Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bemutatkozik: Ivy Dreams

2008.12.02. 22:17

 

Ivy egy 25 éves duci lány. Pontos lakhelyéről nincs információm. Annyit azonban tudni lehet róla,hogy házas. A foglalkozása pedig : üzlettulajdonos. Ennek ellenére a neten egyre jobban terjednek a képei és videói. A férje nagyon nyitott felfogású lehet... Kedvenc étele a pizza,ami jól meg is látszik rajta. Kedveli a Country és a Rock zenét. Pörgős és változatos életet él. Mindenféle gátlás nélkül mutatja be húsos bájait, zsírpárnákban gazdag fiatal testét. Az arca átlagos de aranyos, tipikusan „duci-Jucis”. A mellei nagyok,de már megereszkedtek. Az alakja jó hurkás. A képeken is látható,hogy a hasán elég sok a háj és szerencsére szépen jutott a husiból a combokra és a fenekére is. A puncija szerintem szép,amilyennek egy csupasz duci puncinak lennie kell. Szűk és  zsíros. Mindenki ítélje meg saját ízlése szerint. Összességében nagyon izgató és szaftos „kis falat” ez a lány.

 

 

 

   

   

free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9800544

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nymus86 2009.05.02. 23:33:06

ez a csaj nagyon tuti:)
süti beállítások módosítása