Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Cherries másodszor!!

2009.04.28. 22:40

 

A nagy érdeklődésre való tekintettel jobban beleástam magam ennek a lánynak az életébe és sikerült róla több infót szereznem. A www.myspace.com/beautifulbellie privát oldalon sok információt találtam. Tehát ő egy egyetemista amerikai lány,aki igencsak társasági lény és szereti habzsolni az élvezeteket. A szó szoros és átvitt értelmében is. 2005-ben 17 évesen kezdte el a hízó kampányát,mikor kb. 69 kiló volt.

Már akkor sem számított egy vézna lánynak,ráadásul elég magas is,amit tényszerűen nem tudok alátámasztani,de a képeken látható arányokból ez látható.

Íme a kezdetek:

 

Na ő kifejezetten egy ritka lány,abból a szempontból,hogy nem a fogyást,hanem a hízást választotta,mint valamiféle önmegvalósítást. Mindig is a szép,ducibb lányokat csodálta és őket tartotta példaképnek,tehát egészen más az ízlésvilága és életfelfogása,mint a trendi csajoknak. Mivel nagyon szeret enni és szereti a duci imádó fiúkat is,úgy gondolta,hogy a kellemest összeköti a hasznossal és elkezdte a hízókúrát. Leginkább az olasz,amerikai és török ételeket kedveli. Örömmel eszi többek közt a pizzát, a sajtburgert, a cézár salátát,az alaszkai királyrákot ,a chicken fajitast, a csokoládét és csokoládés pudingot,jégkrémet stb... Ezen ételek fogyasztásával a súlya mostanság elérte a 82 kilót és szerintem amíg 90 fölé nem megy, addig szép és kívánatos marad. Kíváncsian figyelem majd az oldalán lévő frissítéseket,hogy még hány kilót fog felszedni. Szerintem 4-5 még belefér,de több nem,mert akkor el fog hízni. Most ilyen:

 

Egyébként egy értelmes, sokoldalú és vérbő husi lányról van szó,akit a tánctól az evésig,az utazástól az IndyCarig nagyon sok dolog foglalkoztatja,nem is beszélve a szexről. Természetesen azokat a pasikat szereti hülyíteni,akik elsősorban a szép,bájos és tüzes dundi lányokat kedvelik. Háttttttttt,sokan szerethetik őt vagy legalábbis szeretnék,ha tehetnék. Írtam neki pár sort a magyar blogomról és baromira pozitív volt a válasza. Még az angol nyelvű blogok közt sem látott ily naturális és a zsírpárnákat ennyire fókuszban tartó oldalt. Kár,hogy egy árva szót nem ért belőle és csak a képek láttán tud véleményt mondani. De sebaj,legyen ez a mi „Hungaricumunk.”

 

free image host free image host free image host free image host free image host

free image host

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr31092577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tibor2 · http://e-karpatalja.blog.hu 2009.04.29. 23:22:34

Szép nő, nem értem miért akar elhízni. Csak tönkreteszi magát.

Emerich 2009.05.01. 16:26:08

Azt gondolom, van , amikor a csajszit hízókúrára kell fogni. És ezt ő is élvezi, mert az édességek, zsíros ételek neki is örömet okoznak. És ez kölcsönös, mert nagyon szép a nagy fenék, hájas has. És ami nagyon fontos, vállalni kell tudni a partner teltségét a nyílvánosság előtt is. Mert az nem OK., ha valaki csak az ágyban szereti az ilyen csajszit, de nem megy el vele társaságba, mert mit fognak szólni, milyen nagy a feneke, lógnak a mellei stb. Ha valóban szereti az ember a partnerét, ez nem gond, és egy duci se gondolja, hogy a szőke bombázók lennének a menők.

zolika211 2009.05.01. 16:35:29

hát én nem tudom... komolyan...jobban nézett ki, mielőtt elkezdett hízni. én elhiszem, h valakinek bejön, ha ennyi zsír van a hasán, de sztem aránytalanul rakódik le rajta és nem kellene többet felszednie már...

Ilovechubbygirl 2009.05.01. 20:24:16

Zoli!

Ejnye!!

Többet valóban nem kéne felszednie,ebben igazad van,de csak nem álltál át a sötét oldalra?

Nymus86 2009.05.02. 23:30:40

Végre egy csaj nem fogyózni akar, áldásom az ötletére! szerintem elférne még rajta husi, mellre és fenékre egyaránt:)

Puccas 2009.05.24. 09:35:46

Uhh fiúk végre valakik akiknek nem csak a csontsoványak jönnek be... én is én is ilyen pasit szeretnék
süti beállítások módosítása