Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Mostantól elindítok egy képsorozatot, ami a telt modelleket mutatja be. Profi és nem amatőr modellekről lesz szó. Ezek a modellek ugyanúgy népszerűsítik egy adott cég ruháit vagy kozmetikumait. Szerintem ők csodálatosan szép nők. Sugárzik róluk az életerő és a vidámság. Nem elhanyagolható szempont, hogy szexi telt idomaik sokszor kifejezetten elterelik a figyelmet a rajtuk bemutatott ruháról vagy a fehérneműről. Talán ezért félnek ennyire a divatdiktátorok a gömbölyűbb formáktól?  Egyébként ésszerűnek tartom az aggodalmukat. Egy 50 kilós 175 cm magas nőn nincs túl sok nézni való. Ebben az esetben tényleg csak a ruha teszi a nőt...

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr9299514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viki 2008.01.25. 14:25:11

Fantasztikus!
Es valaki azt megtudna esetleg mondani ,hol lehet ratalalni telt modell ugynoksegekre vilagszerte?Az infot komolyan megkoszonnem!Kerlek kuldje el valaki emailben:)
Viki

viktoria_hannah@hotmail.com
süti beállítások módosítása