Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Nőnap

2008.03.07. 22:07

Holnap Nőnap. Tisztelettel és szeretettel köszöntök már most minden kedves hölgyet! Vékonyat, sportosat, teltet, kövéret egyaránt. A nő megbecsülése nagyon fontos ebben a világban. Fontos, mert a nők kreativitásukkal, gyakorlatiasságukkal gördülékenyebbé tudnak tenni olyan dolgokat,amiken mi férfiak a végletekig képesek vagyunk problémázni.

Nyilván a hölgyek közül most sokan abszurdnak tartják tőlem ezt a köszöntést. Tisztelheti egy férfi őszintén a nőket,miközben erősen pornográf naplót vezet? A válasz : Igen. A blogom olyasmi,mint egy szemléltető ábra. És az ábrák csak mesélnek a dolgokról,de nem teszik a dolgokat. Mi férfiak a 21. században sokan vagyunk úgy,hogy a féktelen szexuális vágyunkat virtuálisan is ki akarjuk élni. Annak ellenére, hogy egy csodálatos kedvesem van,nem mondok le az internet adta tét nélküli lehetőségekről és szórakozásokról. Ettől még bennem a tisztelet sokkal nagyobb az általam szeretett hölgy iránt, mint annál,aki az erkölcs és a konzervatív értékek ingoványos talaján egyensúlyozva próbál másokat lekicsinyíteni szexuális nyíltságuk miatt. Igen körülbelül 3000 szexkép pihen a gépem merevlemezén ,mégsem csalom meg a kedvesem,mégsem rúgok be soha és még sincs titkos szeretőm. Az internet minden káros hatása ellenére jó dolog. Kapukat nyit meg. Sokkal jobb virtuálisan levezetni az emberben rejlő feszültségeket és vágyakat, mint valakit megcsalni és megalázni. És úgy gondolom,hogy egy olyan blog, ahol a rengeteg pornókép dicsérő és istenítő céllal van jelen,az nem megvetendő. De térjünk át a telt nőkre,hisz elsősorban róluk írok,róluk beszélek és őket magasztalom itt hétről-hétre. A pucér husikról készült rengeteg kép is a tisztelet és csodálat jele,csak észre kell venni egy férfi aspektusát. A cenzúrázatlan párnás női testek ilyen fajta felvállalása és dicsérete egyértelműen bizonyítja,hogy minden kétséget kizáróan szeretem és csodálatosnak tartom az ilyen hölgyeket. Én más vagyok,mint pl. az a fotós vagy divattervező,aki csak annyira tiszteli és szereti a telt női testet,hogy a tulajdonságait elrejteni akaró praktikus megoldásokhoz folyamodik. Mikor azt olvasom,vagy hallom,hogy egy telt nő csak olyan ruhákat hordjon,ami az előnyös részeit kihangsúlyozza és az előnyteleneket eltakarja,akkor mindig mosoly ül az arcomra. A másik eset mikor úgy fotóznak egy telt nőt,hogy vagy csak a melle látszik,vagy csak a feneke. Ha viszont már egész alakos képet készítenek róla,akkor a nő mindkét kezét a hasára kénytelen helyezni, vagy ruhadarabbal eltakarni az úgymond nem előnyös részeket. Ez szánalmas, mert akkor minek fotóznak telt nőket,ha nem szeretik a testüket annyira,hogy minden szinten fölvállalják? Ha már husi lányokról beszélünk, akkor nyíltan meg kell mutatni őket, ugyanis az ilyen félig bevállalós megoldások nagyon őszintétlenek. Ezért van az, hogy én mindezzel dacolva megmutatom az összes zsírpárnát és úszógumit,ami csak létezhet egy telt nő testén. Ez a sok kép bizonyítja,hogy nem beszélek félre,mint ahogy sokan teszik és ezeknek a hölgyeknek tényleg minden porcikájukat szeretem.

A médiának ,a divatvilágnak el kéne gondolkodni végre azon,hogy miért kell folyton megaláztatásban részesíteni a telt hölgyeket? Miért kell diszkriminálni? Tudjátok a Nőnap eredetileg nem ilyen kis aranyos,kedveskedős megemlékezős ünnep volt,hanem egy 19. századi mozgalom,ami a nők egyenjogúságáért, az egyenlő társadalmi feltételekért harcolt. Most mikor a 21. században lassacskán elérünk oda,hogy mindez a cél megvalósulni látszik, egy újabb társadalmi megosztottság vészjós jeleivel kell szembe néznünk. Egy kicsit cizelláltabb a dolog,mert nem férfi és nő közti különbségekről,hanem nő és nő közti ellentétekről van szó. Ez az újfajta megosztottság nem más,mint a divatos és nem divatos nő ellentéte. A trendi nő magasztalása és a hagyományos nők lealacsonyítása. A top manager csajok ,vetkőző médiasztárok, fitness ladyk dicsérete, és az átlagos,hétköznapi nők folyamatos alázgatása. A trendi mágusok szerint egy nő eleve hátrányban van,ha vannak zsírpárnái. És valóban minden média, minden szórólap,minden vélemény azt sugallja a nőknek,hogy csak a trendeket szó szerint kottázva lehetnek szépek,sikeresek és boldogok. Ez rossz üzenet a férfiak felé is, hisz károsan formálja át ízlésvilágukat és a szép nőről kialakult képet. Szükség van a trendekre,szükség van a sportos nőkre és karakán,férfias média csajokra,de nem szabadna ennyire őket túlsúlyba helyezni. Rá kéne jönni, hogy a nő nem arra született,hogy holmi bábu legyen,amit kénye kedve szerint irányít és átnevel a fogyasztói társadalom. A női nem sokrétűségét kéne hangsúlyozni,amibe ugyanúgy beletartozik egy anyuka,mint a egy pornó színésznő ,egy topmodell és egy adminisztrátor hölgy,aki éppen a popsiját növeli a számítógép előtt,miközben csokit majszol ügyintézés közben. Becsüljük, tiszteljük a hölgyeket!!!!! Sokfélén , sokoldalúan,vékonyan,ducin is jár nekik a szeretet és a tisztelet!

És most szólnék pár szót a duci lányokat kedvelő férfiaknak!

El ne felejtsetek egy kis csokival is kedveskedni szívetek választottjának! Jó tudom most a virág a legfontosabb,de egy kis édesség plusz örömhormont termel az együttléthez és táplálja a lány szexi zsírpárnáit. Tapasztalatból beszélek…. Érdemes megfogadni.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr89370597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása