Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Ashley 1988 május 15.-én született az angliai Manchesterben. Jelenleg is ott él. Egy nagyon fiatal alig 21 éves lányról van szó,aki a szakmában viharos gyorsasággal ünnepelt sztárrá nőtte ki magát. A telt modellek közül talán még  Linsey Ward sem szerzett ilyen hamar nevet és széles körű ismeretséget. Habár Linsey híresebb nála,viszont idősebb is,így Ellison előtt még nagy jövő áll,természetesen a szex világához mérten nagy. Ez a szépséges szőke hajú lány 174 cm magas,súlya 75-80 kg körül ingadozik. A mellmérete,mondani sem kell,hogy extra nagy. Több tucat galéria, bennük több száz profi fotó készült már róla és ez a mennyiség hónapról-hónapra folyamatosan duzzad. A Scoreland és XLGirls.com egyik leggyakrabban fotózott modellje. Pornózást mind a mai napig nem vállalt,nyilván ennek személyes okai is lehetnek. Be kell érnünk tehát akt fotóival,mely fotók egyébként pazar vizuális hatással bírnak azokra,akik a telt,friss,buja női idomokért bomlanak. Mert,ha teltségről van szó,akkor erről a lányról csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Az arca,szemei,szája és haja egyszerűen gyönyörű,az alakja,pedig megannyi szobrásznak ihletül szolgálhatna. Ashley hatalmas, szép mellei láttán egyetlen teltimádó férfi se mehet el csettintés nélkül. Ez az "élő domborműszerűség" szerencsére a többi testrészét is meghatározza,hisz se fenékben,se combban nem találni rajta "anyaghiányos" részletet. Bár az utóbbi időben jó pár kilót felszedett magára,mégis nagyon messze áll az elhízás és a kövérség csúnya világától. Egyszerűen a teltség egyik királynőjével van dolgunk. Csodás adottságainak köszönhetően átlag feletti, de arányos domborulatokká épült a husi és a háj. Ez a lány az abszolút szépség és a szexuális vonzerő olyan magaslatát súrolja,ahová a trendi vékonyság igéje már fel sem juthat...

free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr191286645

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spike543 2009.08.05. 13:45:52

nem találok szavakat a blogodra fantasztikus nem rég találtam rá ép husi csajok után kutattam végre egy ember aki megmondja a frankot már irtam neked egy köszonetet a szavazási blokba én mondjuk a 80 tol fölfele szeretem a csajokat de ez it most lényegtelen a lényeg hogy több ilyen embere lenne szükség mint mi nagyon be kéne már mutatni a médiának mert valoban nagyon rosz irányba terelik a nöket!

attila1 (törölt) 2009.08.05. 22:36:57

általában nem jönnek be a kövérebb nők, de azért ez nem semmi...

BUBISBUBLEK 2009.08.05. 22:44:50

nagyon csinos és tényleg kívánatos a hölgy a látható képen .

sajnos a média az anoreksziás vékony csontos barbibaba lányokat/hölgyeket mutogatja .
pedig aztán,,,, .....

apuska · http://kocsma.blog.hu 2009.08.06. 00:29:18

Most komoly ez a zsírtömeg? Nem mondom, hogy... de azért. Mennyit fogyaszt százon egy ilyen?

Randomtool 2009.08.14. 11:19:13

Nagy test nagy élvezet, ahogy mondani szokták :-)

zolika211 2009.08.14. 17:51:43

na ez igen! tökéletes. hihetetlen jó csaj...ki nem engedném az ágyból napokig. pedig most váltottam, vékony a csaj, akivel találkozgatok, de azért erős a nosztalgia:P

anaveroni 2009.08.14. 21:12:25

Szerintem nem a média miatt karcsúak a nők. Vagy legalábbis a blogíró eléggé eltúlozza a szerepét ebben kérdésben. Én gyerekkorom óta szeretek sportolni, még azelőtt kezdtem, hogy érdekeltek volna fiúk. A mozgás felvidít.
Viszont volt egy furcsa kis sovány irodalom tanárom, a középiskolában, aki néha belekezdett ebbe a témába, hogy a nők a média miatt soványak. A fiúk viszont mindig hőzöngtek, lekiabálták. A leghelyesebb, sportos fiúk oltották legjobban ilyenkor.( amúgy nem Attila bácsinak tetszik lenni? ) Ugyanezek a srácok nagyseggűzték és csúfolták a husi osztálytársnőnket. Mi persze mindig bevédtük.
Viszont a médiában vannak húsos nők, és szépségként kezelik őket. RnB "díváknál" nagysegg alap :)Szóval szerintem ne parázz ezen ennyire.

Ilovechubbygirl 2009.08.15. 19:06:50

Kedves anaveroni!
Úgy tűnök én,mint aki parázik? Csak elmondom,hogy mi a dörgés.. Dehogynem a média miatt.... Ez ténykérdés. A mozgás meg nem egyenlő a fogyókúrával. Te még nagyon fiatal lehetsz,azért ítélkezel így. A te korosztályod nagyon popcorn kultúra függő. Tudod azért más egy 16-18 éves "nagyseggűző" srác és egy 30 éves férfi... Én nem vagyok Attila bácsi,tanár meg végképp nem.

Ilovechubbygirl 2009.08.15. 19:08:38

Zolika211!

Áruló! Szégyeld magad! :D:D

spike543 2009.08.16. 09:52:12

Hat hello Ilovechubbygirl mar en is reg irtam neked remelem tetszik neked is az avatarom egyepkent en mar 100 eve kimazsolaztam a lanyokat amik neked megvannak azok javaresze nekem is de en nem ragaszkodok anyira kilokhoz enszerintem 90 kilo fölöt is lehet egy csaj szexi es kivanatos szerintem abszolut testalkat kerdese az egesz de a blogodat enis gyakran olvasom mar majdnem a vegere ertem es egyre jobban tetszik nagyon jol tolod es ne tantoritson el semmi a kuldetesedtöl sok sikert!!!!

Ilovechubbygirl 2009.08.16. 19:31:32

Szia spike543 !

Örülök,hogy egy rokonlelket üdvözölhetek benned. Ha 100 éve mazsolázgatod a husi nőket,akkor nem csodálom,hogy ismerősek a képeim. Azért hidd el bármikor tudok újat mutatni.:):) Ami az avatarodat illeti,tényleg jó és a nő is ismerős nekem.. Nézd én sem ragaszkodom a kilókhoz. Én csak azt mondom,hogy nagyjából a 60-90 kiló közötti lányok fedik le az ízlésemet és nem a nagyon elhízottak. De ettől még néha kilenghet a mérleg pozitív irányba is. Sokat számít a magasság,az alkat. Egyáltalán nem mindegy,hogy pl. egy nőnek mekkora a melle. Mert,ha nagy az pl. súlyos kilókat jelent a testsúlyban. Az arányosság nagyon fontos nekem. Azt szeretem,mikor gusztusosan híznak a csajok. Pl. egy hordó test bot lábakkal vagy óriási mellek lapos fenékkel szörnyen néz ki. A zsírnak jelen kell lenni a mellben,a karokon,a hason,csípőn,fenéken, combokon és máris izgató a látvány.
Ami meg a küldetésem illeti.: én nem akarom megváltani a világot,mert annyit se érdemel. Inkább csak örömet próbálok okozni azoknak,akik hasonlóan az olyan nőket kedvelik,mint én. A nőknek meg megmutatni,hogy a plusz kilóik rengeteg férfinak tetszenek.

anaveroni 2009.08.18. 23:03:33

Kedves Blogíró!
Hol ítélkeztem én? Csak leírtam tapasztalataimat világról és a lányoknak azon korosztályáról, amelyről a blogodat vezeted. A "popcorn generáció" miatt még mindig egy kicsit Attila bácsi gyanús vagy. :)Mikor leírtad, hogy hány éves vagy, akkor megértettem. Azt tudtuk mindig, hogy a 30 fölöttiek a "bögyösmacákat" szeretik. Meghát nehéz egy másik generációt megérteni. De ezt ne vedd támadásnak, mert engem pont zavart, hogy a duci barátnőmet bántják. Csak olvasgattam és a média szerepe mindig előkerült, ez volt furcsa. Liptai Klaudiát, Somát, Beyoncé-t soha nem kövérezik le. Kicsit sokat írtam. Csak nem éreztem válasznak a válaszodat.

Ilovechubbygirl 2009.08.19. 07:45:16

Kedves anaveroni!
Csak egyet kérek tőled, hogy ezt az Attila bácsizást mellőzd végre, mert egyrészt nem vagyok bácsi, másrészt nem Attilának hívnak. Nem akarom többször elmondani. Igazad van abban, hogy a generációk az ízlés terén nehezen értik meg egymást, de azért én még jócskán fiatalnak számítok, még ha nem is vagyok tini. Szóval az ízlés nem csak a kortól függ. Ami pedig Liptai Klaudiát, Somát, Beyoncé-t illeti: mindegyik teljesen más típusú nő, leszámítva a teltségüket. Bár alakra is nagyon különbözőek. Soma pl. sosem tudna felizgatni, mint nő.

spike543 2009.09.10. 07:48:02

hát hello ismét. Ilovechubbygirl szerintem abszolut neked van igazad anaveronival szemben egyépként enis a 30 felé közeledek de egyáltalán nem tartom magam öregnek. egyépként a felsorolt nök tényleg teljesen mások Beyoncé pl szerintem még a chubby kategoriát sem éri el nekem abszolut közömbös hétköznapi nö tehát nem értem hogy anaveroni mért öt hozta példának. Ami meg Somát illeti öt csak azért szeretem mert harcol a husos csajokért olvastam rolla valahol de nekem se egy álomnö. Még a három csaj közül talán Liptai Claudia aki valahogy kinéz de nekem inkább Szulák Andrea tetszik a kora elenére szerintem elég jol néz ki.Apropo ha még esetleg hiányozna a gyüjteményeböl feltetek egy vadi uj sorozatot a nagy kedvencedröl Ashlyröl ö majd egy másik téma lesz jo munkát és jo pihenést kivánok neked.gallys.scoreland.com/images/AshleySage_24346/?nats=MTIyNzcwMi40LjIuMi4xLjcwMDU5OTUuMC4w&page=main.php

Ilovechubbygirl 2009.09.17. 20:40:57

Szia spike543!

Tetszik a sorozat,amit belinkeltél és örülök,hogy értjük egymás nyelvét. Igen,baromi érdekes,hogy azokat a férfiakat,akik úgy vélekednek,mint te vagy én,egyből valami vén krapeknak képzelnek el,holott te még 30 se vagy. Tudod kik gondolkodnak így? Azok,akiknek nincs önbizalmuk,de ezt nem vállalják be. Inkább kivetítik a másikra. Pedig nem kell megőszülni azért,hogy a dundi lányok tetszenek egy férfinak. Nekem 10 éve is ők voltak az "álomnők"!...

kukikaa1986 2009.11.05. 00:43:14

Ez tényleg hülyeség, egyáltalán nem korfüggő a dolog, illetve annyiban igen, hogy a fiatalok ízlését könnyebb manipulálni, megmondani nekik hogy mit szeressenek, mint az érettebekét, de én pl szintén az ezen az oldalon képviselt értékekért rajongok, és csak 23 vagyok, ráadásul sovány (190cm 70kg), szóval akad ilyen is.
süti beállítások módosítása