Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.


 

Szeretnélek  kissé titeket is aktivizálni a blog érdekében. Jó lenne interaktívabbá tenni a naplót. Gondolok itt arra, hogy kíváncsi lennék egyedi történetekre a telt lányokkal kapcsolatban. Továbbá:  ha érdekel benneteket valami  a személyes élményeimből vagy esetleg szeretnétek kérni tőlem kívánság képeket egy bizonyos telt modellel kapcsolatban,akkor írjátok meg nekem. Én meg szívesen fogadnék amatőr képeket telt lányokról, barátnőtökről, szexpartnerről, ill.,ha nő vagy,akkor rólad. Természetesen teljes diszkréció mellett, arc kitakarással, névtelenül. Nem feltétlenül pornó képekre gondolok, lehet egyszerű egész alakos ruhás, fürdőruhás kép is. A lényeg, hogy telt lányról szóljon az a kép. Ha ezen felül bármiféle észrevételek van,akkor írjátok meg őket a már említett csaba3798 @freemail.hu e-mail címre.

Minden gátlást kérek levetkőzni. Itt semmi sem szégyen, ami összefügg a teltséggel és a zsírpárnákkal. Itt mindez csak előny és maximális támogatást élvez.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr79477531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Susy 2008.05.22. 11:47:08

Szuper ötlet, szuper kép!
Hahó, teltcsajok, kövessétek a példámat!!:-))))

Susy

Viktor 2008.07.27. 00:32:40

Nagyon örülök,hogy végre megtaláltam azt az oldalt amit mindig is kerestem!Maximálisan egyetértek az oldal filozófiájával.Imádom a húsos,párnás csajokat!
A barátnőm is párnás és gyönyörű és nagyon szeretem!
Hajrá duci csajok!
süti beállítások módosítása