Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hé! Ne bántsátok Gabit!!!

2008.01.23. 17:18

Tegnap elég elfoglalt voltam, még netezni sem volt időm. Este két órát edzettem a konditeremben és sikerült pár gyökérrel is összeszólalkoznom. Sajnos vagy nem ,de az a fajta vagyok,aki szeret szívből élni és ami a szívemen az a számon. Nem szoktam háromig számolni. Ha valami sért, azt azonnal szóvá is teszem. Érdekes viszont, hogy ebből mégsem születnek bonyodalmaim, mert általában annyira határozottan képviselem az álláspontom, hogy nehéz attól eltéríteni,így sokan meg sem próbálják. Jól teszik.. De térjünk csak vissza a tegnap estéhez. Félreértés elkerülése végett nem verekedtem össze senkivel és nem az edzés volt a konfliktus témája, hanem mit ad isten : Baby Gabi. Hogyan is kapcsolódik ez a nő ide? Tegnap két alig húsz éves kis macskajancsi lábgépezés közben arról tartott eszmecserét, hogy melyik csaj néz ki jól a magyar énekesnők meg színésznők közül. Amikor a Baby Sisters egykori énekesnőjét dagadt disznó jelzővel illették,akkor elborult az agyam. Bezzeg Oroszlán Szonját és Kelemen Annát fényezték ezerrel. Pont azt a büdös Annácska ribancot dicsérték halálra. Én harminc vagyok, de már nem értem a fiatalokat. Ezek a suttyók egyáltalán rendelkeznek saját ízléssel? Nem hiszem. A vékony libákon kívül nem éreznek affinitást semmi iránt? Tipikusan olyan nemzedék, akiknek ha megmondod, hogy mit és kit kell szeretni, akkor szót is fogad. Popkultúra vazze. Én amúgy ezt a kultúrát lehúznám egy udvari vécén. Ennyi trendi kis pöcs és agyatlan liba nem hiszem, hogy várat fog emelni a mi Pannon - medencénkben. Határozottan megmondtam ennek a két kis gyíknak ,hogy szálljanak le Gabiról. Nekem nagyon bejön mióta kigömbölyödött. Igazi kerek arcú, nem elhízott,de jó husi nő lett belőle,aki majd kicsattan az egészségtől. A hangja korábban is tetszett, de most már az alakja is. Ez a 21. század tényleg nyomorék felfogású. Ha egy nő már nem vékony,akkor egyből dagadt disznó. Holott nagy különbség van egy csúnya kövér nő és egy szexi husi közt. Baby Gabi igenis szép és jó nő. Ráadásul a hírek szerint mostanában felhagyott a fogyókúrával, mert talán belátta, hogy semmi értelme állandóan gyötrődni. Most már különben sem a tinik sztárja és ahogy idősödik egyre inkább megengedheti magának,hogy teltebb legyen. Szóval elmagyaráztam ennek a két öcskösnek, hogy a disznó egy vágóállat, míg Baby Gabi egy szexi nő. És eztán mindenki folytatta az edzést tovább..  

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr43308883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Susy 2008.01.27. 17:31:48

Szia!

Kár, hogy én nem voltam ott, beolvastam volna én is nekik! Szerintem is nagyon jól néz ki a hölgy.
Amúgy nem járok konditerembe, csak enyhe női tornát csinálok, nehogy a párnáim kárát lássák. Annyira jó a blogod. Ha majd lesz olyan weboldalad, szívesen csatlakozom az írásaimmal, ha benne vagy!

Üdv

Susy

Susy 2008.01.27. 18:06:22

Szia!
Ma komolyan elhatároztam, hogy amint lesz időm, visszamegyek a blogol.hu-ra PlusSizeSusy néven, és le fogom írni a sztorimat, de csak ruhás képeket teszek fel. A blogol.hu-n volt egy csomó idétlen kommentelő, akik a gebékre buktak. A blog.hu-n senki nem írt bele a blogomba.
De nem baj. Visszamegyek nemsokára a blogol-ra, és felhívom magamra a figyelmet a fórumban, és akkor hajrá! Az igaz ügyért ki kell állni! Annyi jó husi csajt látok nap mint nap, Dániában elég sok egészségesen duci nő van:-)))

Üdv

Susy

Babyface01 2009.05.24. 22:14:32

Pont attól volt különleges.
Most megint lefogyott (SAJNOS), és így már ugyanolyan sablon nő, mint a többiek...
Szépnek szép, de nincs meg benne az a plusz, átlagos...
Ahogy a képen van, jobb volt...
süti beállítások módosítása