Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Harc a kilókért I.

2010.02.21. 02:20

Lázadás. Nem tudom ti hogyan viszonyultok a szóhoz. Ha végigolvasgatjátok a blogom,akkor kiderül,hogy én egy lázadó vagyok. Persze szó sincs itt egy karhatalom elleni fegyveres fellépésről vagy éppen munkahelyi sztrájkról. Talán még izgalmasabb emócionális ,szexuális vagy esztétikai témákban lázadozni. Izgalmas és érdekes feladat. Szinte orgazmusom van attól,hogy sok olvasó titkos vágyát tudom csillapítani,de attól is,hogy itt egy olyan szemlélettel ütköznek szembe a divat rabjai ami számukra hihetetlennek tűnik. Arnold Schwarzenegger mondta 1975-ben: ,,Élvezek gyúráskor,élvezek mikor 1000 ember előtt pózolok és élvezek otthon az ágyban. A mennyekben vagyok.” - Igen csípem az ilyen szókimondó,kissé ugyan egocentrikus,de mégis roppant őszinte és különös embereket. Magamra ismerek bennük. A mostani világ semmi egyediségről,semmi igazán követni valóról nem szól. Sokkal inkább "sorozatgyártás" folyik.

Álságos és sunyi kis világban élünk, ahol az agyon szocializálódott modern nők és férfiak gyakorlatilag úgy élnek egymás mellett,hogy szinte már semmit se tudnak a másikról.

- Őszintének,alkalmazkodónak,de ugyanakkor egyéniségnek maradni? Ugyan már. Felvállalni,ha te teljesen másként látod a világot? Hagyjál már. Érzelmekről nyíltan beszélni? De hisz az milyen ciki. - Szóval gyakorlatilag se a pasik,se a csajok nem csinálnak mást,minthogy teljesen hamis és hazug viszonyt építenek ki egymással és önmagukkal. Felszínes külsőségeken és szánalmas tételeken buknak meg kapcsolatok,de a kérdés,hogy miért? Pedig a válasz nagyon is egyszerű. Azért,mert senki sem az,mint aminek látszik. A viselkedésünkre,érzelmeinkre,szexuális életünkre rányomja bélyegét a színészkedés. De már szó sincs arról,hogy egymásnak és saját magunknak szeretnénk megfelelni. Dehogy. Sokan úgy élnek,mintha valaki folyton filmezné őket. Holt egyszerű és teljesen semmitmondó emberkék élnek sztárallűrökkel és megjátszott viselkedéssel. De hogy ezek nélkül vajon mit érne a "kiscsávó" vagy a "kiscsaj",hát azt tényleg csak a jó Isten tudja. Rengetegen kompenzálnak. Természetesen a kisebbségi komplexusukat. Vagy a külsejükkel vagy a hülye dumájukkal vagy más emberek ízlésének másolásával. Menjetek csak el egy plázába. Én kizárólag mozizni járok egy ilyen helyre. De az aktuális filmnél is izgalmasabb tud lenni a sok buta arcú,lelkileg zeró csaj és a metroszexuális Jancsi bohóc látványa. Néha viszket a tenyerem tőlük és olyankor bánom is,hogy otthon hagytam a palacsintasütőm. Jól kongana a fejükön. Miért, nem? De. Ugye ,igen? Nem? De.- megmondta Besenyő Pista bácsi. A mai modern srácok is mind machók. Ez hogy lehet? Némelyik hülyébb és bunkóbb,mint egy bennszülött barbár,mégis rengeteg bugyuta kis csaj örül,ha egy ilyen tapírral járhat. A neten sok helyen kis kukival megáldott,de annál nagyobb pofájú gyerkőcök ultra bunkósággal alázzák a gyengébbik nemet. Ezektől egy duci lány kizárólag hízott disznó,rusnya dagadék jelzőt érdemel.. Érdemes csak utánanézni ennek a jelenségnek. Van egy pár ilyen moslék oldal,nem is egy... És,amik ott mennek komment szinten,az már téboly. De hát persze a csajok se sokkal különbek. Gyakorlatilag a női mivoltuk ki is merül abban,hogy puncijuk van. Finom nőiesség? Lelki gazdagság? Háziasság? Odaadás? Törődés?

A piáláson,bulizáson,dugáson és hülyülésen kívül semmihez se értenek. Persze az értelmesebb,érettebb nők egy részével szintúgy komoly gáz van. Ott meg a legnagyobb gond a szuper emancipált,feminista réteg. A trendi,intelligens,tökéletességre törekvő,önmegvalósító szupernő. Izzad,mint a disznó a konditeremben,állandóan fogyasztó kezelésekre jár és saját magán kívül igazából semmi se érdekli. A lényeg,hogy sok pénze,gazdag pasija,lapos hasa és csúcs karrierje legyen,a többi nem számít. Anya szerep? Max. kifelé a barátnőknek : mikor rájön a babázhatnék. Háziasszony szerep? De hisz az fúúúúúúúj. Különben se tud főzni,meg nem is szabad neki,hisz magvakon él. A pasija meg gondoskodjon csak saját magáról,hisz van elég pénze vagy nem?

Na szóval ilyen világban élünk? Igen. No de azért nem egészen.

Nem mindenki akarja alakoskodva leélni az életét. Ez a bevezető társadalompszichológiai rizsám most kapcsolódik a blogom témájához. A sok globalista macskajancsi még nem tudja,hogy sokkal nagyobb élvezetet okoz szimplán őszintének lenni,mint szerepet játszani és folyton a mások által gyártott sztereotípiákat követni. Tudjátok milyen izgató érzés nekem kimondani,hogy az én nőideálom nem divatos,nem trendi,nem egészséges a közízlés szerint?

Sokkal jobban érzem magam akkor,mikor kimondom,hogy imádom a dundi csajokat,felizgatnak a puha zsírpárnáik,mintha azt mondanám,hogy hát izé,tudom,hogy ez ciki bla-bla bla,de hát tetszenek nagy baj? Dehogy baj. Szuper jó dolog. Kegyetlenül felizgat egy szép hájas csaj,mert imádom a feleslegeket rajtuk,teljesen beindulok attól,ha husi nőket láthatok és még jobban érzem magam,mikor egy ilyen nővel lehetek. Itt a lényeg látjátok? A férfi-nő kapcsolatokban a legnagyobb probléma az,hogy ma már nagyon nehéz olyan társat találni,aki nem sztereotípiáknak él,hanem a saját őszinte vágyainak és a párjának. Ez persze nem csak a szexualitásra igaz.

Hányszor olvasni olyat hogy a férfi odavan a teltebb barátnőjéért,de az ezzel nem törődve mindent elkövet,hogy megszabaduljon a kilóitól? Most akkor kinek élünk? Mindenkinek jók akarunk lenni? Vagy csak néhány embernek? Hol marad az egyéniség? Mi ez? Igényesség ,hiúság vagy csak szimplán együgyűség? A blogban látható kövérkés,de annál szexibb csajszik valahogy mások. Az ilyen nőket tudom fenntartások nélkül imádni. Most persze szigorúan a külsőről beszélek. Hisz ők is könnyűvérű nőcskék,de leglább sokkal érdekesebbek,mint a geometriai ploszkaságok. Nézzétek csak,hogy a fodrozódó hurkáik

cseppet sem zavarják őket. Olyat mutatnak meg,ami nem divat és ennél fogva válnak számomra olyan izgatóvá. Hisz ami ennyire megosztja a jó népet az számomra sokkal érdekesebb,mint amiben nagy az egyetértés. Egy ilyen telt,gátlástan, párnás csaj sokkal nagyobb libidót vált ki egy magamfajta férfiból,mint egy állandóan fogyókúrázó,önsanyargató nő. Hisz egy ilyen lány szex közben nem parázik,hogy: ( jaj a narancsbőröm a lámpafénynél....) Egy ilyen lány nem vörösödik el és nem fagy le szégyenében,ha végiglapozgatod a hurkáit. Hát nem naturálisabb,őszintébb és pajzánabb így a szex? Abba is belevinni a külvilág elvárásait? Milyen hülyeség az már?

 


 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr21758546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TFD 2010.02.22. 18:10:09

Minden elismerésem ehhez a bloghoz!
Nemrég találtam rá, de nagyon tetszik. Ez a post pedig igazán jó. Nagyon jól megfogtad benne a lényeget! Csak így tovább és jó blogolást! :)

individualista zsömle 2010.02.22. 22:09:15

Egyetértek Veled, remélem majd egy nap merek én is ilyen szabadon érezni, mint Te.

Gloria Mundi · http://szexcsatakanno.blog.hu 2010.02.23. 16:36:49

Kicsit sommás, amit megfogalmazol, bár vannak benne igazságok. Az tuti, h a divat nagyon rányomja a bélyegét a szexualitásra, és a vizuális "kultúra" sokkal nagyobb rombolást végez pl a nők lelkivilágában, önbecsülésében, mint az bárki gondolná. Úgyhogy üdv minden olyan pasinak, aki ki meri mondani, h neki más tetszik. (Mert felmérések szerint 80%-nak tetszik, a nem deszka kategória, úgy titokban :)
De azért vannak normális nők is, és nem mindenki él magvakon :) A feminizmus se feltétlen arról szól, amit itt felvezetsz, max a vadhajtásai. Minden ideológiának vannak szélsőséges megnyilvánulásai, az egész ideológiát azért nem kell kidobni az ablakon.
Remélem, folytatod. A képek között vannak nagyon jók :)
süti beállítások módosítása