Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Akartok "szörnyülködni"?

2012.03.10. 21:30

Sziasztok!

Újfent tollat (egeret ) kell ragadnom,mert muszáj revansot vennem a megint erősen nyomuló fogyi kultuszon. Nyomuljunk mi is! Mostanra már a gagyiság legalsó szintjére süllyedt  a vékonyság elvakult majmolása. Mivel nem vagyok mazohista,önként nyilván nem kezdek neki egy női oldal olvasásának,de van úgy,hogy a cím miatt kénytelen vagyok rákattintani pár vérlázító cikkre. Nem célom sértegetni a női cikkírókat,de némelyikük írói repertoárja a nullával egyenlő. Ha nincs komoly hírértékkel bíró mondanivalójuk, nincs egy igazán tanulságos vagy érdekes történés,akkor a cikkírás legszánalmasabb szintjére süllyedve arról kezdenek fecsegni,firkálgatni,hogy éppen melyik celeb csaj szedett fel magára pár plusz kilót. Mindezt olyan antipatikus és miden empátiát mellőző módon,hogy az emberben egyből felmerül a kérdés: ezek a cikkíró hölgyek vajon milyen megfontolásból szeretik nőtársaikat ily módon alázgatni?

Talán kurva nagy az önbizalmuk és a világ legjobb nője kacsint vissza a tükörből?

Netán túlságosan irigyek néhány igazán sikeres és befutott sztárra és irigységüket a híresség testének gyalázásával próbálják kompenzálni?

Vagy egyszerűen bigott,hiper trendi pláza macskák,akik vakon hisznek abban,hogy a női olvasókat csakis a testsúly témával lehet aktivizálni és olvasásra bírni?

Egy valami biztos: hihetetlen együgyűségről tesznek tanúbizonyságot ezek a firkálmányok, a gagyiság oly mély szintjeire süllyedve,ami egyszerűen feminim öngólrugdosással egyenlő.. A csajok igazából saját magukat és egymást utálják halálra,mikor folyamatosan a másik  külsejével,alakjával vannak elfoglalva. Ezt a képességüket természetesen az elégedetlen,puncihajhász,zsarnok pasiknak tulajdonítják. Lányok! Szerintetek mi férfiak vagyunk azok,akik miatt csont soványnak kell  lennetek,különben máris új bőr után nézünk?  Ezt komolyan elhiszitek? Inkább el akarjátok hinni ,így a könnyebb. Sajnos adott a tény,miszerint van a karcsú boldogtalan,becsapott nő és van dundi is,aki folyton csalódik a férfiakban. És ennek a fordítottja is igaz. Ahogy a nők,úgy a férfiak is sokfélék,egyéni sorssal,tehát azt állítani,hogy a pasik miatt irul-virul  a mai nőideál,az egyszerűen fantazmagória. Azért kell ma karcsúnak lennetek,mert ebben a trendben találja meg sok-sok egoista csíra a maga kis személyes karrierjét. Ez egy hamis vallás,ami az akaratgyenge nők „vérszívására” épít. Milliószor leírtam már. Mégis képtelen ezt felfogni egy olyan nő,aki készpénznek vesz minden ingert,ami a külvilágból éri.

Nézzétek meg a bulvár világot,nézzétek meg a valóságshow-k színvonalát és tegyétek mellé,azt a tehetségtelen cikkírót,akinek írói képessége néhány celeb testsúlya közti mizéria kapcsán ki is merül. Vagy talán mégse tehetségtelen? Nos igen,ezek a buta,primitív médiák tehetségesek,mert mi és ti hagyjuk,hagyjátok,hogy azok legyenek. Akinek igénye van arra,hogy butítsák,annál tényleg mindenki tehetségesebb…

Felháborodásom annak a cikknek ez elolvasása után robbant ki,amiben gúnyos lesajnálással írnak egy általam egyébként eddig érdektelennek tartott celeb külsejéről. Nézzük csak a cikk címét: 

Iszonyú kövér lett! Christina Aguilera tovább kerekedik”

Aztán lentebb a fotóknál: „ a képre kattintva tovább szörnyülködhetsz”: mondat.

Vizsgáljuk csak meg  a fenti állítást! Kérem szépen ilyen szörnyülködésre okot adó képek készültek mostanság  a 30 éves énekesnőről:


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nos?  Mi a fasz is van itten? Én még ilyen nyálcsorgató szörnyűséget soha életemben nem láttam! Kibaszott jó nő lett  Britney Spears ősi ellenfeléből. Legutóbb szőke kis csajként láttam a színpadon kornyikálni. Most viszont a dughatósági skálán a tízest nyaldossa. De biztos megint az én ízlésemmel van a baj nem igaz? Hát persze,hogy nem. Kurva jó ízlésem van,hisz mondtam már. Aguilera egy nagyon jó punci lett,a legjobbak közül való és csak remélhetem,hogy a cikkíró túl sok irigy picsa kapszulát vett be a pötyögtetés előtt,mert különben élek a gyanúperrel,hogy nincs ki a négy kereke.  Irigy női szemmel,biztos én is ocsmány ronda,szörnyeteget látnék ebben a  szőke husiban,de férfiként ez kurvára nem akar nekem összejönni.

 

Most akkor  szólnék is a többi férfihoz: Mondd már meg barátom,hogy elfogna-e téged az undor,ha ez a szőke "szörnyeteg" simulna hozzád a meztelen testével? Kérlek most szavazz!

 

 

Van kérdés?  Egyébként is kedvelem az Alien filmeket,miért lenne különös,hogy az ágyban is szörnyülködni szeretek? De szar is az életem.. Nekem pont az ilyen szörnyetegek tetszenek,gondolhatjátok,micsoda „szenvedés”,hogy egy ilyen alien mellett kell élnem..Vajon miért lepődök meg azon,hogy ennyire hájellenes világban élünk,mikor minden más is a feje tetejére fordult már?

Van egy igazán nőies,husi celeb csaj,akit az aktuális elvárásoknak eleget téve,máris cinikus és gusztustalan módon ízekre szed a média. Teszi mindezt azért,mert a híresség kilóg a trendi,fiús,gagyi csaj imázsból és ez manapság kurva nagy hírértékkel bír!! Őszintén szólva,ha újságíróként ezen a síkon kellene mozognom,nem tartanám magam sokkal többre egy szemétkihordónál.

De ha már ennyire kiszörnyülködtük magunkat Christina Aguilera külseje láttán,akkor fokozzuk némiképp a hatást és találjuk szembe magunkat egy igazi szörny invázióval. Emlékeztek  anno a Bolygó neve: Halál- tévés előzetesére?  „ A borzalom közeleg,a menekvés reménytelem.”  Igen a menekvés részemről tényleg reménytelen. Fogva tartanak az én szexi szörnyeim: imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com    imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com  

 

 

 

 

 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com  imagebam.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ők a legizgatóbb szörnyecskék az egész univerzumban!!!

Szerencsére én nem különféle elvárások és érdekek mentén írom le,amit leírok. Szexuális megfontolásból teszem mindezt,ennél őszintébb indíték pedig nincs.Megmutatom nektek,hogy milyen lányok fedik le nálam a nőideál fogalmát és örömet okozok azoknak,akiknek tetszik a repertoár. Felettébb izgatónak és szexinek tartom ezeket a fotókat. Izgat,ha látok egy csinos lányt,nagy kerek seggel,szép nagy combokkal és hurkás hassal. Minden létező szexuális fantáziámat megmozgatja az ilyen látvány. Egy lágy görbület a női testen,a háj tapintása,a puha hurkák a hason,a szexepilként jelenlévő narancsbőr a popsin és a szépen összeérő combok hihetetlen vágyat ébresztenek bennem,különösen akkor,ha mindezek mellé egy kifejezetten szép arc,nagy hajzuhatag és a zsírpárnákat leszámítva is jó alak társul..

Fantasztikusak ezek a lányok. Tudom,hogy férfiak milliói álmodnak ilyen csajokról és e tudás birtokában nyugodtan dőlök hátra a nem létező karosszékemben. A modern világ sok betegsége közül csak egy kis apróság  a nők alakjával való untalan bíbelődés,de tökéletes példa arra,hogy mennyire fontos gazdasági cél az emberiséget uniformizálni,tudatát mesterséges mederbe terelni és az egyéniségétől,durvábban mondva: az emberi jogoktól megfosztani.

A múltkori bejegyzésben ezt már részletesen taglaltam. Egy a jelszó:  légy az,amit előírunk neked,mert erre épül a birodalmunk: embereket manipulálunk. Christina Aguilera alakjával kapcsolatban egy józan embernek eszébe se jutna  a szörnyű kifejezés,egy normális egyensúlyérzékkel bíró ember egy egészséges,fiatal, szép nőt lát benne,kortól-nemtől függetlenül. Aki viszont ugrik a birodalmi morzsák után,az cikket ír a hízásáról,azt remélve,hogy a hozzá hasonló agyhalott olvasóközönség is ugrani fog az izgalmas hírre. És meg is teszi. De persze nem mindenki. A trendi csajok természetesen vajmi kevesek és felszínesek ahhoz,hogy ne szörnyülködjenek,ha a kedvenc celebjük már nem éppen trendi. Ezért fogy jól az újság,a kondibérlet,dől a lé a plasztikai sebésznek és mennek szép ütemben a netes fogyiszer rendelgetések. Kaszálnak a divatguruk,adóztatnak a kormányok és még sorolhatnám. Ha egy üzlet beindul,hamar rákap mindenki az ízére. Aztán a mindent átitató ideológia végleg elfedi a valós szándékokat. De ne legyünk olyan szigorúak. Mindenkinek meg kell élnie valamiből. Felőlem belőlem is megélhet bárki,ha én úgy akarom. Hisz veszem azt a cipőt,azt a fogkrémet,azt a bort,azt a sonkát vagy éppen azt a netet,aminek a segítségével nektek most írni tudok. Egy dologra viszont nem költök egy fillért sem: az egyéniségem nem formálható piaci szándékkal.

Úgyhogy,ha továbbra is szörnyülködni akartok,akkor olvassátok és nézegessétek ezt a blogot. Olyan szexik,olyan baszni valók olyan nyálcsorgatóak ezek a szép,hájas csajszikák,hogy muszáj őket megmutatni,reklámozni. Olyan unott,olyan silány,olyan felszínes lett a világ,hogy ezek a lányok szinte kiszínezik azt a fekete-fehér diafilmet,amiben élünk. Olyan ez,mint egy virágos rét,egy idilli környezet. Nem akarok már ennyire számító világban,kiszámított külsejű és lelkű emberek közt élni:  Undorító szargolyó lesz így a Földből!  A picsába a sok rizsával a zsírsavakról,meg a ploszka szépségekről,az Eu-s mizériákról,a sok gazdasági handabandáról. Én ennél latinosabb,temperamentumosabb és színesebb világot akarok. Kellenek a szép,illatos, husi csajok,a jó italok,finom ételek,vérpezsdítő zene és tánc,mosolygós,elégedett arcok,dolgos,megfizetett kezek,olyan emberek,akik élvezik az életet.. Valódi életérzés,belülről fakadó stílus,ezt akarják kiírtani belőlünk.. Nem sokat tesz a társadalom azért,hogy az egyén boldog legyen. Mondjuk a közösségért se tesznek szart sem.. Ki a túró akar olyan világban élni,ahol már egy szép nőn is szörnyülködni kell?

Tudjátok a szex nem hazudik. Ha a párnás csajokra gondolok,mindig elkap az őszinte hév. Talán nem árt gyakrabban az ösztöneinkre hallgatni. Így tudod meg ki is vagy valójában. Én egy husiimádó világkritikus.

Ekkora hülyeséget se olvastatok még,de pont ettől olyan hiteles…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr44300869

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

OstOr71 2012.03.11. 08:44:02

semmi baj ha ezeket a "nőket" szereted, de te is azt akarod mint a média, olyanról akarsz meggyőzni amit nem szeretnék!

Ilovechubbygirl 2012.03.11. 11:23:31

@OstOr71:

Nem akarlak meggyőzi,ez benne a szép..
Én csak azt mondom,hogy 1:1-et akarok. Ez lenne a helyes eredmény. Most nem ez történik. Amíg diszkriminálják az én ideálom,addig van létjogosultsága a blognak. Ők kezdték,én válaszolok rá!

Viktor1988 2012.03.12. 22:32:38

Ez az Csaba! Na ez az, amiért imádom ezt a blogot! Szembe kell menni a rossz áradattal. Ha jót akarunk tenni a világban, ha azt szeretnénk, hogy rendben menjenek a dolgok, akkor a rossz ellen kell fellépnünk. Azt kell beleadnunk az életbe, ami hiányzik. Például, ha szeretetlenség van körülöttünk, akkor minden porcikánkkal szeretetet kell adnunk, hogy rendbe tegyük a világot. Jelen esetben, ha azt tolják minden létező platformon az ember arcába, hogy csak a vékony nők szépek, akkor az ellen kell fellépni, hogy megfelelő legyen a balansz! Engem nagyon dühít, amikor olyan cikkeket olvasok, mint pl. ez a Christina Aguilerás. Ezzel azt mondják, hogy a hozzám hasonló ízlésű emberek perverzek és, ahogyan Csaba is írta szörnyekre gerjednek. Megakarják mondani, hogy kit/mit tarts szépnek, vagy helyesnek!
A világ pont attól szép és izgalmas, mert sokszínű és az ember azért ember, hogy legyen saját ízlése. Nem az számít, hogy valakinek milyen színű a haja, vagy, hogy hányas a ruha mérete. Csak az a fontos, hogy milyen ember, mit szeret, mit képvisel, mit tart szexisnek, mitől más Ő, mint az ember társai. Csak a gépek legyenek egyformák az emberek ne! Mindenki álljon ki a saját ízlése és meggyőződése mellett főleg, ha ilyen témáról van szó!
Én úgy gondolom, hogy a telt nők a legszexisebbek és leggyönyörűbbek a világon! Természetesen nem kell mindenkinek így gondolnia, de ne mondja senki ezért azt rám, hogy perverz vagyok!
Csaba gratulálok ehhez az írásodhoz is és remélem még sokáig fog működni ez a blog! Nagyon egyetértek veled ezekben a dolgokban! Egyébként nagyon jók a képek, szerintem Christina Aguilera nagyon dögösen néz ki most!
Mindenkinek kellemes, örömteli tavaszt kívánok!

A Föld márpedig lapos 2012.03.14. 22:18:29

Újra egy jó kis tűzről pattant cikk, jó volt olvasni. :)

Egyébként Christina Aguilera olyan emberi lett ezekkel a plusz kilókkal. De komolyan. Most nagyon él az egész csaj, sugárzik.

medi79 2012.03.17. 17:21:58

Évek óta olvasom az oldalt (egy exem mutatta meg):-)és csak szeretném megköszönni a tartalmas,gondolkodtató,szexi írásokat melyeket azóta is nagy érdeklődésel olvasok.Grat..:-)

Popocicy 2012.03.19. 22:03:04

@Ilovechubbygirl:
Először is, hadd gratuláljak! Kiváló a blogod! Véletlenül találtam rá, és már napok óta olvasom, amikor akad egy kis időm. Mintha a szívemből szólnál... komolyan! Én mindig úgy éreztem, hogy hiába vagyok ápolt, jól öltözött, jó társaság, mégsem rúghatok labdába egy 50 kilós "cicus" mellett. Aztán találkoztam a férjemmel, aki imád, úgy, ahogy vagyok... 10 éve már! Nem foglakoztat, hogy ki, mit mond a hátam mögött, mert tisztában vagyok az értékeimmel, akármennyire is próbál ez a soványság majmoló világ "értéktelennek" beállítani minket, duci nőket!!!! Pár éve nagyon beteg voltam, lefogytam 15 kilót. Rettenetesen néztem ki, sosem akarok sovány lenni!
Az a legjobb az egészben, hogy amikor Téged olvaslak, "belelátok" egy duci nőket kedvelő férfi fejébe, és sok mindent megértek, amit idáig nem. Jó lenne, ha egyre több olyan pasi lenne, aki nem mérőszalaggal közelíti meg a nőket, hanem őszinte vággyal... :)

Babyface01 2012.03.22. 10:19:21

OstOr71
Az a helyzet, hogy reakció nélkül hagytam volna a hozzászólásod, mert sok értelme nem volt igazából, de az idézőjel kib***ta a biztit... Ezzel te is bemutattad magad, grat...

On:
Christina jobban nèz ki, mint valaha, kis tinicsajból igazi nő lett.
Csak épp nem passzol az összképbe a nullás (rosszabb esetben minusz kettes) méretű csajok mellett...

Amati 2012.03.24. 07:05:00

"A modern világ sok betegsége közül csak egy kis apróság a nők alakjával való untalan bíbelődés,de tökéletes példa arra,hogy mennyire fontos gazdasági cél az emberiséget uniformizálni,tudatát mesterséges mederbe terelni és az egyéniségétől,durvábban mondva: az emberi jogoktól megfosztani.

A múltkori bejegyzésben ezt már részletesen taglaltam. Egy a jelszó: légy az,amit előírunk neked,mert erre épül a birodalmunk: embereket manipulálunk."

erről valahogy az Apple jutott eszembe, a birkacsordával és az egekbe szökő részvényárfolyamával, nyereséghányadával és kp tartalékával.

a másik ami eszembe jutott az igazi gyerekműsorok fájó hiánya, ott is a gazdasági marketing megy, hülye erőszakos rajzfilmek és a piacot elborító erre épülő gagyifigura dömping. és ezzel szemben a bbc-n futó tikkabilla sorozat a kreatív-humoros-játékos-éneklős a gyerekek fantáziáját és kreativitását - kvázi egyéniségét fejlesztő jeleneteivel...
na meg hogy ismétlőcsatorna helyett gyerekcsatorna lesz az m2, hahaha...

zsírmágnes 2012.04.04. 21:40:00

Szia Csaba! PlusSizeSusy vagyok. Jónéhány hónapja Törökország délnyugati részére költöztünk. Isteni a blogod. Képzeld, mi történt velem: annyira jókat kajálok, hogy 80 kiló lettem:-) 75 kg-ról 80-ra, mindezt 5 hónap alatt:-). Már mindenhol komoly párnák vannak, a hasam eléggé szépen gyúrható. Imádok élni, imádom a nőiességemet. Kicsattanok ez élettől:-)De úgy vagyok, mint Te, kevés az időm, így nem készült el a blog. Most mi az e-mail címed? Sok puszi: Susy

Ilovechubbygirl 2012.04.04. 21:44:37

Szia Susy!

Szerencséd van,pont erre jártam.
Az e-mail címem a régi:
csaba3798@freemail.hu -ott értekezhetünk.
Örülök,hogy újra megvagy!!

fradista88-felvidek 2012.04.15. 00:28:01

Kedves zsirmágnes! Te vagy a youtube-rol a chubbysusy75? Mert ha igen, akkor egy tökéletes bombanő vagy! Éljenek a husi csajok!

Ilovechubbygirl 2012.04.15. 20:08:22

@fradista88-felvidek:

Tudod te,hogy mi a jó!!!

Imádom,mikor vékony csajok szépen meghíznak...
süti beállítások módosítása