Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Tegnap figyelemmel kísértem a Nagy Fogyás döntőjét. Ha fogyókúráról van szó, akkor azt mondom,hogy ez egy olyan műsor volt,ami Hollywoodi stílusa ellenére megmutatta az emberi akaraterőt és kitartást. A szereplők tiszteletet érdemelnek teljesítményükért. A döntősök ugyanis nem kevesebb, mint 40-90 kilótól szabadultak meg annak érdekében, hogy az életük hátralevő részét egészségesen, frissebben és szebben élhessék le. Igen le a kalappal előttük! Ugyanis nagyon kövér, elhízott emberekről volt szó, akik emberfeletti dolgokat műveltek egy szebb és egészségesebb testért. Ez az mikor a fogyókúra pozitív dolog,ez az mikor azért sportol és edz valaki,hogy egészséges és szebb legyen. Talán sokuk az életét hosszabbította meg azzal,hogy vállalkozott erre a műsorra és szívvel-lélekkel végigcsinálta, ameddig tudta.
Itt van pl. Edina aki 118 kilóval lépett be a műsorba és 79 kilóra sikerült lefogynia. Ez csaknem 40 kilós fogyás. Fantasztikus teljesítmény. És egyébként kifejezetten csinos teltkarcsú nő lett az elhízott testből. Viszont  Jób könyve szerint: „Eddig jöjj és ne tovább”!!!!!!!!!!!!
Ez az mikor a fogyás mellett racionális és egyértelmű esztétikai érvek is szólnak. Edina 70-80 kiló között néz ki jól és így tud szexi nő lenni. Siralmas volt majd 120 kilósan és siralmas lenne 60 kilósan is. Értitek végre, hogy fogyás és fogyás közt mekkora különbség van? Értitek, hogy mennyire támogatom a kövér nők fogyását és mennyire  ellenzem,ha pusztán csak telt,husi lányról van szó?  Edina a Nagy Fogyásból jó példa erre. Esztétikus és szép volt tegnap,pedig soványnak továbbra sem mondható. Hála istennek. A kövérség és a soványság nem szép. Amit a kapzsi fogyasztó cégek és médiák karcsúnak neveznek,az valójában sovány. Ezek az alpári cégek és magazinok az elkorcsosodást és „elnőietlenedést „ hirdetik önelégült pofával. Egy deka has, fenék és comb sem megengedett. Idézem: „ szép vékony combok,szexi lapos has” Egy frász karikát! Egyik sem izgatóbb egy  formás húsos combnál és egy párnás hasnál….
 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2337527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brigi blogja 2008.02.14. 15:21:49

Szia!
Néhány napja véletlenül találtam meg a blogodat. Nagyon örülök, hogy van egy pasi, aki nyilvánosan is felválallja, hogy a ducibb csajokat szereti. Én egy duci 15 éves csaj vagyok, és nem találom a helyemet a legtöbb dologban! Itt szeretném megragadbi a dolgokat, ha akarsz e-mailozni velem, akkor leírom a címemet! focistalany13@vipmail.hu Ide nyugodtan írhatsz, ha gondolod. Addig is pussz és maradj a duci csajoknál!!!!:D
süti beállítások módosítása