Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Mitől jó egy nő?

2007.12.16. 22:21


 

Hát halljátok nem egyszerű megválaszolni egy olyan kérdést,ami mondjuk cseppet sem írható le egzakt módon. Mondjuk,ha arra kéne vállalkoznom,hogy egy vállalat év végi beszámolóját kelljen kielemeznem,akkor sokkal könnyebb helyzetben lennék. Mégsem tartom annyira reménytelen dolognak a fenti kérdés megválaszolását. Szerintem három féle jó nő létezik.
Első:  Aki annak tartja magát.
Második: Akit a férfi tart annak.
Harmadik= Első + Második

Ha csak az első teljesül,de a második nem,hát az gáz. Ha a második teljesül,de az első nem,az gyógyítható. Ha viszont a harmadik egyenlet aktuális: hát akkor beszélhetünk igazán jó nőről.

Itt van a kutya elásva a ducibb lányoknál is. Csak kevés hányaduk tartja magát jó nőnek és csak a férfiak egy részének tetszenek. Az utóbbi nem is olyan lényeges,mint az első. Miért nem? Azért,mert az igazi szex és szépség filozófiája tudniillik az,hogy,hogy a két partner elsősorban saját magát szeresse eléggé,hogy aztán a másikat  igazán jól tudja szeretni. Hibás  társadalom az,ahol a nőknek mindenhol a túlmisztifikált vékony nőideállal kéne azonosulniuk. Eleve halálra ítélt dolog. Egy nő nem attól jó nő,mert hasonlít valakire vagy valamire,hanem attól jó,mert lehetőleg nem hasonlít valakire vagy valamire,hanem csak saját magára. És ebből próbálja kihozni a maximumot. Én sajnos sokszor nem ezt látom. Azt tapasztalom,hogy nagyon megcsinált és nagyon műi nőiességgel próbál rengeteg nő "operálni" azért,hogy jó nővé válhasson. A hiúság a női nem egyik alapvető erénye és hibája is. Van olyan hölgy,aki annyira hiú,hogy pont ettől sosem lesz  " hiteles" és van olyan is,aki mérhetetlen igénytelensége ellenére mégis elájul magától. Ez nagyon igaz a túlsúllyal rendelkező lányokra is. Egyik oldalról képesek lennének csont soványra fogyni valami béna pasiért vagy szar médiáért. Másik oldalról meg 120 kilós „böszmeként” is elhiszik,hogy szépek. Tudjátok kedves barátaim,a realitásérzék a szépség megítélésében is létezik. Nem reális azt mondani,hogy egy 15 kg súlyfölösleggel rendelkező lány vékonyabban szebb lenne,ha egyébként szép 15 kiló plusszal is. De nem reális az sem,hogy valaki 40 kiló zsírtól is szépnek tartja magát. A szépség akkor létezik,ha elsősorban természetes és csak másodsorban elért. A szépség akkor hiteles,ha nem valaminek megfelelni vágyó,hanem csak úgy van és hibáival együtt mégis fenséges és elragadó. Egy szilikonos mell nem szép. Egy felfújt ajak nem szép. Egy kockás női has nem  szép,egy óriási pókhas nem szép. De egy természetes formás mell szép,egy igazi íves női száj szép, egy természeténél fogva vékony nő szép,egy izgalmasan párnás,de nem elhízott nő szép. Tudjátok mi a baj? Nem a saját ízlésünk alapján ítéljük meg,hogy mi szép és mi nem.   Hanem készen kapott sablonokba próbáljuk bepaszírozni magunkat és a másikat. Holott sablont mi magunk is készíthetnénk. Ha mindenki próbálja reálisan fölmérni a női szépség mibenlétét,akkor saját sablont képes gyártani. Mi is ez a sablon?  Ez a sablon:  Az egyéniség.
Az egyéniség lehet túlsúlyos is. Aki nem egyéniség, az nyugodtan fogyjon le vagy hízzon meg. Legyen nagyobb vagy kisebb melle ill. feneke,szája stb....  Egyéniség már sosem lesz belőle. Ergo szép sem lesz soha csak egy „sablonba illő forma”.

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr3266276

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mustang 2008.08.14. 14:36:01

"Egyik oldalról képesek lennének csont soványra fogyni valami béna pasiért vagy szar médiáért. Másik oldalról meg 120 kilós „böszmeként” is elhiszik,hogy szépek. Tudjátok kedves barátaim,a realitásérzék a szépség megítélésében is létezik. Nem reális azt mondani,hogy egy 15 kg súlyfölösleggel rendelkező lány vékonyabban szebb lenne,ha egyébként szép 15 kiló plusszal is. De nem reális az sem,hogy valaki 40 kiló zsírtól is szépnek tartja magát"

Bizony több mint 15 kg plusszal is lehet az ember szép, ha a pont általad egy másik posztban leírt elvet követjük, vagyis szépnek tartja magát és a pasija is szépnek tartja, sőt még esetleg külső szemlélők is, és nem fél kimondani hogy Igen, kövér vagyok, de jól érzem magam, azzal mi a baj?
Ki szabja meg a korlátot hogy hány kilóig lehet valaki szép? Ha nem hagyja el magát és nőies marad? Ellent mondasz önmagadnak.

Mustang 2008.08.14. 14:38:22

Bocs, ebben a poszban írtad:
Első: Aki annak tartja magát.
Második: Akit a férfi tart annak.
Harmadik= Első + Második

Ilovechubbygirl 2008.08.19. 18:56:57

Nem hiszem,hogy ellent mondanék magamnak,hisz már az elején leírtam,hogy a duciságot csak egy bizonyos határig kedvelem. Persze,mindenkinek más az ízlése,de én most,itt a sajátomról írok.

A Föld márpedig lapos 2010.07.01. 00:26:20

Olyan jó olvasni az írásaid. Felérnek egy terápiával. :)
süti beállítások módosítása