Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bár alapvetően távol áll tőlem a keleti kultúra és nem vagyok követője az Európában is oly divatossá vált thai,kínai,indiai szokásoknak,most mégis leesett az állam amikor a neten kutatgatva rátaláltam erre a gyönyörű,telt indiai színésznőre Namitha-ra. Namitha, művésznéven: Namitha Kapoor, míg az eredeti nevén Namitha M Vankawala 1981 május 10.-én született az Indiai Surat-ban. Pályafutása a szépségiparban indult,amikor 1998-ban 18 évesen elnyerte a Miss Surat címet,majd rá három évre ő lett Miss India. Namitha,mint szépségkirálynő? Elég érdekes dolog ez. Igaz ugyan,hogy minden kétséget kizáróan egy gyönyörű nőről van szó,viszont nyugati mércével nézve távolról sem modellnek vagy szépségkirálynőnek való. Csakhogy Indiában más az ízlés és sokkal nagyobb elismerésnek örvend egy nőies,gömbölyű test,ami persze nem is véletlen,hisz India a hastánc egyik ősi hazája.  Az eredeti arámiai vagy indiai hastáncosnők például köszönő viszonyban sincsenek azokkal az európai hastáncosokkal,akik a kockás hasukkal olykor már fitneszkirálynőkre hasonlítanak. Namitha tehát egy vérbő,telt,húsos szépség,aki szerény véleményem szerint,mind szépségben,mind szexuális kisugárzásban messze felülmúl sok nemzetközi szépségkirálynőt. Kétségtelenül egy masszív nőstény,hisz a magassága 180 cm,míg a súlya 85 kiló. Miután 2001-ben elnyerte a koronát,szinte azonnal felkapta őt az indiai Telegu ( Tollywood ) stúdió és a sikeres Gemini produkció óta a Kollywood filmstúdiónál forgat ,mint ünnepelt indiai sztár. Az elmúlt 7-8 év alatt,mintegy 27 produkcióban vállalt főként főszerepet,részt vett különféle gálákon,erotikus fotózáson,hastáncolt a közönségnek többször is és még titkos pornófilm is napvilágra került róla. Összegezve egy fantasztikusan szép és szexi nőről van szó. Bár a keleti kultúrán kívül,a keleti és egzotikus nőkert sem rajongom igazán,ez az indiai lány mégis megfogott a természetes bájaival,csodás domborulataival. A külsejét tekintve nem tudok belekötni semmibe sem. A szép kerek macska arca,macska szemei,finom szája,nagy mellei,párnás hasa,kirívóan jó combjai és feneke miatt, ő tökéletesen lefedi a nőideálomat és mivel nem olyan erősek az indiai vonásai, így nálam pariban van sok szép nyugati husival, sőt szerintem kevés szebb nő létezik nála. Ha nálam Linsey Ward a szőke,fehérbőrű telt istennő,akkor Namithában most erős konkurensre talált..

Íme a képek,lehet válogatni bőven. Na melyik női lap merné azt állítani,hogy ez a hölgy vékonyan szexibb lenne?  Melyik? Hát csak az ízléstelen, csőlátó és "trendbeteg"..


 

      

        

  

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr181099315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Croc 2009.05.03. 22:51:45

Hm, vonzza a tekintetet az biztos... föleg némelyik öltözékben...

süti beállítások módosítása