Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Minden idők talán legjobb zsíros pornósztárja: Klaudia Kelly!

Nagyon szexis elhízott csaj, korábban sokkal-sokkal vékonyabb volt, de mostanra már 30 kiló felesleget szedett magára. Nincs olyan ember a Földön, aki a duci csajokra izgul és Klaudia látványától ne durranna szét.

A csaj hatalmas méretekkel bír, igazi fehér, széthízott tehén, de a teste még mindig kibaszott formás.

Óriási fehér combjai vannak, jó szalonnásak és vastagok, a punciját szinte már benőtte a háj, nem is segge van, hanem nagy fehér, hájas valaga, amit lehet paskolni, marcangolni, hatalmas picsát növesztett magának.

És a hasa is tiszta háj, fehér zsírszalonnák, geci vastag hurkák remegnek a hasán, kibaszott hájas, csak úgy tocsog rajta a rengeteg hasi zsír, imádni fogod, ha szereted, ha egy csaj hasa tiszta háj.

A legjobb túlsúlyos pornós csaj az egész világon, az arca kedves és bárgyú, hatalmasakat lehetne vele baszni, kiugrana az összes rugó az ágyból.

Nos hogy tetszik?

pic_5.jpg2876pp_klaudia_kelly_575.jpgpic_11.jpgsans_titre_28.jpgsans_titre_31.jpgsans_titre_27.jpgsans_titre_26.jpgsans_titre_23.jpgnevtelen_1-vert-horz_2_1.jpgpic_31_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr2812091127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BBW blog 2018.03.09. 19:21:33

Húú! Nagyon ott vannak a hurkái, főleg amikor hanyat fekszik :)
süti beállítások módosítása