Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Husik után nyomozva...

2009.07.14. 20:40

 

Gondoltam, hogy most megosztom veletek a képkeresési tapasztalataimat, persze egy-két "műhelytitkot" azért továbbra sem árulok el, hogy maradjon még mit felmutatnom.
  Na szóval, ha telt, duci lányokról szeretnél képeket töltögetni a netről, akkor számos lehetőséged van, de ha az ízlésednek megfelelő fotókat szeretnél találni, akkor már koránt sem olyan könnyű a dolgod. Én nagyon hosszadalmas és fáradtságos munkával szedtem össze azt a mintegy 3000 jó minőségű képet, amiből már jó párat ti is láthattatok az oldalon. A képkeresésnél két dolog okoz gyakorlatilag leküzdhetetlen problémát. Az egyik, hogy a telt-kövér nők képeit prezentáló jórészt angol-amerikai oldalak túlnyomó többsége átlagosan mindössze 20%-ban mutat olyan képeket, amik az én ízlésemnek megfelelőek. Sokan, akik régóta követik már a blogomat helyesen jutottak arra a megállapításra, hogy a naplóm nem igazán a kövér nőket isteníti, hanem egyfajta képlékeny átmenetet képvisel a karcsú és az elhízott lányok közt. Velem ellentétben vannak olyanok, akik kifejezetten a kövér 90-120 kg vagy még súlyosabb lányokra buknak. Nekik nem "kielégítő" az én blogom. Az én „lányaim” ugyanis 60-90 kiló közt szóródnak. Alapvetően jó alakú, helyes arcú, formás fiatal csajokról van szó,viszont a testükre bőven rakódott zsír. Az igazi hájimádók, azonban nem ezeket a lányokat kedvelik, hanem a nagy fejű, tokás nyakú, hatalmas mellű és fenekű ,hordós testfelépítésű nőket. Sajnos belőlük látni többet ezeken az oldalakon és csak keverve találni köztük ( saját elnevezésem szerint „light fatty lányokat”.) Az angolban a chubby, chunky kifejezések utalnak leginkább az általam kedvelt kategóriára. De többnyire igénytelenül keverednek a kép kategóriák az ilyen nevű ingyenes oldalakon is. Van ott minden: 140 kilós néger nő és 50 kilós kis tini lány is, szóval nem könnyű beletrafálni az izgatóan telt, husi kategóriába. Egy thumbs vagy tgp oldalon legjobb esetben is csak egyetlen olyan galériát találok, ami az ízlésembe vág. Persze vannak kivételek, de nem sok. Aztán a képek terén fellelhetőek egyfajta ciklikusságok is. Van úgy, hogy hetekig pangás tapasztalható az ingyenes fat oldalakon és szinte alig jön valami frissítés. Ha meg jön, az egy újabb csúnya nő.. Vannak aztán igen pozitív időszakok, amikor minőségi, fizetős oldalakról „kiszabadul” pár jó kis galéria, nagy felbontású fotókkal, szexi husi nőkkel.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a legjobb fotók, a legjobb husi csajokkal mind-mind fizetős oldalakon találhatók és dollárból vagy euróból átszámítva sok-sok ezer forintokért lehet hozzájuk férni.  Mindezt természetesen a bankártyád vagy emelt díjas hívásod segítségével. Egyszer-kétszer bepróbálkoztam fizetős oldalakkal, legjobb esetben is 2-300 olyan képem van,ami onnan származik. Ezt a luxust sajnos már én sem engedhetem meg magamnak, hisz baromi drága szolgáltatásokról beszélek. Sajnos itt is érvényesül a törvény, hogy a legismertebb, legmárkásabb oldalak kegyetlenül drágák: xl.girls.com,scoreland.com youngfatties.com, plumperpass.com,channel39cash.com,chubbyloving.com,bignaturals.com, hogy csak néhányat említsek. Ezeken és a még hozzájuk hasonló több tucat oldalon találhatók a legszebb husi nőkről készült erotikus, szex vagy pornó képek.
A netezés közben szerzett tapasztalatok során már eljutottam odáig, hogy tudjam, mit hogyan kell keresni. Rábukkantam néhány klassz blogra és fórumra pl: We Love Big Girls vagy Chubbyparade.com. Aztán most már ott tartok ,hogy a gyakrabban szereplő és nekem tetsző nők sztárneveit megtanultam és azt is, hogy kb. hogyan találok róluk képeket. Az ingyenes galériákból szinte már teljesen kiszippantottam azokat a fotókat, amik nekem tetszőek. Már minden csaj arca ismerős és az alkatuk jellegzetességei is a memóriámba vannak vésve. Úgyhogy egyre nehezebb a „halászgatás” . Kár, hogy nem vagyok profi hacker, mert akkor jó pár fizetős oldalról ezerszám tudnék jobbnál-jobb képeket ingyen töltögetni. A vizuális éhség tudniillik olyan ,hogy minél többet látsz, annál többet akarsz. Például egy Transformers 2 látványorgia után már nem érhet sok meglepetés. Ezért jó, hogy nem minden képhez juthatsz hozzá ingyen és pl. nem minden órában szeretkezhetsz a barátnőddel. Elvesztenék a varázsukat…..
 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr991245740

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tücsi Soulleader · http://nembeszelhetek.wordpress.com/ 2009.07.27. 20:27:59

hmmmm..idetévedtem...tetszik.. :) már csak minusz 16 és beleillek a kategóriádba :))))
süti beállítások módosítása