Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fogyókúra??! Elfogyó kúra

2008.02.08. 14:16

Tegnap este volt időm kicsit netezni és fogyókúrás weboldalakat nézegetni. 5 perc alatt több diétát számoltam össze,mint amennyi a magyar államadóság forintban. A legszebb az volt, hogy vigyorgó 50 kilós nőkkel prezentálták mindezt. Anorexiás nő mérőszalaggal a derekán, anorexiás nő a mérlegen, anorexiás nő almába harap,anorexiás nő összecsípi a 0,001 milliméter vastag háját. Ezek borzasztó romboló hatással bíró üzenetek a fiatal lányoknak. Minden ilyen oldalt betiltanék. Akkor már miért nem olyan emberekkel hirdetik a diétás tippeket, mint amilyenek  Nagy Fogyás szereplői?  Ott legalább tényleg létjogosultsága volt a fogyókúrának,hisz 100-180 kiló közötti emberekről szólt a műsor. De mérhetetlenül undorító mikor álomalak jelzővel illetnek egy alig 50 kilós testet. A túlsúlyt pedig tőle viszonyítják. Ez kb. olyan, hogy csak azt neveznénk okos embernek,aki Einsteini magasságokban van. Gusztustalanul visszataszító gondolkodásmód itatja át a diétás oldalak szerkesztőinek agyát. Csoda,hogy minden fiatal nő megbolondul és irreális fogyózásokba kezd?? Ezek a degenerált oldalak arra jók, hogy a 60 kilós is ugyanolyan kövérnek érezze magát, mint a 120. Ezért van az,hogy sok nő gondolata csak a fogyás körül forog és mindezt ráadásul rákenik a pasikra,mondván mi a vékony nőket szeretjük. Hazugság!!! A két nem kölcsönösen rontja el egymást. Ha a nők vékonyak akarnak lenni,akkor a pasik egy része is elhiszi majd,hogy egy  nő csak vékonyan jó. Ez kb. olyan,mint amikor ezt hallom a nőktől:  ( Minden pasi szemét. )  A férfit úgy állítják be a médiák,hogy issza a sört,nézi a focit,félrelép,aztán bocsánatot kér és természeten véreset pisil valamelyik vetkőző címlaplánytól. A férfiak és nők egyformán degradálják le egymást és a végén szó szerint visszafejlődik az  értelmi és érzelmi szintjük. A nők most már elhitték,hogy csak vékonyan szépek,ezért az olyan pasik,mint pl. én hááááááát kúrva nehéz helyzetben vannak. A fogyózó nők így gondolják: 
Idézem:
 
„Á biztos csak mondja, hogy tetszem,közben nem is.”
„ Lehet,hogy tetszem neki,de azért szívesebben lenne velem,ha vékonyabb lennék.”
„ Azt mondja,hogy engem így szeret,de én utálom magamat.”
„ A barátomért igenis le fogok fogyni”.
„ Hazugság,hogy a ducibb nők is szépek,szerintem undorító vagyok.”
„ Le fogok fogyni,már két hete nem vacsorázom,olyan boldog vagyok,hogy egyre laposabb a hasam.”
„Nehogy azt higgyétek, hogy itt megállok,még 6-8 kiló és akkor talán elérem a célom.”
 
                                                  No comment!
 
 
Kedves Hölgyek!
 
Hazug világban éltek és hazudtok önmagatoknak , mert akkor is fogyni akartok,ha csak  nőiesek vagytok.  Az élet olyan, mint a szelektív hulladékgyűjtés. Nem kell mindent szó szerint bevenni, amit mondanak. Nem igaz,hogy a pasik a karcsú nőkre buknak. Ebből annyi igaz, hogy egy része a karcsúra másik része a teltre. Az is csúsztatás,hogy az igényes nő az vékony és az igényes pasi a vékony nőt szereti. A vékonyság nem igényesség, hanem egy állapot. Nem érdemel semmiféle tiszteletet, ugyanakkora értékkel bír , mint a teltség. Higgyétek már el végre,hogy a pasik egy része nem elfogadja telt nőket,hanem kifejezetten csak őket  kedveli. Itt értik félre a nők a férfiakat. Erről viszont csak a média tehet.  Hadjáratot indítottam a fogyókúrás oldalakkal szemben és egyáltalán a fogyás ellen. Ahol csak tehetem mindenhol kampányolni fogok a vékonyság hajhászat megfékezése mellett. Leszögezném viszont, hogy tisztelem a vékony nőket,semmi problémám nincs velük. Eszemben sincs megváltoztatni őket, nem akarom,hogy hízókúrára fogják magukat. Aki érti miről beszélek az tudja,hogy nem a karcsú nők ellen irányul a blogom. A telt nőket megváltoztatni akaró divat és felfogás ellen irányul. A realitást és esztétikát nélkülöző elfogyasztó kúrák ellen emelem fel  hangom. Az ellen, mikor a kövérséget és a nőiességet összemossák.
 
Itt van példának okául egy magyar média szereplő Pokrivtsák Mónika.
68 kilóról fogyott le 48 kilóra. Mivel elég alacsony is,elismerem,hogy a kelleténél dundibb volt,mikor fogyókúrába kezdett. De időközben bele is feledkezett és elfelejtette abbahagyni. 58 kilósan egy szexi, teltkarcsú nő lenne,viszont ma kiábrándítóan sovány. Erről szól az egészséges test? Hmm? Az anorexia nervosa az álomalak? Lányok! Én vagyok a fogyásotokat megakadályozni vágyó gonosz manó,egy kis ördög aki drukkol,ha nem sikerül nektek leadni  a kilókat. Remélem nem éritek el a célotokat! Hibás célért, bűn harcolni.
Ha vannak zsírpárnák rajtad, akkor nem vagy beteg, ellenkezőleg: Kicsattansz az egészségtől. Fogyni a kövéreknek kell és nem nőies nőknek.
 
Íme a példám: Mónika félúton 10 kilótól szabadult meg. Ott kellett volna megállnia. Szexi husi lenne. De a végeredmény alátámasztja, hogy nem csak,hogy nem maradt husi,de sajnos szexi sem!!! Mónikának javasolnám: After and Before!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr4331254

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Susy 2008.02.10. 17:07:29

Jajj, Mónika! Úristen! Miért nem maradtál 68?????

Susy
süti beállítások módosítása