel."

Ez azért van, mert a teltebb lányok is látják a címlapon szereplő csinos, vékony, nagykeblű hölgyeményeket, és ebből kiindulva azt hiszik, hogy minden férfinek ez a nőideálja. Természetes, hogy nem mernek levetkőzni és gátlásokkal küzdenek. Minden esetre reméljük, hogy a te blogod elindít valamit ezekben a lányokban és rájönnek, hogy nincsenek egyedül. Bár, ha azt nézzük, ez személyiségtől is függ. Valaki lehet nagyon csinos és szép is, ha gátlásokkal küzd vagy nagyon szégyenlős, nincs mese. Nők! :) Egyébként, rengeteg szép arcú és nagyon aranyos telt lány létezik, csak a férfiaknak olykor fontosabb a külső, főleg a fiatalabb korosztálynak.
Folytasd az írást, mert nagyon jó. :)

Ilovechubbygirl 2010.02.23. 07:54:19

Szia Csildicsildi!

Tudom,hogy a gátlások és a külső elvárások miatt nem mernek levetkőzni ezek a husi lányok. Azt is tudom,hogy erről a pasik és a média is nagyon tehet. Amit viszont soha nem fogok megérteni az az,hogy mit jelent a mondat: " a férfiaknak fontos a külső"?
Nekem is nagyon fontos. De érdekes nekem sose kellett attól tartanom,ha egy teltebb lány volt mellettem. Sosem éreztem gáznak se egy bulin,se a strandon,se a haverok előtt. Egy szép telt lányt felvállalni nekem büszkeség. És ha már a külsőségekről beszélünk: Nekem meg sokakkal szemben az az elvárásom,hogy egy lány legyen dundi...A vékonyság kizáró ok.

lacasa 2010.02.25. 21:25:02

Amatőr képet lehet ide beküldeni?

Ilovechubbygirl 2010.02.26. 11:08:49

Természetesen lehet. Ha szeretnél küldeni,akkor azt a csaba3798@freemail.hu címre küldd.

Üdv.

Babyface01 2010.03.13. 11:47:10

www.imagebam.com/image/f12e2d68974779

Én is kb így nézek ki, még arcra is hasonlítok rá, csak nincs ilyen szép hosszú hajam (már):-)

Ilovechubbygirl 2010.03.13. 15:58:30

Kedves Babyface01!

Húha! Akkor te igen jól nézel ki "babaarc"..!

Bloodscalp 2010.03.17. 15:23:00

@Babyface01: sokat filoztam azon hogy a rövid haj mennyivel jobban állna a csajnak, igen:)

apabuksikiszökött 2010.06.19. 18:26:34

Én szeretem a vékony lányokat is, de megfigyeltem, hogy a teltebb lányokkal sokkal nagyobbat élvezek.Ennyi.
Imádlak Dzsaszi.
ikszmen@freemail.hu
süti beállítások módosítása