Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

A hétvégén rájöttem, hogy tulajdonképpen azért bomlok ennyire a párnás, hurkás nőkért, mert mostanság nem divat őket szeretni. Valljuk be, hogy sokminden mással is így van az ember. Ha valamit nem divat szeretni, mert a közízlésnek más elvárásai vannak, akkor ez a törekvés egy idő után pont az ellenkező hatást válthatja ki. Hisz a tiltott gyümölcs sokkal izgalmasabb és érdekesebb, mint egy megszokott, mindenki által elfogadott dolog. Sokkal nagyobb szám egy hurkás hasra, vastag combra azt mondani, hogy ez a legszebb és legjobb dolog a világon, mint egy sportos feszes, vékony lányt megdicsérni. Hisz az olyan evidens nem? Elmesélek valamit:
Hétvégén nagy bevásárláson voltam egy hipermarketben és eszembe jutott a naplóm. Onnantól kezdve elszabadult a fantáziám. Elnézegettem a bevásárlókocsit tologató fiatal nőket és megállapítottam,hogy 10 nőből ha 5 levetkőzne, simán beleillene a blogomba. Telt, húsos, dundi nők voltak és elég szépek. Nem mind volt ragyogó, de egy kis sminkkel vagy szebb frizurával már náluk is más lett volna a helyzet. A celebvilág szerint ők mind átlagos, túlsúlyos nők, akik nem kerülhetnek az erotika, a vágy középpontjába. Pedig én akkor ott mindjárt elképzeltem egy Castingot, ahol az utcáról behívott testesebb lányokat versenyeztetik, hogy eldőljön melyik a legszebb husi. Számomra ez sokkal izgalmasabb dolog lenne, mint a modellválogatások. Belegondoltam, hogy mennyire természetközeli oldalról ismerhetnénk meg a női test szépségét, ha olyan nők állnának kamera elé, akik a testük pillanatképét mutatják be, túlsúllyal, mindenféle előzetes fogyókúra, plasztikázás nélkül. Nem lenne semmiféle retusálás, kitakarás, a kamera megmutatná az összes domborulatot, úszógumit és mindezt úgy, mint valami büszkeséget, úgy, ahogy a képeimen szereplő jobbára külföldi husik teszik. Bizton merem állítani, hogy ezek a fotók sokkal izgatóbbak, kéjesebbek lennének, mint a CKM-ben az a sok plasztikus kép. Hmm milyen is lett volna pucéran az a húsos lány, aki a barátjával éppen egy kalóriadús 300 g-os mogyorós Milkát tett a bevásárlókocsiba? Vagy azok a dundi lányok, akik az áruházon kívüli gyorsétteremben tömték a pocijukat? Egytől-egyig megmozgatták a piszkos kis fantáziámat és elképzeltem magam egy bőrfotelba, ahonnan castingosként azzal küldök el már az elején egy-két eltévedt lányt, hogy szedjenek fel még magukra pár kilót, hogy ők is versenyképesek lehessenek. Hmm micsoda vízió, micsoda távoli jövő, ami talán nem is olyan hihetetlen. Ebben a világban még ez is megtörténhet. Ez egy nyílt késszegezés lenne a divat torkának…..
 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr231003691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erzsemeta 2009.03.17. 12:41:12

Csak megjegyzésként: elsőként a Dove kozmetikai cég reklámozta a termékeit nem hibátlan alakú, nem huszonéves "valódi nőkkel": A VALÓDI NŐ volt a reklámkampány lényege... Azt hiszem azóta is tart...

Emerich 2009.05.01. 12:34:18

A nagy popsi, meg a vastag comb reményt kelt a hájas has tekintetében. Azért mondom, mert a nadrág (farmer) elszorítja a hasat, de a popsi, meg a comb akkora, amekkora. A fogyókúra hülyeség, a hájas has a szép, de a vastag comb is nagyon izgi.
süti beállítások módosítása