Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Kedves Olvasók és kép nézegetők! 
 
Igazán nagyra törő álmokat dédelgetek. Na most nem a karrieremre gondolok az nem kapcsolódik a blog témájához. De már jó ideje gondolkodom azon,hogy kéne valami olyan centrumot alapítani ami A- Z-ig a telt lányok fellegvára lenne. Persze ahhoz,hogy az ember komoly dologba vágjon, tőke szükségeltetik. Kivéve,ha csak az ötlet a tiéd és a financiális problémákra találsz jóhiszemű szponzorokat,akik látnak benned vagy a tevékenységedben fantáziát. Viszont van egy mondás: „Lassan járj,tovább élsz!” és van egy másik:   „Addig nyújtózkodj,ameddig a takaród ér!”.  Ezt a két élettapasztalatot kellene vegyítenem,ha valami mozgalmat akarok elindítani a husi lányok imádata és reklámozása érdekében. Szóval alulról kell építkezni,mert alap nélkül nincs ház és bizony nagyot lehet bukni a mai világban akármilyen vállalkozó szellemű is vagy. Hol is kezdeném a telt lányok „infrastruktúrájának” kiépítését? Nos már elkezdtem. Ez a blog az első nagy lépés. Nagy lépés,mert kis hazánkban nem nagyon létezik rajtam kívül  olyan  pasi, aki nyíltan tör lándzsát a női zsírpárnák mellett. Sajnos azok a férfiak akik a teltebb formákat szeretik,igencsak meg vannak már félemlítve…
A következő lépés egy vagy több minőségi weblap létrehozása lenne. A témát több oldalról kéne megközelíteni. Kellene természetesen egy olyan oldal, ahol erotikus és pornográf médiák merítenék ki a husi lányok iránt affinitást érző férfiak vizuális vágyait. ( Több ezer nagy felbontású szexkép, különféle speciális kategóriák szerint,letölthető videók,szereplők ismertetése stb…., erotikus fotópályázat amatőr husi lányokról,saját történetek beküldése,szex sztorik,fórum stb…)
A másik oldal a szépségipar és a divat szemszögéből közelítené meg a telt  lányokat. ( Plus Size modellek amatőr fotópályázata,társalgó és minden ami a telt lányokat érdekelheti a divattal,öltözködéssel,szépséggel kapcsolatban. ( Fogyókúráról viszont egy szó se jelenhetne meg az oldalon!!!!!!!!! ) Ehhez az utóbbi weblaphoz kéne egy női szerkesztő is,hiszen egy nő jobban érzi mi kell egy ilyen oldal elkészítéséhez. Szóval kell egy alap ami elindít egy újfajta hullámot főként a fiatalok körében. Ez a hullám nem kell, hogy megtörje a vékonysághajhászatot,de arra elégséges lenne,hogy az igény kibontakozhasson végre a telt lányok iránt. Ez lehetne a kezdő löket egy olyan intézményhez,ami ducibb lányok „reklámozásával” foglalkozna. Ez az intézmény olcsóbb és drágább magazinokat is piacra dobhatna. Lennének válogatások is a husi lányok körében, mint ahogy vékony modelleknél. Attól függően,hogy melyik lány mit hajlandó bevállalni, orientálódhatna a divat vagy a szex modell válogatások felé. Ezeken a válogatásokon nem kéne ormótlan ruhákba takarózni és hasat behúzni. Az úszógumik és nagyobb popsik ugyanis esélynövelő,mintsem rontó tényezők lennének. Persze  szélsőségektől mentesen. A párnás női test visszakapná a becsületét azzal, hogy intézményesített igény lenne rá. A legnagyobb baj nem az, hogy  a vékonyság intézményrendszere létezik, hanem az, hogy egyeduralkodó és nincs alternatívája. Ez pedig káros. Egyet ígérhetek. Még az idén elkészítem a weboldalakat. A többi már rajtatok is múlik…

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr5336438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mustang · http://plus-size.hu 2008.08.14. 13:02:30

teltlanyok.com
ducilap.info

A teltlanyok.com majdnem 5 éve létezik,társkeresés, fórum, chat, blog, erotika mind megtalálható, a ducilap, ami
kifejezetten dundi csajoknak íródik, idén indult társoldalként.

Szóval ez nem csak Neked jutott eszedbe :)

kaktusz 2008.08.27. 21:58:57

Engem is már szinte irritál, mikor egy ismeretlen társaságba csöppenő tökéletes formákkal bíró molett hölgy, máris mentegetőzik az alkata miatt a kis formátlan 40 kg-os csúzliknak, akik a média miatt szent meggyőződéssel hiszik, hogy ők a tökéletes nők.
A tény viszont az, hogy a kutya sem fordul meg utánuk, míg a molett(és lehet akár erősen molett is!)nő után azt látom, hogy a 13 éves kissráctól a 75 éves papáig mindenki megfordul. Csak diszkréten,finoman, szinte lopva! És ez a baj, ez is a média hatása! -Az én világomban az autókiállításon molett hölgyek állnak az autócsodák mellett magassarkú cipőben, a fürdőruhákat, fehérneműket csak molett hölgyek mutatják be,mutatják be. A fógyókúráról pedig az a véleményem, hogy nem azért szedett fel a feleségem nehezen, évek alatt 5-10 kg-ot, hogy bugyuta barátnők hatására egy fogyókúracsodával pár hét alatt tönkretegyen mindent. Ugye, minden csak nézőpont kérdése! Persze vannak szép vékony nők is! (Igaz olyan ritka egy formás alakú vékony nő, mint a fehér holló!)Hölgyeinknek észre kellene venni az ilyen Bíró Icákat, hogy nem nőiesek, nincs derekuk, csípőjük, stb, de van olyan alkatuk, ha egy lovat megennének, akkor sem híznának egy dekát sem! Na ők mutatják azokat a gyakorlatokat, amit életükben csak a felvételeken csináltak végig. Tisztelet a kivételnek, ha van.
süti beállítások módosítása