Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Igaz,hogy én csak augusztusban fogok vízpart mellett nyaralni,de bánom,hogy a múlt heti Aktív című műsorban nem fejthettem ki a véleményem. Tudjátok ez a Gombos Edina -féle adás a TV2-őn. Edinát egyébként csípem,mint műsorvezetőt és amúgy nőnek is aranyos. A műsorban viszont számomra volt egy annyira ellenszenves rész,amitől nyomban felment bennem kissé a pumpa. Egy stylist arra szerződött, hogy a Balaton partján nyaraló nőknek megmondja a tutit fürdőruha ügyben. A mi kis „Sztájlisztünk” ( Amúgy ez egy szakma. De ki a rák gondolta volna nem?? ) természetesen annak rendje és módja szerint igen érdekes kiejtéssel és hangszínnel lökte a szavakat, a hangja és kiejtése elég messze állt egy heteroszexuális férfiétől. Na mindegy. Egyébként nem vagyok se rasszista ,se egyéb,de úgy gondolom,hogy a nőkhöz vagy legalábbis a női testhez mégiscsak egy hetero pasasnak van némiképp több köze,mint egy melegnek. Ennek ellenére igencsak sok a meleg férfi divatmester. Ők ítélkeznek arról,hogy egy nőnek mi előnyös és mi nem,jó -e az alakja vagy sem. Persze a logika azért ebben is megvan,mert ha neheztelünk a meleg férfi „sztájlisztekre”,akkor ennyi erővel nem kéne a női divatdiktátorokat se elfogadnunk,hisz ők se szexuális szemmel nézik magát a nőt. ( Jobb esetben ). Na mindegy ebbe most ne menjünk bele. A lényeg,hogy a kis férfiatlan hangú barátunk végigjárta a partot és egyre-másra szólítgatta le a fürdőruhás lányokat,asszonyokat. Már az elején kiszúrt magának ( egy számomra egyébként maximálisan ideális testű ) szőke husi lányt,hogy beavassa őt a számára előnyös strandviselet rejtelmeibe. Kérte a leányzót,hogy cserélje le bikinijét és próbáljon ki egy fekete minden téren szélesített fazont, az általa hordott világos „húsba” vágó ruci helyett. Mert,hogy a fekete, hosszított fazon számára az előnyös. Kerek- perec megmondta a lánynak,hogy nem jó,ha belevág a fürdőruha az alakjába,ezért vegyen fel egy slankító feketét. Nos O.K. Rendben van,hogy a fekete vékonyít. Én is imádom a fekete zakót,sötét inget stb. De mikor ezen a szegény lányon megláttam ezt a maradi ordenálé fürdőruhát,hát komolyan mondom kva. mérges lettem. Nem stylist,aki ilyesmit tanácsol,hanem egy ízlésficamos bolond. Azt is figyelembe kellett volna vennie,hogy a lánynak elég fehér a bőre és a fekete fürdőruha ezt még inkább kihangsúlyozza. Szóval erre a szexi husira ráadott egy igazán öregasszonyos,régimódi rucit,had nézzen ki úgy,mint egy megbélyegzett ,"leértékelt áru",akinek kötelező ilyen ősronda bikinit hordania,ami eltakarja az összes hájacskáját.

Pedig ez a szegény áldozati bárány,nagyon szexi volt. Arányosan husi,szép nagy combokkal,kerek popsival és finom puha pocival. De hát látom én,hogy még cseppet sem javult a helyzet ami a teltebb lányok megítélését illeti. Hiszen az I-re az tette fel a pontot,mikor a mi kis „sztájlisztünk” agyon dicsért egy állati gebe se mell ,se fenék csajt a parton és belebújtatta valami őrjítően szexi bikinibe,hogy büszkén mutogathassa a parton csodás bájait. Értitek. Ha van valami,azt el kell takarni,ha nincs semmi,azt meg ki kell hangsúlyozni. A nőiességet elfedni. Ezzel szemben fiús testen,meg csak minél kevesebb ruhát hagyni. Micsoda logika...

Befejezésként: Azért bánom,hogy nem voltam ott a parton,mert szívesen megmondtam volna a kis privát véleményem ennek divatbarbárnak. Szerintem elég gusztustalan egy dolog,amit csinált. Ha én nő lennék,baromira sértve érezném magam,ha egy vadidegen férfi,aki ráadásul meleg,megmondaná,hogy sajnos nem hordok számomra előnyös bikinit és vegyek fel helyette másikat. Ha a barátnőmnek valaki ilyet mondana,igencsak belé fojtanám a szót. A szuszt nem,mert kultúrember vagyok vagy mi,csak marhára tud idegesíteni a teltebb női test minden szinten történő lealázása. Mert már elnézést,de az egész divatvilág és média tudathasadásban szenved. Ugyanis amit dicsérnek ,az már rég mentessé vált minden -féle nőiességtől. Szóval? Ki akar bomba nő lenni? Ki akar éhen halni azért,hogy mákszemnyi melle,babszemnyi feneke és homorú hasa legyen?

Ha azt mondják,hogy ugorj a Dunába,mert az neked előnyös akkor megteszed? Gondolkodjatok el ezen lányok....

 

Tegyétek kezeteket a szívetekre! Melyik kép áll hozzátok közelebb?

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr91578626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

der vishke 2008.07.22. 14:36:54

itt a link ha valaki lemaradt volna rola:
tv2.hu/2008-07-18/Ugorjon_bele_a_bikinijebe_-_na_de_melyikbe/
egyébként teljesen egyetértek

bogyókáim 2008.07.26. 17:25:10

enyhén felháborított ez a riport, bárcsak engem szólított volna le ez a kis ...., bár azt biztos kivágták volna a filmecskéből :)) a fürdőruhák is undorítóak voltak, (női szemmel nézve) de az a csontkollekció a végén... és amikor kimondta h igen, sexy, nanemááá :D De amúgy örömmel látom, hogy egyre több a duci csaj a médiában is- Jenifer Hudson mostanság nagy kedvencem, vagy Queen Latifah.. de ugye ez már Amerika, szerintem csak idő kérdése, nálunk is lesznek igazán szép kerek nők a médiában (nem mintha Liptay Claudiáról tudomást se vennék:) )
Vissza a riporthoz. A legelső csaj kifejezetten üde látvány volt, fiatal, feszes kerek popsival, csípővel, erre ország világ előtt hagyja magát lealázni egy ilyen kis piperkőccel... komolyan felháborító, és azt se igazán tudom megérteni, aki egy ilyen riportba belemegy. 0 önbizalmuk az ilyen csajoknak, ez az amin sürgősen változtatni kéne.

rugolabnyuszi · http://rugolabnyusz.wordpress.com 2008.07.26. 23:19:57

Muszáj volt megnéznem a felvételt, mert napok óta gyötört a kíváncsiság, hogy hátha valami nagyon kövér lányt találtak meg, de nem!
Teljesen szépek voltak, semmi probléma nem volt az alakukkal, igenis esztétikusak voltak és egy ilyen kis buzi stylistnak van pofája odamenni és átöltöztetni mindet, mondván, hogy a másik jobban áll.
Hagyjuk már!
Mi ez? Már a Balaton-parton sem vagyunk biztonságban? Miért ne hordhatnék olyan (fürdő)ruhát, ami szerintem jól áll és amiben JÓL ÉRZEM MAGAM? Kinek képzeli magát egy ilyen hangyapöcs, hogy odamegy egy akármilyen nőhöz és átöltözteti? Mi a fasz ez?
Balaton-trendrendőrség?
A molett nők amúgy is eléggé feszélyezve érzik magukat a párnácskák miatt, mi van egy ilyen hatás miatt a következő öt évben egy megszólított teltebb lány nem is mer kimenni a Balatonra?
Undorító, hogy mit meg nem enged magának a média és hogy egyesek agyát még manipulálni is tudja.
Szerencséje, hogy nem engem talált meg, mert belevágtam volna a pofájába a fekete slankító fürdőruhát!
Minek slankítsam le a mellem, ha nagyon szép és kívánatos?

Amúgy, a csontos lányon, akit szexinek könyveltek el, nagyon szarul állt az a fekete-fehér fürdőruha.

PlusSizeSusy 2008.07.28. 13:12:11

Felháborodva olvasom a történteket! Egy dolog a pozitív számomra, hogy Dániában élek, és bátran megy ki itt minden telt csaj a strandra!! Rengeteg csajon látom, hogy kifejezetten szeretik megmutatni testüket szexi bikinikben, noha van bőven zsírpárna a hason, a combon, popsin. Nagyon megörültem ennek, hogy én ilyen tengerpart mellett lakom, és most, hogy már igazi telt csaj vagyok, itt büszkén megyek, futok a parton. Mindent szívesen megmutatok, a muffin top-omat is. Aki többet akar tudni, nézze meg a plussizesusy@blogol.hu-t, vannak rólam képek.

PlusSizeSusy 2008.07.28. 13:13:52

Az utóbbi képen lévő nyilván 45-ben szabadult valamelyik haláltáborból! Adnék neki pár leckét hízásból:-)))Ilyennek nem szabadna lennie!!!!!!!!!!!

Mustang · http://ducilap.info 2008.08.13. 16:09:50

az a csaj akire feladta a feketét, tök sovány csak van csípője... a kifogástanan alakú Zsófi meg egyen rendesen mert szörnyen sovány...
süti beállítások módosítása