Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Drága Barátaim!

 Voltatok mostanában a Vörösmarty téren? Ha pestiek vagytok ne hagyjátok ki! Csodás, hangulatos kis karácsonyi vásár vár a nézelődőkre és a sok bugyuta,sznob külföldire. Nekem sikerült tegnap ellátogatnom oda. Főként az estét ajánlom erre az időtöltésre, mert a hangulat akkor igazán karácsonyi. Rengeteg bódé mindenféle amúgy teljesen haszontalan,de szép csicsás kézműves cuccal és persze a megfizethetetlennél is magasabb árakkal. De a sok bizgencs mellett vannak vásárlásra érdemes dolgok is. Mik ezek? Hát persze,hogy a magyar ételek. Olyan nyálfakasztó illat gőzölög a serpenyőkből és sütőkből,hogy minden magát igazi magyarnak valló ember gyomra fehér zászlót lebegtetet és erős szinaptikus kapcsolat jön létre a gyomorsav valamint a pénztárcánkba nyúló kezünk közt. Az árakat persze keményen megkérik. Budapest, belváros ,Karácsony ugyebár. Na de erre valahogy mi magyarok nem sajnáljuk a pénzt két marokkal szórni. Ebben az egyben összetartunk. A nacionalizmus,mint olyan számomra kizárólag ilyenkor negédes. A sok finom kolbász,hurka,flekken,rablóhús a serpenyőben totális győzelmet arat mindenféle reformétel felett. A bendőnk ünnepe ez,nem csak a szereteté és Krisztusé. Jaj bocsánat. A kolbászt volt szerencsém tegnap kipróbálni. Mustár,fehér kenyér ahogy azt kell. Ennél csak szánalmasabb kajákat szervíroznak a közeli Kempinski Hotelben az már zicher!! Fenomenális érzés a jó magyar sült kolbi ízének élvezete. Szerintem az a magyar állampolgár,aki ilyenkor képes magát megtartóztatni és az egészségére gondolni,az vagy halálos beteg és nem ehet vagy csak szimplán szerencsétlen. Jót tesz az egészségnek az egészségtelen étel élvezete. Mivel élvezzük, ezért leszünk tőle egészségesek. Az öröm az egészség fő forrása. A többi az rizsa. Aki a medikusok,dietetikusok,fitnessbarbárok baromságait szó szerint követi,de nem örül,mint a kolbászba harapáskor: az két lábon járó hulla. És a józan,hús-vér nők is tudják ezt a bűvös tételt. Eszik a finom szaftos falatokat,szürcsölik a forralt bort,közben kacagnak,mintha csikiznék őket... Ez az élet napos oldala. Az illatok, szaftok,kalóriák,jóízű nevetés és a sexi zsírpárnák. Ez az én hitvallásom. Élj le 60 évet úgy,hogy az felérjen 600-al. Vagy 90-et sanyarúan ízek és élvezetek nélkül. De ha jó fából faragtak megérheted a 90 évet végigbulizva és zabálva is.. Remélem az utóbbi vagyok. Nem túlsúlyos,hanem izmos pasas,de sokat eszem és azt is egészségtelenül. Igaz kondizom is eleget,na de nem azért,mert sokáig akarok élni,nem azért mert macskajancsi vagyok. Pusztán szórakozásból, hogy férfias legyek és erős maradjak az asszonynak. Ahogy korábban is írtam az izmos nagydarab kan kutya szívesen odabújik egy párnás nőstény mellé. Az izmos férfi és a párnás nő kontrasztja az pajzán és izgató...

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr10271420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mustang · http://plus-size.hu 2008.08.14. 14:06:57

jaj, szerintem is :) a páromnak is csodás, izmos teste van, és én szeretek hozzá bújni, ő pedig a dundiságomért van oda :)
süti beállítások módosítása