Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Elindítok egy új sorozatot a blogban,aminek a lényege  a duci,telt lányok testrészeinek "kitárgyalása."  A különböző testrészekhez tartozó sorozatok számozva lesznek,hogy a téma a végtelenségig frissíthető és bővíthető legyen.
Elsőként a duci lányok hasával kezdem a sorozatot. Később véletlenszerű sorrendben a fenék, mell,comb,kar,hát és az arc is sorra kerül. Azért kezdem a hassal, mert talán ez az a testtáj, ami a leglátványosabban mutatja meg a nőn a zsírpárnák felhalmozódását. Nagy kedvencem a párnás has,mert van benne valami kihívó és naturális. Itt is a "kevés nem izgató, a túl sok taszító" elvet vallom. Tehát nem szeretem, ha egy lánynak kevés háj van a hasán, de azt sem mikor már óriási pókhas az egész. Leginkább a "szabályos" 2-3 puha hurkát tartom izgatónak, ami szépen kirajzolódik, ha a lány leül. Valahogy csípem ezt a hurkás női has feeling-et, mert látványos és pikáns, ahogy a zsír szép, lágy hullámokat vet. Rengeteg nő küzd ellene, de én inkább szeretem azokat a lányokat,akiket mindez nem zavar,sőt nyáron büszkén kidudorodik a top alól és/vagy a tanga felett a sok zsírpárna. Csípem az ilyen lányokat, mert látszik, hogy tudomásul veszik természetes nőiességüket és azt,hogy a finom,kalóriadús kaják nyomot hagynak rajtuk. Nem beszélve arról, hogy az ágyban eszméletlenül izgató fogdosni a lány puha hájait. Szinte érzem,ahogy marokba lehet szorítani a gyomránál vagy az alhasánál fölhalmozódott zsírt.  És mikor rajtad lovagol a nő vagy te dugod elölről,akkor a hasán úgy remeg össze-vissza a háj,mint valami "táncoló kocsonya." Ez fantasztikusan izgalmas. Ha megsimogatod egy duci lány pociját, miközben fekszik,akkor a mély köldöke szépen "begyűrődik", ahogy a tenyered végigpásztáz rajta. Ha megpaskolod kicsit a hasát,a háj  megrendül  valami hihetetlenül izgató amplitúdóval. Ha megnyomogatod finoman az ujjaiddal, akkor szinte beleolvad a kezed a hasba,annyira lágy,annyira puha egy zsírpárnás hasfal. És amúgy meg nem rossz alternatíva,ha a punci helyett máshova szeretnél élvezni. A sperma kifejezetten jól mutat a hurkákon. Szóval nem rajongok a sportos, lapos női hasért. A Rubensi úszógumik izgalmasabbak...

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr51284701

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása