Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Plus Size modellek II.

2008.02.05. 22:51

Kedves Barátaim!

Folytatom egy korábbi sorozatom a telt modellekről. Szerintem csodálatos nőkről van szó. Olyan nőkről,akik profik a szakmában és büszkén vállalják föl nőiességüket. Én nem tisztelem a vékony modelleket,kivéve azokat,akik alkatuknál fogva is mindig karcsúak voltak. Viszont szánalmat érzek az olyan modellek és szépségkirálynők iránt,akik kínkeserves módon vagy mesterséges eszközökkel érték el a szépségiparban megkövetelt alakot. Legyünk őszinték: az a nő,aki képes elmenni zsírleszívásra és ajakfeltöltésre pusztán azért,hogy egy  krapekokból és nőkből összeverbuválódott szedett-vedett zsűri előtt versenybe szálljon az elsőségért ,háááááát ez nem igazán becsülni való dolog. Nem látok benne semmi eredeti ,csodálatra méltó teljesítményt. Őszintén bevallom,nem is tartom sokra az olyan nőket,akik ilyen céloknak szentelik az életük egy részét. Nekem még soha sem tetszett egy szépségkirálynő sem és egy sztár modell sem. Ó hát biztos,mert rossz az ízlésem igaz?  Nem mondanám. Szerintem sokkal jobb és érdekesebb,mint korunk nőideálja. Miért merem ezt állítani?. Megint egyszerűek az érveim. Vegyünk két nőt ,abból legyen az egyik elhízott,a másik meg nőiesen telt. Ha a kövér nő fogyókúrába kezd,mert egészsége ezt megköveteli,akkor ezzel nincs is gond. De mi is történik a telt idomú nővel? Kérlek szépen ő azért kezd fogyókúrába,hogy a nőiesség külső jegyeitől,szaknyelven: ( másodlagos nemi jellegektől ) megszabaduljon. Értem ezalatt,a vaskosabb combok,széles csípő,kerek fenék, párnás has. Na ez az amit én egy új „civilizációs betegségnek tartok”. A nemiségünk elleni hadjárat ez,semmi más. Nem szeretnék sokáig élni egy olyan világban,ahol a férfiak kizárólag úgy néznek ki,mint Pitt vagy Caprio, a nők meg,mint Twiggy és Moss. Nekem csak ez a bajom a szépségről alkotott mai felfogásról. A nő csak nőiesen lehet igazi nő,minden ez ellen irányuló törekvés  az aszekszualitás felé vezet,amikor már érdektelenné fog válni a nemiség és nem fogod észrevenni a férfi  és nő közti éles különbségeket,ami valójában a szex eredeti mozgató rugója.  Szerintem sok férfi „rugóját” megmozgatnák az alábbi modellek. Nem hiszem el,hogy olyan nagy fölényben lennének a vékony lányokat imádók....  A baj csak az,hogy a teltebb nő iránti vonzalom látens ( magyarul beszari) ,míg a karcsú nők iránti vonzódás majd kicsordul a nyílt önbizalomtól. Hát ezt teszi a társadalom veled,ha hagyod. Ha elhiszed,hogy kisebbség vagy,az is maradsz. Ne higgyük el. Merjük végre nyíltan imádni a testesebb nőket!  Vagy csak nem gáz a haver előtt?!  A haver úgyis csak a piálás meg marháskodás  miatt a cimborád,egy nő azért többet érdemel... Igen még most a 21. században is....

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr49327094

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Éva21 2008.02.17. 11:44:58

Inkább a soványabbakra szavazom, ezek a hölgyek hasasak, nagy fenekűek, asszonyosak, bár gusztus dolga:D

Susy 2008.02.23. 10:53:58

Igen, egy Nő legyen asszonyos, hidd el Éva21,én a saját példámból tudom, milyen igazi Nőnek lenni nőies formákkal. Egy nő legyen Nő: úszógumi, párnás has, comb, kerek nagy popsi:-)))Én ilyenné változtam, amikor letettem a divatmajmolásról, és valami fantasztikus az életem:-)))

sandy 2008.03.04. 12:50:53

sziasztok! én voltam 45 kilós modellalkat is, és ilyen hájas is mint ezek a kocák. jelenleg valahol a kettő között vagyok... azt gondolom, hgy egyik szélsőség sem túl esztétikus, maradjunk ennél, mert a szépség szubjektív. az ilyen húsos hölgyek ugyanúgy nem egészségesek mint a 40 kilósak. egyébként a személyes tapasztalatom azt mutatja, hogy vékonyan versenyeztek értem a pasik, kövéren viszont hamar eltűnt minden hím az életemből....most, hogy fogyóban vagyok, megint kezdenek gyűlni! bárki bármit mond, mindenkinek az egészségesen formás, de izmosabb, csinos lányok tetszenek jobban. (kivételek persze mindig vannak!)

PlusSizeSusy 2008.03.12. 17:40:24

Kedves Sandy!

Ezek a hölgyek nem kocák! És rajtuk lévő háj nem az a háj, ami a tipikusan elhízottakon van.
Susy

Zazie 2008.03.12. 18:29:03

Itt a képeken valóban pár hölgy (nem mind, a többiek nagyon szépek) túlsúlyos, ami szintén nem egészséges. De egyébként egyetértek a cikk írójával. Egy nő ne akarjon a férfire hasonlítani, pedig most sokan ezt próbálják tenni, keservesen megszenvednek azért, hogy pl. lapos legyen a hasuk. Csakhogy a női hasat nagyon nehéz kikockásítani, mert ez a természettel szembeni erőszak. A nőn sokkal több a gömbölyű forma (ha hagyják :-) ) a férfi kicsit "szögletesebb", na nem úgy, de értitek na.. Épp ez benne a szép! Egymást kiegészítik. Sok nő elférfiasodik, pont ezért, mert mindenhonnan ez jön: lapos, feszes, izmos, vékony legyél. Én nem a testedzés ellen vagyok, az fontos. De pl. nem mindegy, hogy az súlyzózás, önsanyargatás vagy mondjuk bicajozás, tánc, úszás, görkori stb. szóval, hogy örömünket is leljük benne, ne csak azért gürizzünk, hogy jobban kijöjjön a tricepszünk vagy a hasunkon a kokcák. Én nő vagyok, de nekem sem tetszenek a csontmodellek, meg akik az újságban vannak agyon-photoshoppolva, mellesleg ezek a nők is itt az oldalon retusálva vannak, nincs rajtuk pl. narancsbőr.
VÉgül: szerintem ő egy nagyon helyes plus size model: joyshanley.com/

lana21 2008.11.06. 15:50:45

Mindenki lehet csinos,a duci hölgyek is,a hogyan a lényeg,meg az előnyős dolgok kiemelése,pl itt az első képen lévő nő kifejezetten csinos, de az utána következő lányzóra nem kellett volna erőltetni a sem a piros sem a pink szettet,a szín és a szabás miatt sem,az a selyem izé meg ízléstelenül áll rajta...
Bocs Suzy,de az a rózsaszín neccruhás tényleg koca,elsőre egy hízlalt sertés jutott eszembe a lábairól...
süti beállítások módosítása