Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

9bzx0349_1.jpgSzia!

Most megkérdezlek téged,mint olvasót! Te hiszel a hamis eszmékben? Az egészséges táplálkozás és elhízás elleni harc missziójára rátelepedett a kapzsi haszonszerzés vágya. Céljuk nem más,mint a természetes,gömbölyű női test kriminalizálása,a zsírpárnák teljes száműzése a nőkről.. Minél irreálisabb ideált tűznek ki számodra elérendő célként,annál több pénzt fogsz költeni,hogy ők tovább gyarapodhassanak! Akik belegázolnak a nők önértékelésébe,pont azok kínálják az üdvözítő megoldást! Ez pedig a fogyás. Te nem veszed észre az összefüggést? Te elhiszed,hogy csak a karcsú nő az esztétikus,a szexi,a menő? Azért menő ennyire,mert elhiszed és nincs különvéleményed. Beállsz a sorba. Mert gyenge vagy. Ne terjeszd a „csordavírust”! Hol hagyod ilyenkor az egód? Ez nem hiúság,ez behódolás másoknak! Hát állj ki a sorból és húzd ki magad! Légy büszke,telt amazon és ne gyenge,elégedetlen,önsanyargató nő!
3232.jpgMiért van az,hogy nők milliói küzdenek a fölöslegek ellen? Olyanok is,akik pár évtizede még egyáltalán nem számítottak volna túlsúlyosnak? Miért nehéz megszabadulni a kilóktól? Mert a zsírpárnák jelenléte egy végtelenül természetes állapot a nőknél. A frankó így szól: EZ NEM IS FÖLÖSLEG!  Sok-sok nőnél természetes alkati sajátosság!! Kb. olyan,mint a hosszú vagy a rövid láb,a kicsi vagy a nagy mell... Ennyi. Ezért is olyan nehéz megszabadulni tőle,ugyan mi másért?! Valóban meg kell szabadulni tőle?! Ezt régen úgy nevezték: „nőies”,ma úgy hívják: „kövér”. Te ezt elhiszed? Olvasd el az érveimet itt:

http://zsircsajok.blog.hu/2012/05/29/karcsusag_te_erdeked_karcsusag_az_o_erdekuk

Ha úgy gondolod,hogy nem akarod tolni az agresszíven nyomuló karcsúság szekerét,akkor akár vissza is húzhatnád kissé! Légy egyéniség,légy büszke a testedre! Légy büszke arra,hogy nem minden nő egyforma külsejű és nem vagy olyan,mint pl. a „szomszéd lány”! A karcsú és a telt nőideál ikonikus jelentőséggel bír! Egyik se alávalóbb a másiknál! Férfiak milliói rajonganak mindkettőért!

Célom nem más,mint a telt hölgyeket az őket megillető trónra emelni! Aki a szebbik nem külsejét kriminalizálja,az nem tiszteli a nőket! Mostantól sokkal komolyabban fogok harcolni azért,hogy mindez megváltozzon! Több fronton,a pénzt sem sajnálva. És nem egyedül....Lehet,hogy ez sokaknak nem tetszik majd… De az igazság megpendítése egyeseknek mindig veszteséggel jár….

Ha hozzám csatlakoztok,nem csatlakoztok sehová, nem hódoltok be se nekem,se másnak. Csak saját magatoknak. Amint hinni kezdtek nekem,attól a perctől ráléptek egy útra,amit úgy hívnak: „visszaút a saját egyéniségemhez”….

Kérem a véleményeteket erről:

Puzsér igazi rokonlélek. És nem mond hülyeséget,nagyon nem..

Vajon hiteles azt állítani-e nők láttán,hogy nem egészségesek? A zsírpárnák valóban gusztustalanok? A teltség nem izgató,nem vonzó tulajdonság? Valakinek igen,valakinek nem. Aki a karcsúságot reklámozza,annak halálos meggyőződése,hogy egy kőbe vésett dolog mellett agitál.. Pedig még soha se véste kőbe senki.... Ha mégis,akkor kérem a nevét,kulturált érvekkel elbeszélgethetünk erről.. De mivel ilyen ember nem létezik,így "sajnos" túl könnyű dolgom van..

Hogy miért szexi egy telt,párnás női test?? Ezt nem elmagyarázni,ezt érezni kell.. A képek megsúgják a lényeget. Egy szóval magyarázható: "izgalmas".

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.compromo.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr224865074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zenador 2012.10.25. 23:16:12

Nem vagyok egy nagy Puzsér-rajongó, de nem mond hülyeségeket. Érdemes végignézni ezt a bejátszást:

www.youtube.com/watch?v=9NGo-elF_ak

És itt van, ami ellen ez a blog is fellép:

Rubint Réka olyan mint egy Alien?

www.life.hu/legykepben/20121025-schobert-norbi-felesege-rubint-reka-kulsejet-egy-kozosseg-oldalon-kritizaltak.html

Kinek állna fel a farka egy Alien nőnek?

Szerintem egészséges lelkületű férfiembernek nem nagyon...

Ilovechubbygirl 2012.10.26. 17:22:27

Nos igen. A youtube-os videó elgondolkodtató. A férfiakat felelőssé tenni azért,hogy a nők fogyni akarnak egyszerűen szemfényvesztés. A férfiak és nők nagy része egyaránt gyenge és befolyásolható személyiséggel bír. Tehát az,hogy ki milyen nemű ebben a kérdésben teljesen lényegtelen. A legalapvetőbb probléma,hogy az emberek 70%-nak nincs egyénisége,ezért csak másolni tud másokat. Mint ahogy ízlést,divatot,ideált,sőt még szexuális szokásokat is másol.. Ezért van az a sztereotípia,hogy a menő,izmos,gazdag pasi,a menő izmos,vékony nőt hajtja. Talán fele igen,de a másik fele csak meg akar felelni a külvilágnak és annak a társadalmi elvárásnak,amit az adott kaszt vele szemben megkövetel. Különben nem lehet elég versenyképes üzletember…Ha megjelenik a dundi csajával valamelyik magazinban,megszólhatják őt is és a nőjét is. Nem kifizetődő…Ezek a pasik mondják,azt hogy „ nagy kofferbe jó pakolni,de ciki vele….bla-bla-bla. Ezzel elismerik,hogy a nagy koffer az,amire valójában vágynak.. Szerintem a felelősség a férfiakat és a nőket,leginkább így fogalmazva: az embereket terheli azért,hogy a karcsúság ennyire képes nyomulni a világban.
Ilyenkor mindig megkapom azt a buta kérdést: „Akkor miért a vékony nő a menő és miért nem a husi?” Rohadt egyszerű. Általában jóval nehezebb lefogyni,mint meghízni. Különösen,ha egy 70 kilós nőnek szól az üzenet, vagy ne adj isten egy 60 kilósnak! Gondolj bele,hogy mi lenne az üzlet abban,ha a dundi csajok lennének a menők??? Éhen döglene a fél világ,hisz millióan élnek ebből az eszméből.. Az lenne az új project,hogy tömjük csokival a csajok száját,hogy meghízzanak,mi meg szedjük be a csoki árát???????? 1 hónap alatt meghízna mindenki és már ki is fulladna a biznisz.. Viszont 68 kilósan lemenni 62 kilóra,mikor már szinte megáll a fogyás,az kurva nagy erőfeszítésekbe kerül és ezért sokan nem sajnálják a pénzt. Ha meg nem megy,jöhet a plasztikai sebész. Tök jó buli a megereszkedett bőrt felvarrni vagy leszívatni az utolsó cseppnyi zsírt. Egy a lényeg,ahogy Puzsér is mondja: „élj diszharmóniában önmagaddal”,akkor több GDP-t termelsz és másoknak megkeresed a Ferrarira valót..
De jegyezzétek meg,hogy a karcsú nőideálnak semmi esélye nincs arra,hogy eltűntesse a husi csajokat a Föld felszínéről. A természet igyekszik az egyensúlyt helyreállítani. És aki túlzottan eltér ettől,az idővel el fog bukni.. Amennyien lefogynak,annyian meg is fognak hízni!! Eljön még az- az idő,mikor 150 kilós nőt kell választanod azért,hogy megkaphass egy 70-80 kilós husit,miután lefogyott. Mert,ha 70 kilósat választasz,akkor sanszos,hogy 50 kilóra fogyasztja le magát melletted. De aztán egy idő után már akkora kuriózumnak számít majd egy husi csaj,hogy a pasik kapkodni fognak utánuk,mint a cukor után szokás. Ha valami elfogy,elmúlik akkor nő meg iránta igazán a hiányérzet és az étvágy. Így a karcsúság egyeduralkodása végső soron a telt nőideálnak dolgozik.. Remélem megbukik,mert gáncsolom,ahol érem..

Ami meg Rubint Rékát illeti. Én nem kommentálnám. Tisztelem,becsülöm,nincs vele semmi problémám. Norbival se kívánok foglalkozni. A lényeg,hogy ők szeressék egymást,ők megfeleljenek egymásnak. Ez az ő dolguk. Az,hogy nekem mi tetszik,az meg az én dolgom.. A lényeg,hogy ebbe ne szóljon bele senki és ne mondja meg senki,hogy nekem ki tessen.. Ilyen egyszerű.
süti beállítások módosítása