Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

                                                                                Sziasztok!

Most egy régóta elmulasztott kérésnek teszek eleget. Eddig számtalan profi fotót láthattatok a blogban. Asszem eddig nem mértem szűkmarkúan a képeket,de egy valamivel adós voltam a blog fennállása óta. Sokan jelezték felém,hogy jó lenne amatőr husi lányok fotóit is látni és azon belül is lehetőleg sok magyar lányt. Tényleg itt az ideje ezt a hiányosságot pótolni.

Kiválogattam nektek jó pár számomra ( remélem számotokra is) izgató fotót. Azt a kívánságot,hogy mind magyar legyen azonban nem tudtam teljesíteni. Ennek az oka pedig a következő: jóval kevesebb magyar husi lány mutatja meg a bájait,mint vékony. Ezen a pofon egyszerű statisztikán is lemérhető a divat „áldásos hatása”. A szép dundi magyar lányok szégyellik a testüket mutogatni,mert tartanak a negatív kritikáktól. Az angolok,amerikaiak,németek,franciák már rég túlléptek ezen,ott sokkal nyíltabban felvállalják magukat a nőideáltól eltérő alkatú hölgyek. De ennek a Magyarországi hiánynak van másik oka is. Ezek pedig az erkölcsi normák... Amikor arról pofázik a nagy átlag,hogy a testesebb nők a kevésbé igényes férfiaknak kellenek,akkor a legnagyobb hülyeséget szajkózzák,csak éppen nem veszik észre. Megfigyeltem egy érdekes összefüggést,amit jó lenne,ha végre mások is az eszükbe vésnének. A szép,duci lányok pont,hogy a nagyon is igényeseknek valók... Úgy általában rohadt nehéz a kegyeiket elnyerni és nem könnyű őket megszerezni. Nekem se volt könnyű. Ez pedig abból adódik,hogy a teltebb nők nagy része úgy véli,hogyha egy pasas rájuk hajt,azt a pasat nagyon meg kell nézni,hogy milyen rejtett szándékok vezérlik. A ducibb nők pontosan tudják,hogy az esetek többségében erőteljes szexuális vágy hajtja a férfit,aki ezt mézes- mázas szerelmi köntösbe bújtatja,holott semmi másról nincs szó,mint arról,hogy a sok csontos nőci után már ki van éhezve az igazi húsra és a maximális élvezetre. Szóval megtudom érteni a husi nők előítéleteit. Ezért is felhívnám férfitársaim figyelmét arra,hogy foglalkozzanak a nő személyiségével,lelkével és egyéb tulajdonságaival is,mert így sokkal önzetlenebbül kapják meg egy teltebb nőtől a szexet,amire annyira vágynak. És ami nagyon fontos: véletlenül se derüljön ki a férfiról egy baráti körben,strandon, partyn vagy bármilyen társaságban,hogy feszélyezve érzi magát, mert neki nem csontos cicababája van,hanem egy dundus hölgy. Itt ugyanis azonnal megbukik a történet. A szerelmét az ember semmilyen szín alatt nem szégyelli. A „csak szex” az más tészta. Két fal közt nem kell senkinek se megfelelned,csak a saját vágyaidat akarod a lehető legjobban kielégíteni.. Ha viszont csak erről van szó,akkor hosszú távon kizárt egy husi nőt megtartani.

Ebből a problematikából is látszik,hogy a teltebb lányok nem feltétlenül csak szégyenlősebbek,sokkal inkább prűdebbek és sokszor erkölcsösebbek is. Nem akarják a külvilággal megosztani azt,ami csak a szerelmükre tartozik. Az enyém se osztaná meg,pedig biztos tetszene nektek... Engem azonnal kirúgna,ha a neten a saját pucér testével találná szembe magát. A telt lányok többsége nagyon tart a csalódásoktól. Vágynak az igazi szerelemre és nem csak arra,hogy jól megdugják őket párszor,aztán a pasi egy csonti csaj oldalán lelépjen. Én továbbra is állítom,hogy a legszebb duci lányok soha nem fognak levetkőzni,mert nem olyan a beállítottságuk. Vannak kivételek és ezeknek a kivételeknek köszönhetők az alábbi képek. Szóval az amatőr husi lányok szexképei valóban kuriózumnak számítanak. De elmondok egy mások pofon egyszerű tételt is. Nekem sokkal egyszerűbb lenne egy agyonszolizott sportos,vékony csajt bespájzolnom,mint egy ducit. Egy gyúrós pasas,aki elég sokat ad a külsejére,ráadásul nem is csóró,szóval nincs kérdés. Gondolják ezt a vékony csajszik. Gondolták ezt mindig is és milyen sokan csalódtak bennem.. Hiába a legszebb arc,haj,csodaszép izmos lábak,szilikon cicik és tökéletesen lapos has. Full esélytelen nálam egy ilyen hölgy. Szóval nekem ne dumáljanak az igényességről,mert ez egy nagyon téves sztereotípia.

Nekem nem attól igényes és vonzó egy nő,hogy adott esetben a címlaplányok külsejét másolja.

Fontos,hogy legyen ápolt,csinos,nőiesen öltözzön,legyen stílusa és bája, arányos alakja és legyen jó kis töltött galamb. Na nálam ez az igényesség csúcsa. Nem adoptálom sehonnan az ideálom. Kitaláltam magam.

Szóval kevés dundi magyar lány vetkőzik le,hogy megmutassa a testét.

Akik levetkőznek ott is sok képen tetten érhető a szégyenlősség,az „akarom is meg nem is” dilemma. Sokat eltakarnak magukból,a hasukat görcsösen leplezik,hogy véletlenül se látszódjanak a hurkák és próbálnak olyan fotókat csináltatni magukról,amik úgymond előnyösebb pózban mutatják meg a testüket. Ami azért hülyeség,mert ez így nem hiteles és láthatóan kevésbé erotikus.

Egy akt fotón borzasztóan lemérhető a görcsösség és lemérhető az is,mikor úgy igazán gátlástalan és sugárzó az alany. Sokkal izgatóbb,mikor mindenféle photoshop,meg kendő,meg a tököm tudja még milyen manipulatív eszköz nélkül végigmérhetsz egy husi testet,a fodrozódó hurkákkal,kis narancsbőrrel és striákkal együtt,ami a valóságot mutatja és nem valami Playstationból adaptált figurát. (Lásd: Liptai Claudia agyonretusált képeit: mintha nem is ő lett volna,hát nem is ő volt...)

Szóval igyekeztem nektek retus nélküli gátlástalan fotókat találni. A fotókon 50%-ban magyar és 50%-ban külföldi lányok láthatóak. Remélem  izgatóra sikeredett a poszt..

 

free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host

free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host free image host

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr822060550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lilith-chan 2010.06.08. 10:48:16

Szia, szeretnék mailen kommunikálni veled ha ez megoldhato.

Ilovechubbygirl 2010.06.08. 13:37:06

@Lilith-chan:

Szia!
OK. A mail címem: csaba3798@freemail.hu

galland01 2010.06.19. 23:14:54

Az első komolyabb barátnőm husi volt-nagy, kemény mellek, izmos de vastag comb, hájas segg (azért az is izmos alatta)lapos has. Utálta magát, ha hízott, vagy ha evett, teljesen átmosták az agyát. A szex szerelemből volt úgyhogy csak jó lehetett. Nem volt gátlásos, és mindennek ellenére szeretett középpontban lenni.

A második komolyabb barátnőm vékony volt-nem is volt jó a szex.

A harmadik duci. Kis mellek, nagy segg, puha vastag combok, kis poci. Utálta magát. Komplexusok, féltékenység, nem tetszem neked, lefogyok és akkor jobban fogsz szeretni stb. El is hagytam, kicsinált vele.

A mostani: husi a javából. Gátlástalan, szereti magát, imád enni, az önbizalma túlteng. Prűd? Két pasival kefélt alkalomszerűen, amikor megismertem. Hogy ez helyes? Azt nem tudom. De soha nem zavarta az alakja.

Nincs recept, nem lehet kijelenteni, hogy prűdebbek, vagy szemérmesebbek. Pont hogy olyanok, mint a vékonyak. Az egyik ilyen, a másik olyan.
Persze az igazán elhízott, egészségtelen lányok lehetnek is visszahúzódóbbak-mert nem néznek ki jól. De ez a blog nem róluk szól.

Zenador 2010.07.13. 15:10:57

Azt hiszem ezek ellen küzdünk.

Egy újabb flúgos ember zombi-showja:

velvet.hu/trend/2010/07/13/szakallas_kopasz_modellek_es_mellbimbok_sokasaga_varta_az_erdeklodoket_a_berlini_divatheten/

Nem írom le a nevét, mert távol áll tőlem, hogy reklámozzam! Az ELRETTENTÉS miatt linkeltem be!

A blog írója már számtalanszor ostromolta a divatdiktátorokat, a nőket tönkretevő gátlástalan "művészeket"! Íme, az alábbi linken láthattok egy díszpéldányt! Nézzétek meg alaposan. Az ember maga a stílus, a jellem...

Ezek a -- inkább nem írom le a jelzőt -- kreálják ezt a korcs, elferdült művilágot. Ezeken szárad megannyi anorexiás nő halála!Íme a link. Csak erős idegzetűeknek:

galeria.velvet.hu/trend/2010/07/12/szakallas_kopasz_modellek_es_mellbimbok_sokasaga_varta_az_erdeklodoket_a_berlini_divatheten/

Ezek után ki csodálkozik, hogy a férfiak ki vannak éhezve a nőies nőkre?!??!

Azt hiszem CIVIL ÖSSZEFOGÁS kéne ezek ellen! Hol van az állam? Ki állítja meg a sok sz*r, kamu zsírégetőket áruló cégeket?!?!? Ki állítja meg a borult elméjű divatgurukat?!?!? Miért nem szabályoz az állam?!?!? Nekünk kéne összefogni végre, mert nem jó, hogy ilyen korcs, szemét világban élünk; és ebben a "gyönyörű" piacgazdaságban, kapitalizmusban meg liberalizmusban úgy látszik, nincs egyetlen hivatalos szerv, aki gátat szab ezeknek a jóembereknek.

Ilovechubbygirl 2010.07.13. 22:20:26

Kedves Zenador!

A hivatalos korlátozó szervekkel meg az lenne a baj,hogy azok is elkorcsosultak valamilyen szinten és mindig az aktuális karhatalom befolyása alatt vannak.. Erkölcsi norma,meg hagyománytisztelet kéne ide. Szerintem ezekről akartál beszélni. Csak,ha ezt a két szót ma megemlíted,akkor valószínű,hogy kiröhögnek és maradinak tartanak ezek az elit,celeb,művész kotorékok. Szakállas nő? Nem is tudom,honap talán rózsaszín masnit kötik a pár centis hajamba,hátha címlapra tesz valamelyik bulvár média.

Jó tanács:ne olvasd a velvet.hu-t,ha jó ízlésű ember vagy és nem akarod minden percben halálra idegesíteni magad.

Pufi - Puff 2010.08.22. 12:25:28

Imádlak, imádom olvasni amiket írsz :)

Ilovechubbygirl 2010.08.22. 19:01:09

Kedves Pufi!

Én is imádlak jó?! A képed alapján nagyon szép az arcod. És azt se mondanám,hogy kiestél a kedvelt kategóriából. Ha megnézed ezeket a lányokat,azért sanszos,hogy sokukra idővel még jó pár kiló felcsusszan majd és hasonló súlyban lesznek,mint te. És én akkor se vetném meg őket. Inkább egy jóval ducibb lány,mint egy vékony.

Pufi - Puff 2010.08.29. 16:01:13

Ilovechubbygirl !

Köszi a választ, bár nem értek egyet veled. Csak tudom a jó szögből fényképeztetni magam :D Amúgy meg...
Nagyon jó amit csinálsz, elismerésem...Mert a duci cajok lelke, és önbecsülése igencsak megérdemel már némi bátorítást és pátyolgatást.A párom is olvasta amiket írtál, szerinte is tuti az összes írás és téma is. Ő is osztja a nézeteidet :) Puszi, az összes duci csaj nevében :)
süti beállítások módosítása