Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Tegnap este sikerült kicsit összeülni a barátommal egy jó kis belga Pubban. Kérdeztem tőle,hogy eszünk-e valamit, mert ezen a helyen nagyon jól főznek, hisz már ettem itt pár jó kaját. Mire ő azt válaszolta, hogy: „Nem eszek semmit, mert már fogyózom két hete. Sőt még azt is meggondolja, hogy merjen-e egy pohár sört inni. Inkább valami gyümölcslevet kéne....”  
 - Meg se fordult a fejemben, hogy lebeszéljem az elhatározásáról. 115 kiló volt, amikor azt mondta magának: „Na most már elég”. Aztán valahogy elég gyorsan a husi csajoknál kötöttünk ki, mikor így szólt:
„ Az lenne a jó, ha 20 kilót leadnék…… szünet…. De mondjuk, ha a feleségem felszedne egy húszast akkor legalább közelítenénk egymáshoz. Ha láttad volna a szülés előtt, akkor még soványabb volt. Most sem tud 58 kilónál többet nyomni, pedig úgy eszik, hogy attól már két nő is elhízott volna. Mindig viszek neki valami finomságot,ha hazamegyek munka után és ő gond nélkül belapátolja.”
  Mondtam neki, hogy ez adottság. Aztán megkérdeztem, hogy miért lenne jó, ha meghízna a felesége? Azt mondta: „Úgy jobban tetszene.” Érdekes volt a válasz és kissé megdöbbentő is egy olyan férfi szájából, aki két gyermekes apa, plusz imádja a feleségét. Innentől kezdve teljesen elkanyarodtunk az ő fogyókúrájától. Amikor két férfi elkezd egymással őszintén beszélni, akkor sok mindenre fény derülhet, mégpedig arra is, hogy a barátom nem az ideálját találta meg a feleségében, legalábbis, ami külsejét illeti. Elmesélte,hogy mindig is egy cicis, combos, töltött galambra vágyott, de aztán a választott hölgy többi jó tulajdonsága felülemelkedett az álmán. ( Érdeklődési kör, viselkedés, arcának szépsége stb…)  Mégis ott maradt benne a kisördög mely szerint elégedettebb lenne, ha a szerelme felszedne jó pár kilót. Ez egy marha izgalmas történet annak ellenére, hogy első olvasatra totál egyszerű szitu az egész. A barátom fogyni akar, hogy egészségesebb, jobb kinézetű legyen de közben felhízlalná a feleségét? Hmm ez azért már nem olyan evidens dolog. Legalábbis a mai trendeket elnézve. Tökéletesen magamra ismertem a barátomban, azzal a különbséggel, hogy az én nőm eleve husi. De tény, ha én is elhíznék, egyből drasztikus fogyókúrába kezdenék, de úgy, hogy közben a kedvesem egy dekát se fogyjon és véletlenül se vegyen rólam példát. Valahogy teljesen más mércével ítélem meg, ha egy férfi kezd el fogyókúrázni, vagy,ha egy nő. Előbbit támogatom, utóbbit elutasítom. De tovább bontom a dolgot. Nőknél is teljesen más véleményen vagyok, ha egy 70-90 kilós szexi husi-musi vagy egy 120 kilós formátlanul kövér nő akar fogyni. Előbbit elutasítom, utóbbit támogatom. Gyakorlatilag ez nem más, mint az én ízlésem körülhatárolása. Férfinél valahogy nem igazán tartom férfias dolognak, a nagy kövér, puhány testet. Az izmos, erőteljes testfelépítést inkább. Míg nőknél abszolút nem tartom nőies dolognak a sovány, izmos, vékony alakot. A párnás, húsos, gömbölyded és lágy vonalakat viszont igen.
Na de visszatérve a barátomhoz: Megdumáltuk ,megnéztük a gazdasági válság összes aspektusát, beszélgettünk napi hírekről, munkahelyről, családról, arról, hogy árulja a Volkswagenjét és nem utolsó sorban abban is megállapodtunk, hogy bizony azok a nők a legszexibbek, akiken van anyag. Ez azért érdekes és tanulságos, mert képzeljetek el egy nagy sörhasú 110 kilós pasit és engem, aki 95 kiló vagyok, jobbára tiszta izom. És pár évvel ezelőtt ugyanez volt a beszédtéma egy vékony kb. 75 kilós selyemfiú haverommal és ő is pont ugyanazt gondolta, mint mi tegnap. Teljesen más egyéniségek, rohadtul más kinézetű férfiak vagyunk, de egy az ízlésünk a nők terén. Persze nem tagadom, hogy vannak olyan haverjaim is, akik a vékony, törékeny nőkért rajonganak, de egyre több ismerősömnél derül ki, hogy bizony már rosszul vannak a sok gebe nőtől, hisz már annyira agyon vannak reklámozva,hogy az visszataszító. Sorry a „gebe” kifejezésért, de nekem a mai nőideál csúnya és egyenesen nőietlen. Mondtam már, hogy fogalmam sincs, hogy a semmin mit lehet annyira szeretni. És ami a leginkább zavar, hogy a nők többsége miért hiszi azt, hogy minél vékonyabb lesz annál hódítóbbá és dögösebbé válik?  Szerintem ezt a dogmát egyszerűen csak magukévá teszik, anélkül, hogy gondolkodnának rajta hisz mindenhonnan az az impulzus éri őket, hogy egy nő csak vékonyan lehet szexi. És a nők befolyásolhatóak, de nagyon. Még a leghatározottabb, legkarakánabb hölgyek is könnyen összezavarhatók egy-két kényes témával… És ezek kényes témák a hölgyeknek. Ezek kivédéséért bármire képesek. Ilyenkor már nem az a lényeg, hogy reálisan nézve szépek-e vagy sem, nem az a lényeg, hogy a pasijuknak tetszenek-e vagy sem, hanem az, hogy mindenkinek megfeleljenek és, ha ez a "mindenki" vékony nőt akar látni, akkor ők is azokká válnak. De, mint tudjuk a mindenki az a nagy átlag. És az átlag átlagosan is gondolkodik. …. Nekik jó az amit a szájukba adnak. Hisz kényelmesebb saját felvállalt ízlés nélkül langyosan eléldegélni, mint kimondani mindig a frankót. Kimondani, mikor úgy érzed, hogy neked inkább egy hurkás, dundi lány  tetszik…

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr461000373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

erzsemeta 2009.03.16. 13:32:51

Jó olvasni, hogy vannak olyan férfiak, akik tényleg a husi csajokat szeretik. Az ember lánya elfogultságra gyanakszik, ha a kedvese azt mondja, hogy az a jó, ha van mit fogni :)
Én sem vagyok vékony, de arra mindig törekedtem, hogy elfolyós se legyek. Járok konditerembe, de nincsenek előttem lehetetlen vágyképek (pl. 50 kilós lánykori alak), csak nem szeretem, ha löttyedt vagyok. (70 és 80 kg között vagyok általában)
Szóval azért a kondizni járó csajok se mind a pálcikák közül kerülnek ki...
És tényleg jó elfogulatlen véleményként is hallani, hogy valaki szereti a "hájas csajokat"! Köszönöm!
süti beállítások módosítása