Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Ez a képsor a fiatal 18-25 év közti husi lányokról szól. Bájos arc,szép,feszes bőr és kis felesleg jellemzi őket. A "zsírszegény" divatnak köszönhetően a srácok nem ilyen csajokkal plakátolják ki a kanszobájukat. A poszteren egész biztos,hogy izmos lábú,kockás hasú,50 kilós cicák pózolnak a tuningolt verda mellett. A „kicsi huszár” középsulis srác vagy a szépreményű egyetemi gólya  nem lóghat ki a sorból,hisz az álomnő csakis ilyen tagadhatatlanul csinos,de mégiscsak egy műanyag  szúnyoglárva lehet. Nem elég az a sok magolnivaló több ezer oldal vagy agyizzasztó "diffegyenlet”? A trendeknek való megfelelési kényszer még a bimbózó csajozást is teljes parajelenséggé változtatja. De aztán mindjárt sokkal jobbra fordul a helyzet,mikor a hálóba egy csinos,de korántsem modellalkatú leányzó akad. A sulikban jó eséllyel lehet testesebb barátnőd. Legalábbis pár éve,mikor még én jártam egyetemre ez így volt. Sok csinos ,dundi lány járt az évfolyamba. A tanulásnak,meg az előadások közti kifőzdés, McDonald´s-es kiruccanásaiknak köszönhetően sokuknak nagyobb volt a popsija,a combja az átlagnál és az úszógumijaik is jelentékenyek voltak. Amikor a kezdő srác felfedezi a husibb punci zamatát,onnantól majdnem biztossá válik,hogy többé nem esik le az álla egy autós plakáton feszítő chicken látványától. Mert a nagy combok,a kikerekedett popsi,a széles csípő karcsú derékkal, a lágy,párnás has látványa teljesen átértelmezi számára a szexi női fogalmát. Persze sokan vannak akik továbbra is egyenlőségjelet tesznek az igényesség és a vékony címlaplány testű barátnő megszerzése közt,de ez persze az ő dolguk. Ha én igénytelen férfi vagyok,mert a sportos csajszikák helyett a dundi, hurkás leányzókat kedvelem,akkor büszkén viselem ezt a státuszt. Nálam az igényesség egy nővel szemben nem a zsírpárnák megvetéséről szól. Megszívlelendő tanácsom a 20 év körüli ifjú titánoknak: hogyha egyszer a horgodba akad egy bájos,odaadó husi lány,felejtsd el a felülről elrendelt elvárásokat.  Ha valakinek az ízlését és vágyait sztereotípiák határozzák  meg az ösztönös és őszinte preferenciái helyett,akkor örök elfojtásban fogja megélni a szexualitását. Egyébként nem vagyok pszichológus,de ez kurvára így van. Most mondjátok meg,hát nem imádnivalóbbak ezek a kis husik? Dehogynem.

 

free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host

free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr661720719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tátó 2010.02.07. 09:14:01

feláll a farkam, ha ilyen szépségeket látok

blackmoon58 2010.02.08. 02:55:52

Kedves Ilovechubbygirl!

Nagyon tetszik a blogod, a képek nagy része is, és az is, ahogy a véleményedet kifejted egy-egy témában.
Én sem vagyok egy csontkollekció, és borzalmas érzés tudni, hogy a legtöbb ember viszont ezt várná el tőlem. Miért lenne jó az, ha az ember élete a saját maga elleni folyamatos, végeláthatatlan és eredménytelen küzdelemből állna? Épp elég dolog van az életben, amiért küzdeni kell.
Ezeknek a lányoknak irigylésre méltó a szépségük és az önbizalmuk.
Jó lenne, ha én is olyannak tudnám magam látni, amilyennek a párom lát: szexinek, izgatónak, különlegesnek és gyönyörűnek.
Őszintén szólva nem is gondoltam, hogy bárkinek is tetszhetnek a hozzám hasonló testalkatú lányok, de ahogy olvastam a mondataidat, kissé visszatért az életkedvem =)
Még egyszer gratulálok a blogodhoz!

blackmoon58

Ilovechubbygirl 2010.02.08. 21:26:39

Kedves blackmoon58!

Örülök,hogy a blog elnyerte a tetszésedet. Abból a pár sorból ítélve amit írtál,abszolút normális és intelligens lány vagy. Na most annak a "legtöbb embernek" akik szerinted elvárják tőled,hogy te csontkollekció légy,nyugodtan átadhatod kedveskedő üzenetem,ami így szól: " Hát legyetek ti csontkollekciók kicsi gyökerek ". De nem hiszem,hogy mások véleményével kéne foglalkoznod,bár tudom,hogy ez 20 évesen egy lánynak még nagyon fontos. De aztán egyre kevésbé számít. Főleg,hogy van egy párod akit imádsz és ő is téged. Tudod az átlag csajokat és átlag srácokat nagyon idegesíti ha különc vagy és nem pont olyan,mint ők. De idegesítsd is őket,mert megérdemlik. Én pl. soha nem szeretnék hasonlítani senkire sem,csak rám. 30 éves múltam és egyre szerelmesebb vagyok saját magamba. Ez pofátlanság tudom,de nem vagyok szerény,mert ennek a világnak az tőlem nem jár. Még az is? Mit nem. Egy ilyen világ nem érdemel egy olyan jó arcot,mint én. Ezért tudok szeretni teljes odaadással egy nőt. Mert aki jól érzi magát a bőrében,az nem a hibát keresi folyton a másikban,hanem csak imádja és kész. K..va sok ember él ebben a világban,akiknek a sznobság még a saját érzéseiket is felülírja. Nem szabad közéjük keveredni. Élvezd ki,hogy szeret a párod és ez maradjon is így. A többi nem számít.. Mindenki megöregszik és mindenki ronda lesz egyszer. A divat csak egy üzlet,semmi több. Az igazán szép nő nélküle is szép...
süti beállítások módosítása