Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Susyval a neten e-mail váltások során  kötöttünk elvbaráti kapcsolatot. Rátalált egy másik oldalon látható fórumomra. Talán attól a fórumtól is plusz löketet kapott, hogy jobban beleássa magát a témába. Ő is nyitott blogot, amit szívesen reklámozok nektek: http://plussizesusy.blogol.hu/   Egy igazán nyílt és normális felfogású fiatal magyar nőről van szó. Egy olyan lány, aki büszkén vállalja a testét, büszke a szexi zsírpárnáira és gátlások nélkül tud  írni róluk.  Szerintem ez egy fantasztikus dolog. Felemelőbb érzés, mint az önsanyargató nők vallomásait olvasgatni valamint azokat a szürreális célokat, amiket a karcsúság érdekében megfogalmaznak. Susy egy olyan nő,aki szereti a testét de nem azért,mert olyan vékony,mint a Hollywoodi anorexiás sztárszínésznőké.
Ő képes a saját zsírpárnáiról lesajnálás nélkül beszélni és ha kimondja azt a szót,hogy: „párnácskáim”,akkor nem a kétségbeesés és a szégyenérzet vesz rajta erőt,hanem az öröm és elégedettség. Figyeljétek csak! Idézek tőle:  

„Már nem tudom magam elképzelni a jó kis úszógumim nélkül:-), és nem is akarok megszabadulni tőle. Sokszor megcsodáltam azokat a lányokat, akiket láttam, és volt úszógumijuk. A szeretkezést is úgy fel tudja dobni, amikor párom simogatja, cirógatja, markolássza.”

Hölgyek és lányok! Vegyetek példát róla!
 
Susy küldött is pár "hurkás pocis" képet: Szerintem nagyon izgalmasak és erotikusak:
Szerintetek??


 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr57328136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása