Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2012 ?? Keresztben lenyellek!

2012.01.29. 21:50

Sziasztok!

Újra itt veletek! Simán túléltem a Szilvesztert és természetesen az ígéretemnek megfelelően telt az ünnep. Pontosan úgy alakult,ahogy terveztem,talán még jobban..  Nem is értem,hogy az ember ittasan,hogy lehet ennyire tudatos... Persze azóta már rég leszálltam a fellegekből,racionalitás van kérem ezerrel.

Viharos évet hagytunk magunk mögött és a mostani se tűnik túlzottan bizalomkeltőnek.

Nem szeretnék politikai megfontolásból firkálgatni,hisz azt megteszi helyettem megannyi honfitársam. Tény,hogy ömlik a politika felénk,nehéz előle menekülési útvonalat találni. Persze nem is szabad,hisz az apátia veszélyes fegyver,ami csakis visszafelé képes elsülni. Tehát nem hiszem,hogy el lehet és el kell menekülni a politikától,már csak azért sem,mert a mi pénztárcánkra megy a játék. De persze az igaz,hogy a magánéletre,az erkölcsiségünkre elképesztő rombolással van a mai közélet!! A politika sokkal nagyobbat okád bele a privát életünkbe,mint pl. az álszentek által üldözött túlzott 21. századi szexualitás. Miért nem születnek tucatszám szociológiai és pszichológiai konklúziók arról,hogy a mai generációnak vajon miért van szüksége oly nagyméretű virtuális szabadságra,azon belül is szexuális élettérre? Pedig a válasz egyszerű. Ebben a közegben érzi magát jól a társadalom. A valós közegben nem találja a boldogságát,hisz a való élet nem kínál „élvezhető” alternatívát az örülni vágyó sokaság számára.. Ezért is tartom felháborító és álszent inkvizíciónak mikor pszichológusok,szociológusok az internet káros és romboló hatásait ecsetelgetik. Szerintem a problémát fordítva kell megközelíteni. Nem azért inaktív a társadalom és nem azért csökken az értékteremtő képesség,mert a jónép a médián és az interneten lógva elbutul. Ez fordítva van.  Azért keres menedéket az ember a virtuális világban,mert ott még viszonylag szabadon és korlátok nélkül megélheti a személyiségét. A valós életben megannyi korlát és haszontalan törvény köti meg az ember kezét,ami miatt nem tudja megtalálni a boldogságát és már értéket sem képes előállítani. Olcsóbb a számítógép előtt ülni,mint színházba vagy moziba járni,az internet virtuális világa nem kerül annyiba,mint távoli tájakra utazni ,az interneten természetes,ha a szexuális igényeidet kinyilatkoztatod,de hús vér emberek közt,már perverznek és erkölcstelennek tartanak. Az interneten az lehetsz,aki szeretnél lenni,de a való életben soha sem érheted el….Összegezve az internet nem a mocskok mocska,hanem egy fájdalomcsillapítás a valódi mocskok által elszenvedett sérelmekre. Ha mocskot látsz a neten,az nem a net bűne,a net csak a való világ virtuális leképezése. A mocsok kint van,nem a képernyőn!

Hiszek a demokráciában,ugyanakkor hiszek a szigorú törvények erejében is,amik kordában tartják a bűnt és megvédenek az anarchiától. Egy dologban nem hiszek: hogy a törvény gyógyszer. Ez egy hatalmas tévedés az emberiség történetében. A valódi gyógyszer a bajokra a hit,a hitelesség és a jövőkép.

Hit a családban,hitelesség a családtagokban stb.. Ha hiteles egy eszme,ha hitelesek a tanítók,ha hiteles mintát kapsz az életről,ha tudod,hogy melyik út végén mi vár rád,akkor nincs szükséged fájdalomcsillapítókra. Sokan nem értik,hogy miért rosszak,gonoszak az emberek? Nos azért,mert a megszületésük pillanatától kezdve hiteltelen nevelők neveltetésében részesülnek és végül maguk is hiteltelen egyénekké válnak. Persze vannak kivételek,sok szerencsés ember él, aki elmondhatja magáról,hogy csodálatos szülei,tanítói voltak,de ezek az emberek sincsenek biztonságban,pontosabban ők vannak a legnagyobb veszélyben. Hisz a többség nem olyan,mint ők. A kiközösítettek pedig hiába hisznek erősen,a kiközösítettségből fakadó hátrányok miatt végül elveszíthetik a hitüket és belesüllyedhetnek a posványba..

Az internet tehát nem kárhoztatható azért,mert csúnya és erkölcstelen dolgok is vannak benne. A felelősség csakis a társadalomé. Közhely,hogy a mai világunk fő mozgatórugója a pénz. A probléma csak az,hogy a pénz ma már nem eszköz,hanem cél. ( Pénzt-pénzért és nem pénzt- értékért ) elv uralkodik. Ezt a problémát kompenzálva szaporodnak gombamód összeesküvés elméletek. Valós értékek,valós megoldások hiányában hamis eszmék születnek,olyan óriási pénzszivattyúk,amik a világgazdaság összeomlását hivatottak elodázni. Ilyen hamis eszmék pl. a globális felmelegedés –klímavédelem vagy a egészségtudatos életmód-vékony ideál. Igen, jól olvassátok. Én tagadom mindkettőt. Tudom,ez nem jó,hisz ezek az eszmék manapság szinte már vallás erőre emelkedtek,aki pedig szkeptikusan áll hozzájuk,azt eretneknek nyilvánítják. Nem szabad feltenni például azt a kérdést,hogy az ipar és iparosodás ellenes szervezetek vajon milyen erkölcsi alapon kívánják megtiltani a fejlődő országoknak,hogy azok a saját energiahordozóikat használják,hogy olcsón előállított árammal világítsanak,fűtsenek,forraljanak?  Helyes ez,miközben az aktivisták klimatizált,kivilágított irodákban hozzák meg másokról az ítéletüket? Nem tagadom,hogy a sarki fóka nem kevésbé értékes faj,mint az ember,de azt felettébb erkölcstelennek tartom,hogy több millió afrikai ember jogát megfosztanák az élettől,megfosztanák őket attól,hogy olcsó módon energiához juthassanak,hogy leküzdhessék a járványokat,az éhínséget,a technológiai lemaradást! Manapság nem szabad feltenni a kérdést,hogy a Föld történetében tetten érhető sokkal melegebb időszakokat vajon mi idézhette elő,ha akkor még az iparosodás és az ipari széndioxid kibocsátás a béka segge alatt sem volt?

Hiába vársz választ arra a kérdésre,hogy mégis miért bagatellizáljuk el azt az alap biológiai tételt,miszerint a bioszféra nagyságrendekkel több széndioxidot termel az ipari létesítményeknél,autóknál? Gondolok itt az élőlényekre,az óceánokra,elpusztult szervezetekre.. Nem szabad feltenni a kérdést,hogy vajon ismeri-e az átlag ember azt az egyszerű tényt,hogy a vízgőz nagyságrendekkel nagyobb üvegházhatású gáz,mint a kárhoztatott széndioxid? Nem szabad feltenni azt a kérdést,hogy vajon miért nincs tudományos bizonyíték arra vonatkozóan,hogy a kibocsátás növelésével együtt nő a légkör átlaghőmérséklete?

Nem szabad ezeket a kérdéseket feltenni. Vagy,ha felteszed,nem kapsz választ. Nem szabad a dogmákat megdönteni,nem szabad az illúziókra épült új iparágakat lerombolni,több millió új munkahely jövőjét megpecsételni. Pedig erről szól a történet. Gyártanak nekünk egy ideológiát,ami sok-sok pénzbe kerül,ami új piacot teremt,ami sok embert képes eltartani.. Valós értékek előállításából már  kifogytak a kedves világformálók. Nem akarnak olcsón kenyeret adni az éhező nép szájába,hisz egyszerű megoldásokkal nem tudnak már hallatlan vagyonokra szert tenni. Az átlag ember bambán benyeli a "ne égesd a villanyt,ne ülj a büdös autódba,ne egyél,ne is gondolkozz helyettünk"- népbutító ideológiákat és legyengült értelmi immunrendszere révén egész vagyonokat költ a „hamis vallások” életben tartására.

Sokat írtam már nektek a szépségipar,egészségipar,gyógyszeripar,élelmiszeripar szent és sérthetetlen érdekköréről. Azóta se látok ebben semmiféle változást. Az átlag ember ugye képtelen drága és egészséges termékeket vásárolni,nincs ideje sportolni,a létbizonytalanság okozta idegességet meg kalóriadús és káros ételekkel vagy alkohollal vezeti le(hogy legalább ez az egy öröme legyen az életben) Persze,hogy elhízik,megbetegszik,az orvos jól meg is szidja az önpusztító életmódja miatt,majd az addig egészségtelen ételekre költött pénzét gyógyszerekre fogja költeni és rehabilitációkra..  Egy a lényeg: teljesen mindegy,hogy egészséges az alany vagy sem,csak költsön pénzt,hogy milyen okból az lényegtelen. Végre észre kéne már venni,hogy a gondolkodó ember rossz üzlet,nem szereti őket senki. Aki képes észérvek és legjobb tudása szerint élni az életét,az keveset költ feleslegesen és mindig a számára legjobb üzletet köti. A gondolkodó ember tudja,hogy meddig mehet el a kalóriákkal,tudja,hogy milyen rossz dolog betegnek lenni és tudja,hogy sokba fog neki kerülni az,ha nem gondolkodik.  Mindig mosolygok azon,mikor különböző cégvezetők nyilatkoznak a tudatos vevő fogalmáról. Valójában amit ők tudatosnak állítanak be az a tudattalan. Hisz nekik csak az számít,hogy a saját terméküket eladják,ergo a tudatos vevő szerintük naná,hogy az ő terméküket választja… A szépségipar sem működik másként,mint mondjuk a környezetvédelem vagy a gyógyszeripar. Ha holnaptól az oldalamon látható lányok képeznék a mai nőideált,akkor sok millió ember rövid úton elveszítené az állását. Lerombolni egy mítoszt,az mindig óriási katasztrófákkal jár!! A bölcsesség és realitásérzék mindenkiben megvan, legfeljebb csorbát szenved az idő által. Vajon miért érzi sok millió férfi azt,hogy elárulták,mikor az ő husi nőideáljukat megalázták,lekicsinyítették? Vajon miért jön belőlem is őszintén az érzés,hogy én a teltebb hölgyeket tartom izgatónak,szépnek,kívánatosnak? Azért,mert ez egy igazi eszme,ami valós értéken alapul. Valós érték pedig az egyén személyes gondolata, ízlése,vágya..  Ezért ember az ember és nem lábgomba. Tudjátok én nem szeretném megvezetett kis csávóként leélni az életem,szeretek gondolkodni,mégha ez időt is rabol el az életemből,de legalább pénzt takarít meg számomra. Vigyázok a környezetemre,de teret adok a technológiai fejlődésnek,keményen sportolok,de nem mondok le az élvezetekről,nem hizlalom 200 kilósra a párom,de nem is fizetem be egy akciós zsírleszívásra,mert hiszem és vallom,hogy egy 80 kilós nő  egészséges külsejű,őrülten szexi formákkal bír és nekem ez pótolhatatlan érték.  Szóval rossz party vagyok a lobbisták szemében,mert használom az eszem,ezért rontom mindenki üzletét. Ha a többség úgy tenne,mint én,akkor már rég felbomlott volna a mai világrend,nyilván nem áldozatok nélkül. De talán ez az áldozat megérné,hogy visszatérjünk a valós értékek és célok talajára. Ha most megyek és megdugom a párom az egy valós igény részemről,ami valós értéket képvisel.   Hisz én ezt akarom most tenni,pedig előtte senki se kampányolt ezért…..

Szóval én nem hiszek a tudománytalan dogmák által irányított emberi sorsban. Az embereket hagyni kéne élni és gondolkodni. Had gondolkodhassanak a jövőjükön,az életük megoldási kulcsain. Ehhez viszont pénz kell. Igen,pénzt kell adni az embereknek és hiteles alternatívákat. E kettő elegyéből sülnek ki a legjobb dolgok a világon. Csak a pénz és csak az eszme nem ér önmagában semmit.  Külön,külön mindkettő butít és rombol,míg együtt épít.

Én egy nagy marhaságnak tartom,hogy az emberiségnek le kell mondania az általános jólétről,mégha ez utópisztikus is. Ahol valódi értékek képződnek,ott mindenki boldogul,aki akar. Ma ilyen értékek nincsenek,csak olyanok,amik a másik gyengeségéből,butításából táplálkoznak. Nos én nem mondok le Eldorádóról. Biztos létezik. Az én házamban biztosan.. Én élni akarok és élvezni minden percét,különben mire jó a sok áldozat és küszködés??

Egy jó tanácsom van az új esztendőre: Gondolkozzatok többet,mint tavaly és akkor talán olcsóbban megússzátok…

 

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr223648076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

spike543 2012.01.30. 14:58:41

Hát helló ismét beválom jó rég voltam az oldalon de lendületed nem változót semmit ugyanolyan szenvedéllyel írsz mint régebben.Igazad van nem szabad engednünk a dogmáknak és tényleg gondolkodnunk kel mert csak így maradhatunk életben ebben a pénz központú világban:(Őrülök hogy a húsi csajokba vetet hited nem lankadt egy pillanatra sem és örülök hogy van egy ilyen ember a netten aki így kiáll ezekért a gyönyörű istenadta nőkért.Egyépként tele van a net hasonló blogokkal mint a tiéd de egyetlen egy magyar blogot sem találtam ami ennyire inspirálna mint a tiéd:)Mégegyszer had kívánjak nagyon sok eredményben és boldogságban gazdag újévet neked Ilovechubbygirl! hű olvasod spike543:)
süti beállítások módosítása