Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Közeledik a Karácsony és mégis vannak olyanok,akik ünneprontóak akarnak lenni. Egyre több olyan hírről hallani,hogy a Karácsonyi menüt reformételekből is össze lehet állítani,mert így az ünnepek alatt is megőrizhetik alakjukat a hölgyek. De nézzük a dolgot az én szemszögemből. Ha vékonykákról van szó,akkor igyekezzenek a legklasszikusabb Karácsonyi ételeket elfogyasztani,hátha sikerül nekik 2-3 kilót felszedni. Mert én a vékony alakot egy nőnél nem tartom megőrzésre érdemesnek. Ha meg teltebbekről beszélünk,akkor a feladat még egyszerűbb: esélyt se adjanak valami vega, ill. light-os ünnepi vacsorának. Fogyni Karácsonykor legalább akkora hülyeség,mint egész nyáron a szobában ülni. Nekem hétvégén lesz a céges ünneplés és ott is igyekszem majd a tekintetemet a husi kolléganőkre irányítani,mert hála istennek ők vannak túlsúlyban. Túlsúlyban van a túlsúly. Micsoda szójáték( dicsérem is magam érte). Nem tehetek róla ,de továbbra se lehet engem meggyőzni a vékony nő szexuális vonzalmáról,mint pl. arról sem,hogy jó a vegetarianizmus vagy pl. elfogadható a homoszexualitás. Persze minden csak nézőpont kérdése,hisz biztos vannak sokan,akik a blog megnézése után engem tartanak perverznek és dilettánsnak. Ami persze jó,mert megosztani az embereket általában csak őszinteséggel lehet. Ahol csak tolerancia van és diplomácia,ott mindig adott a langyos egyetértés. Amire én se a magánéletben,se a munkában nem tartok igényt. Mások mégis így csinálják. De ez gyávaság. Szóval én legalább ugyanúgy ünneplem a zsírt egy nőn,mint ahogy más üldözi. Mert a háj isteni dolog.

A

kedvesem tudja,hogy miről beszélek. Sok nő nem jut el idáig,helyette a fogyókúra szánalmas rabláncait hordozza. Pedig az a férfi,aki volt már tüzes husival,az ért engem és az a husi csaj is ért,aki szereti,ha élvezkednek rajta. A többiek meg csak néznek,hogy ilyen is van. Ők elbíbelődnek a kalóriákkal meg a kémiai képletekkel. Osztanak,szoroznak és közben azon aggódnak,hogy vajon szexisek-e már egy anorexiás celebhez mérve? A múltkor volt egy műsor a környező országok Karácsonyi hangulatáról. Téma: Pozsony, Bécs, Prága összevetve Budapesttel. A vásárokat járta egy kedves kis sovány riporternő és azzal volt elfoglalva,hogy mi hízlal a legkevésbé a finomságok közül. Szóval nem élünk így igazán,ha ennyire „cizelláltak” vagyunk. Ha Karácsonykor az a fontos,hogy legyen plazma tv,ha az a fontos,hogy kímélő ételeket szervírozzunk és megfeleljünk az üres celebvilág kívánalmainak,akkor semmi értelme az egésznek. A vegetarianizmusnak sincs létjogosultsága. Az ember ugyanis mindenevő faj. Ez evolúciós eredmény. A másik érv is sántít,miszerint az állatokat nem szabad leölni. A Bibliában is írva vagyon,hogy Isten az állatokat ember szolgálatára teremtette. Egy pipi farm bárhogy is nézzük,de emberi produktum és az ott élő szárnyasok azért keltek ki a tojásból,hogy utána megegyük őket. Az életüket is nekünk köszönhetik és a halálukat is. Én imádom az állatokat,félre értés ne essék,de inkább a kutyák,macskák,lovak iránt vagyok érzékeny. Az még valahogy sosem jutott el a tudatomig,hogy az a szerencsétlen rántott szelet a tányéromon valamikor egy élő malacka testrésze volt. Én ilyenekkel nem foglalkozom,mert szerintem ezek a civilizáció „immunproblémái”. 

Ha túl sok lesz belőlük,akkor jobb ha mindnyájan fejbe is lőjük magunkat.

Anorexia, fogyimánia,celebimádat,vegaizmus,elbuzulás,pénzhajhászás és még sorolhatnám. Aki ebben él,az egy két lábon járó hulla. Ja tudom,most jönnének az ellenérvek,hogy a zsír az talán jó dolog? Mert hisz mindenki tudja,hogy vannak egészségügyi kockázatok,meg esztétika meg bla-bla. Kockázata mindennek van,ami a léttel összefügg. Az esztétika meg nézőpont kérdése. Én csak azt tudom,hogy az én drága husi szukám kéjesen nyög,mikor jól belemarkolok a kerek popójába és élvezi,ha szex közben fogdosom a hájacskáit. Nincs ilyen,hogy csak tök sötétben mer szeretkezni,nincs olyan,hogy takargatja a hurkáit,mert az ciki lenne. Tudja jól,hogy nekem ez kell és meg is adja. Pontosabban élményt akar nekem szerezni és ha mindezt a zsírpárnáival és domborulataival éri el,akkor egy percig sem küzd ellenük,inkább átadja magát az élvezeteknek. Egész életem a fékezhetetlen vágytól remegő háj tengerében lubickol....

             

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr12830717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

keoma011 2008.12.19. 00:53:46

Az a jobboldali hölgy mitől lenne már hájas? A baloldali anorexiás, a középső sovány, a jobb pedig normál testalkatú (és roppant csinos)

lepisma_saccharina · http://lulu.com/spotlight/nordlicht 2008.12.19. 17:07:13

Keoma:
pontosan :-)

ilove:
egyetértek a poszttal, ahogy az egész bloggal is, de MIVAN a homoszexualitással?
én speciel nem keveredtem volna ide, és nem értékelném a blogon található képeket és egyéb anyagokat, ha nem lenne homoszexualitás.
lehet, hogy a megnyerő és bátor blogger máza alatt te is csak egy rohadt bigott fasz vagy, aki próbálja lejáratni a nőket?

tibor2 · http://e-karpatalja.blog.hu 2008.12.20. 00:10:42

A jobb oldali nő nem hájas, szerintem a középső meg a közte levő átmenet képezi az igazán szép női testet.

görény01 2008.12.20. 20:26:37

Szerintem a középső és a jobb oldali közötti sáv az, amit normál testalkatnak hívunk. Fölötte duci, afölött meg hájas. A hájas csaj is lehet vonzó, de ez a csaj nem hájas.

zolika211 2008.12.21. 09:44:36

Nem értem mi a f sz köze van a gyönyörű husi nőknek a homszexualitáshoz!
Sztem ez az oldal pontosan az egészséges vad és férfias ösztönökről szól...Nem pedig arról, hogy ki mit érez normálisnak. I love nem szereti a melegeket-ahogy én se-nincs ezzel semmi gond, ezért nem bigott f sz. Vagy ha igen, ennyi erővel azért is leb szhatnánk, mert e vékony csajok se jönnek be neki! (micsoda diszkrimináció:P)

lepisma_saccharina · http://lulu.com/spotlight/nordlicht 2008.12.26. 13:26:46

"Nem értem mi a f sz köze van a gyönyörű husi nőknek a homszexualitáshoz!"
Hát pl. annyi, hogy egy nő is szeretheti őket...

Szelíd hangorkán 2009.01.15. 00:51:13

nagy csocsik Ilove-nak a telt nők becsületének megmentéséért (bárcsak én is az lennék!:D)
rodielnek meg igaza van. :D

Unknown 2010.04.03. 22:15:37

Ehh...mit nem adnék érte, ha úgy nézhetnék ki, mint a jobb oldali csaj!
Éppen most próbálok tenni azért, h hasonlóan nézzek majd ki. :) Csak én nála jóval teltebb vagyok. De sosem akarnék olyan gebe lenni, mint pl. a baloldali. Nem azért kezdtem el fogyózni, hogy vékony legyek. Csak szeretném magam jobban érezni a bőrömben, kicsit arányosabb lenni. Ha így nézhetnék ki, mint ez a csaj :) Áh, a fél karomat odaadnám érte :D

Ilovechubbygirl 2010.04.03. 22:21:45

Kedves Unknown!

A világért se add oda a fél karodat,mert akkor már biztos nem fogsz olyan jól kinézni:):)
süti beállítások módosítása