Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Untitled 1_1.jpg

                                                                   

 Sziasztok!

A nagy összecsapás sorozat újabb párbajához érkeztünk. Tavaly decemberben Alex Chance és Dani Amour küzdött meg egymás ellen.http://zsircsajok.blog.hu/2011/12/14/fatplay_alex_chance_versus_dani_amour

Két teljesen más karakterű és testű husi csajszi gyűjtögette a szavazataitokat. Különbözőségük ellenére,igen kiegyenlített eredmények születtek. Tehát viszonylag mindenkinek bejövős volt a két leányzó.

A mostani két versenyző közül az egyik a változatosság kedvéért ismét Dani Amour.

Most a 31 éves 167 cm magas 80 kg súlyú Dani küzd meg egy igazán Big méretekkel megáldott csajjal Adriana Avalonnal.  Adriana 180 cm magas és 95 kg. Életkora számomra nem ismert,de annyi bizonyos,hogy fiatalabb Dani Amour-nál. Megint két teljesen más külsejű nőt kell összehasonlítanotok és a végén eldönteni,hogy melyik vált ki belőletek nagyobb izgalmat.

Dani Amour a tapasztalt nőstény,akin már meglátszik az idő. Sokat fogyott az elmúlt időben,így a teste több helyen meg is ereszkedett. Kiváltképp a mellei és a hasa. A segge viszont maradt a régi.

Fotózáskor és videózáskor az összes profi kurvaságát beveti,ami csak szükséges egy hard pornó „előadás” elkészítéséhez. Érdemes figyelni az arcjátékát. Látszik a videón,hogy  maximálisan elkövet mindent a„brutális” hatás érdekében. Nem semmi látvány,mikor a kamera előtt kéjesen és erőteljesen összegyűri a hasát,amin csak úgy tobzódik a háj.

Az se utolsó,mikor „összegyűjti” a hasán lévő  zsírt és a pasas frankón köldökbe dugja. A fickó nagy farka teljesen eltűnik hájban. Bámulatos! Akik imádják az ilyen "háj-játék" szösszeneteket,azoknak ez igazi csemege lesz.

Hihetetlen,hogy a női test milyen extra élvezetek nyújtására képes. Mármint a hájas test ugyebár..

Szóval Dani nagyon odateszi magát a videón. Viszont ráférne pár kiló hízás,mert a megereszkedett bőrt nem ártana kitölteni némi tartalommal. Hisz még csak egy 31 éves nőről van szó! Látjátok?  Nem túl jó ötlet a drasztikus fogyás egy dundi csajnál,főleg terhesség után,mert a bőr megsínyli a dolgot.  Érdemes megnézni Danit 10 kilóval nehezebben:

9uuö98.jpg

Nos neki jól állt a 90 kiló! Itt volt igazán  „testénél”.. és csúcsformában! De ettől eltekintve az új videón is kurvára izgató..

 

Na és mi a helyzet Adriana Avalonnal?

Ő egy  nagymellű, testes ,fehér bőrű minden szempontból big méretű csaj. Van benne valami hétköznapi asszonyosság és nagy fokú természetesség. Míg Dani profibb,durvább,pornós csaj,klisészerű elemekkel és több színészi játékkal,addig Adriana csak úgy van,teszi,amit tenni kell és talán hitelesebben is élvezi. Pont ettől működik ilyen jól az egész.

Ez a  nagy fekete nőstény teljesen más világ,mint Amour.

Mindene méretes. Teste szinte betölti a képernyőt. Nem csoda,hisz eleve egy 180 cm magas nőről van szó,amihez még adj hozzá két hatalmas mellett,hurkás hasat,vastag,kövér combokat és nagy segget. Adriana mindenhol nagy. A mellei neki is lógnak,de messze nem oly mértékben,mint Dani Amournak. A hasa is párnás,láthatóan igazi gyomrocskája van a csajnak,viszont feszesebb a bőre és a felesleg szépen eloszlik a testén. A hatalmas mellek és nagy combok miatt a zsír nem tolakodó látvány. Viszont nem mindennapi sonkái vannak. Érdemes megnézni,mikor  ráül a pasi farkára. Ezek aztán  tényleg isteni,kövér sonkák.. Egy szó,mint száz kíváncsi vagyok a véleményekre. Vajon melyik nő alkalmasabb arra,hogy megindítsa a hormontermelésetek?

Adriana Avalon:

 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dani Amour:

 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

És most szavazzatok:

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr964591226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Viktor1988 2012.06.18. 12:16:50

Nagyon dögös csajok! Tetszik, hogy több szempont alapján is lehet szavazni!
Nálam Dani Amour egy etalon csaj volt, de most, hogy így lefogyott nem olyan szexis szerintem. Valóban kéne neki az a 10kg, amit ledobott magáról. Ettől függetlenül is jól néz ki és a segge bombasztikus!
Adriana Avalon-t korábban nem ismertem, de nagyon tetszik főleg a hasa és a combjai.

Antidisestablishmentarian 2012.06.25. 19:36:38

Dani Amour nekem is egy Istennő volt, a jó alakja, a csinos arca most is megvan, de a hasán nagyon látszik, hogy ott bizony az a pocak nem ekkora volt. A terhessége alatt valószínűleg nagy hordó hasa lehetett, nagyon látszik... lenne ott mit kitölteni hájjal, az a baj még ha 20 kilót felszedne sem lenne jobb a helyzet, mert a megereszkedett külső bőrszöveteket nem tölti ki semmi, az ugyanilyen nyúlós lenne azután is, ha megint megereszt egy nagyobb hasat....

Ennek az Adriana Avalonnak meg olyan karakteres, már-már csúnya arca van, hogy.... hát. A teste viszont bomba.

fradista88-felvidek 2012.07.06. 14:48:01

www.youtube.com/watch?v=P9VhhsBQg_w Ez egy nagyon szép husi csajos gyűjtemény, kinek hanyas számú testzik/tetszenek a legjobban?

qdiace 2012.07.19. 16:04:07

Na, most lebuktam, rég néztem rá a blogra. :)

Ritka az, hogy egy tokára gerjedjek, de Dani arca és keblei egy ilyen ritkaságot fognak közre.
süti beállítások módosítása