Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Has a has ellen!

2012.04.22. 23:05

 

Sziasztok!

Miután a múltkor elindítottam a „nagy segg párbajt” arra a következtetésre jutottam,hogy elég különös  közdelem kezd kialakulni a két versenyző  közt. Duvy az általam favorizált „játékos” nagyon gyengén kezdett,de a trend változni látszik és a szavazatok alapján lassacskán kezd feljönni Carmellára.  Izgalmasnak tarom ezt a fajta „közvéleménykutatást”! Úgy döntöttem,hogy folytatás nem maradhat el,ezért ismét egy  nagy összecsapásnak lehetünk tanúi. A különbség csak az,hogy most nem a nagy seggek vívnak egymással gigászi küzdelmet,hanem két hájas női has! De vegyük csak jobban szemügyre az ellenfeleket.

Kezdjük Alexszel! Alex Chance már szerepelt a blogban,akkor is megmérettetett egy másik dundi csajjal szemben. Dani Amour és Alex kiegyensúlyozott küzdelme jelenleg is tart. Link:

http://zsircsajok.blog.hu/2011/12/14/fatplay_alex_chance_versus_dani_amour

 

Alexről tudni kell,hogy egy 23 éves Kaliforniai pornósztárról van szó,akinek 2 éve indult a karrierje. Karrier? Ez is csak egy szakma.. Az elmúlt időszakban szépen letért a Scoreland és a Big Naturals segítségével kitaposott ösvényről és nagy mellű csaj imázs helyett életbe lépett a kövér csaj feeling. Szépen felszökött rá pár kiló,habár sosem tartozott a karcsú lányok közé. 173 cm magas 68 kiló volt mikor elkezdte a pornózást,jelenleg kb. 75kiló. ( Nem mértem meg,sajnos nem áll módomban).

A szép,természetes, nagy mellei mellett másik nagy ékessége a kövér pocakja. Igen:ékesség! Itt nem foglalkozunk trendi lapos hasú lányokkal! Alex hasa szépen kidomborodik az egyenes síkjából. A képek tanulsága szerint saját maga,illetve a pasi is jókora hájat tud összemarkolni a szexi hasán.  Nekem különösen a köldöke tetszik a lánynak. Szép a formája.  Látszik,hogy mennyire élvezi,ahogy a pasas markolássza a zsírját… Ráadásul még olajjal is bekeni a testét. Nem elég,hogy e nélkül is elég szaftos és hájas látvány,még fokozza is a hatást! Mielőtt azt gondolnánk,hogy ez a csúcs,azért érdemes lenne szemügyre venni Alex nagy ellenfelét,egy sokat tapasztalt és világhírű duci csajt!  Ő pedig nem más,mint Tiffany Blake! Talán már be se kell mutatnom ezt a pornósztárt. Aki kedveli az ilyen nőket,annak ez a név nem lehet ismeretlen. A net hemzseg a fotóitól és videóitól!

18 évesen kezdte a pályafutását,azóta töretlen a népszerűsége. Láthattuk a Voluptuous, Plumpers,a Naughty és a Scoreland hasábjain. De foglalkoztatta őt minden valamire való producer,aki a nagy mellű,kövér lányok pucér testéből kíván pénzt csinálni. Tiffany már 32 éves,de legalább olyan aktív mint 10 évvel ezelőtt. Jelenleg a Plumperpass egyik legjobban foglalkoztatott modellje. Ezt mondjuk nem csodálom,mert ez az oldal felel meg legjobban az ő alakjának. Vagy az ő alakja illik bele a legjobban a Plumperpass által képviselt irányzatba.. Bár ő már nem olyan fiatal és zsenge,de számomra továbbra is nagy kedvenc az izgató, hájas teste miatt! Vannak nála sokkal szebb arcú husik,pl. e tekintetben Carmella vagy éppen Lexi sokkal szebb nála,de a teste még most is ott van a szeren. Az a jó,hogy mindene van ennek a nőnek. A mellei hatalmasak,a segge nagy,a combjai húsosak a puncija is jó kövér. Tiffany még a sok felesleg ellenére is egy jó testű nő!. És a hasa… Ha Tiffany leül,a köldökét csak lapozgatva találod meg,hisz a két nagy hurka elrejti előled. Különösen nyálcsorgató a köldöke alatti nagy, puha úszógumi. Imádom,mikor a hason ilyen lágy formákat ölt a zsír. Nem vitás,hogy sokkal vastagabb hájréteg tanyázik Tiffany hasán,hozzá képes Alex elég „soványka”.  De ez nem jelenti azt,hogy a fiatal,zsenge csajszi ne nyerné el a tetszéseteket. Két hájas női has,két szexi zsírraktár,csak éppen másként.. Nos melyiket markolásznád szívesebben?

 

Alex hasa:

                                                                                                                             

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Tiffany hasa:

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com    imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr24467073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

qdiace 2012.04.23. 23:39:00

Kedves Blogger!

Pár hónapja fedeztem fel a blogod. Visszamenőleg elolvastam néhány bejegyzést, de látom, hogy állást foglaltál volna a női tokáról.

Bizony, volt már olyan női toka a világon, amibe belezúgtam.

Javaslom épp ezért, hogy a következő contest tárgya a toka legyen.

qdiace 2012.04.23. 23:39:32

...akarom mondani: NEM látom, hogy állást foglaltál volna.

Ilovechubbygirl 2012.04.24. 18:22:07

@qdiace:

Őszintén mondom,hogy ez még eszembe se jutott! De ez is bizonyítja,hogy egy adott csoporton belül is mennyire megoszlanak az ízlések...

zenador 2012.04.26. 22:35:45

Sziasztok!

Hadd ajánljak én is egy telt leányzót:

Joanna Bliss, 33 éves és szerintem nagyon jól néz ki.

ddfbusty.com/preview/11354/big-tit-school-girl-gets-twisted.html

Remélem nektek is tetszik.

Igaz, nem annyira zsírcsaj, de szerintem nagyon nőies, és puha formáit elnézve, szerencsére ő is az anti-fitness irányzatot követi:)

Ilovechubbygirl 2012.05.08. 23:31:04

@Sally08:

Érdemes volt megnézni és mennyire igaz..

Sally08 2012.05.10. 22:40:11

@Ilovechubbygirl: Nem gondoltam volna, hogy ez a pasi ebben a témában a "jó" oldalra állna :)
És sajnos igaza van (de ezt már Te is megírtad rengetegszer), aki elégedetlen magával az többet hajlandó költeni a vágyait ígérő termékért/szolgáltatásért, mint aki jól érzi magát a bőrében. Pontosan erre hajtanak a multik.

Fehér pamacs gusztáv 2012.06.23. 11:43:14

Eszmeletlen izgato, ahogy a zsir szetfolyik az ujjaid kozott egy hizott pocin!!Kedvencem meg amikor negykezlab allasban levo csaj hasarol lelognak a hurkak. Kedvem lenne ilyenkor kanniballa valni es falzabalni a zsirjait. Egesz nap el tudnek nezni egy lotyogos pihepuha hajtol tobzodo hurkas pocit!

Fehér pamacs gusztáv 2012.06.23. 12:26:00

Elnezest az elobb nem koszontem Sziasztok!!:)

Fehér pamacs gusztáv 2012.07.13. 15:34:46

A zsirfelesleg csodakra kepes! Tegnap este is egy oran at jatszottam a baratnom pocijan levo hájakkal. Beleharaptam,markolgattam-tepkedtem, lotyogtettem, es neztem ahogy fodrozodik. Imadom, ahogy kifolyik az ujjaim kozt a hája! Legszivesebben megmernem mennyit nyom az a szexi köver poci!a sulya amugy 75 kilo csak a 170 centihez de meg 5 kilot latni akarok rajta. Meg egy nyaralas es fel is fog kuszni a kis uszogumis testere!

Fehér pamacs gusztáv 2012.07.13. 15:37:50

Ja es nemtudom, hogy vagytok vele de en imadom, ha felul van es latom a kis tokajat ahogy lelog...

alec26 2012.07.13. 15:49:42

@Fehér pamacs gusztáv: és nem zavarja hogy tovább akarod hízlalni ? vagy még élvezi is ? amúgy igazad van tényleg a hájas pocakok a legszexibbek főleg ha jó feszes :)

Ilovechubbygirl 2012.07.14. 11:21:49

@Fehér pamacs gusztáv:
Engem is a hurkás has izgat a legjobban. Őrölten szexi, vágyfokozó testrész...
Ez érdekes is,mert e-mellett nekem fontos,hogy a combok és a segg is jó húsosak legyenek. Viszont,ha nincs háj a csaj hasán,akkor az már nem az igazi.
Én attól kezdem el kaparni a falat(persze örömömben),mikor husi csajok lépkednek pl. a strandon és remeg a hasukon a zsír. Lazán,finoman,mint valami lágy kocsonya. Amikor rávetül a fény a hájra és látni rajta némi narancsbőrt stb. az valami kurvára izgató. Szóval nem igaz,hogy a tökéletes női test az valami full izgalmas dolog lenne. A háj szinte feldobja az összképet,rátereli a tekinteted,mert érdekes látvány a szemnek,izgalmas érinteni a kéznek és ezt a férfiasságod állapota nyugtázza a legjobban.. Akinek nem volt még ilyen barátnője,az úgyse érti miről pofázok... Ezt kihagyni az életben apám: bűn:)

Fehér pamacs gusztáv 2012.07.24. 08:06:59

@alec26:
Én csak mondom, hogy látnék rajta de ő azért állandóan fogyni szeretne, ha így kimondanám neki, hogy hízhatna még egy picit biztos, hogy megsértődne ;)
Tudja, hogy imádom a szexi dög hurkás testét, élvezi is ahogy megmarkolom, mégis állandóan a fogyin jár az esze..
Valahol nem hiszi el, hogy szó szerint mekkora élvezet is Ő :)

Fehér pamacs gusztáv 2012.07.24. 08:16:17

@Ilovechubbygirl:
Szia :)
Egyetértek! Eszméletlen izgató amikor mozgás közben a lépés erősségétől függően megremeg a hasi háj.
A kedvencem viszont akkor is az a strandon amikor a hatalmas jégkrémekkel leülnek és vastagon hurkásodni kezd a hasuk, szinte érzed minden egyes nyalintásnál, hogy egyre csak híznak tőle..

Amúgy ami még "izgalmas látvány" amikor oldalt fekve látod a csajt kicsit felemelve a lábát, szinte ráfolyik az ágyra a hasa és közben a lábemeléstől jó hurkás is lesz..mmmmm, most el is csordult a nyálam ;)
süti beállítások módosítása