Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 

Liptai Claudia 36 évesen levetkőzött. Mit is mondjak? Ez már várható volt és elkerülhetetlen. Én pedig,most kapaszkodjatok meg: életemben először megvettem a Playboy magazint. Itt tényleg igaz a mondás,hogy ami késik az nem múlik. Pont ő maradna ki ebből a jó magyar vetkőzős szokásból? Én meg kihagynám e híres,teltkarcsú nő aktjait? Szóval Liptai meztelenül egy nagynevű férfimagazinban. Bár utálom a celebeket,de én mondom nektek ez kihagyhatatlan.

Claudiát mint embert nem tudom megítélni,mert nem ismerem a tetteit,sem a magánéletét. Amennyit tudok róla,azt a bulvármédiából és a műsoraiból tudom. A stílusa,mármint a megnyilvánulásai nem különösebben szimpatikusak,néha kissé alpári és közönséges ahhoz képest,hogy egyébként látszik rajta,hogy egy elég értelmes,okos és szerintem ravasz nő. Egy férfi számára könnyebb feladat őt a külseje alapján megítélni. Alapvetően én mindig is a női őserőt, a vörös,sziporkázó,kacér és ravaszan démoni nőszemélyt láttam benne. Ő a természetességet megtestesítő szexistennő. Egy töltött galamb „ördögi lény”,akiben valahogy mindig sokkal több látens erotikus vágyat éreztem,mint amennyit ki tudott,vagy ki szeretett volna élni. Most sikerült kielégíteni ( talán ) az exhibicionizmusát és bizonyítási vágyát. Claudia a Playboy elvárásainak a maga valójában nem lehetett megfelelő alany. Viszont már régóta ő volt a lehető legnagyobb kíváncsiságra szert tevő potenciális lehetőség. A pletykák és a sokat mondó képek szerint is 20 kilót fogyott (80 kilóról - 60 kilóra,egyébként 164 cm magas) ,továbbá százezreket költött alakformáló beavatkozásokra és diétára. Hogy ebből mi igaz és mi nem,azt nem tudom eldöntetni,de kétségtelen,hogy rendkívül lefogyott,hisz nem rég még igencsak egy szép,de kövér arcú,elhízott nőként tartottuk számon. A teltebb hölgyeket kedvelőknek, természetesen nem kell kétségbe esniük Claudia új kontúrjai láttán,hisz még így sem számít egy nádszál lánykának.

Egy valami tény: a fotókon 20 éveseket megszégyenítő alakja van,egyszerűen fantasztikus és fenséges látványt nyújt,de azért valahogy furán vékonyabb,mint ahogy azt előre gondoltam. Elmondása szerint nem nagyon hagyta retusáltatni a fotóit. De ugyebár a nem nagyon az nem egyenlő azzal,hogy egyáltalán nem. Hagynia kellett,hisz megfizették. Pontosabban csak így fizették meg. Én alaposan végignéztem a képeit és mivel viszonylag sokat konyítok a képszerkesztéshez,nyugodt lelkiismerettel állíthatom,hogy ezek nem natural fotók. Igaz,hogy van egy-kettő,ahol tényleg minimális a beavatkozás,de az egész alakos és a kevés kitakarásos képeken,ahol a csípő,vagy a has párnái szembetűnőek lehetnek,ott azért vannak gyanús részletek és nem odaillő pixelek. Ettől függetlenül tényleg pazar a teste,nagyon jól néz ki,de azért mégis elszomorító,hogy az ilyen lapokban gyakorlatilag animációkat látunk és nem a 100% valóságot. Ezért sem vettem meg soha ezt a magazint,hisz nincs köze az átlag realitáshoz,de még az átlag felettihez sem. Talán egy-két valóban eredeti Claudia kép még izgatóbb lett volna. Mindenesetre az elismerés az jár neki,hisz negyven felé haladva húsz évesnek kinézni,az több,mint szuper és nem utolsó sorban adottság is. Ő egy nagyon szép nő,kár vitatni,akinek meg nem tetszik,annak pl. ott van Debreceni Zita. Én a magam részéről a "vörös dögöt" választanám. Abba meg nem menjünk bele,hogy Caludia fotózásának milyen lelki,erkölcsi és magánéleti vonzatai voltak ,vannak és lesznek. Ez is megérne egy misét,de már nem illene bele a blog profiljába és őszintén szólva nem is érdekel. Inkább nézzétek meg ezeket az ízelítő fotókat és nyilatkozzatok kedvetek szerint:

 

 

Szerintem gyönyörű nő.  Azt mondják,hogy ízlésről felesleges vitatkozni. De ez butaság. Akkor miről vitatkozzunk? Hisz tényekről nem is lehet...

 

 

Ami pedig a retusálást illeti,érdemes megnézni az alábbi fotókat. Azért a Playboy márka továbbra is buzgón a vékonyság híve,különben Claudia kontúrjaihoz nem nyúltak volna ilyen drasztikusan. Kár volt..

Rubint Rékának több évbe tellet,hogy ilyen legyen a hasa. Claudiájé nem így néz ki,bármennyire is erőltetik a képen. Hisz alig van köldöke a fotón,mintha ott szín hasizom  lenne. Továbbá megfigyelhető,hogy horizontálisan kissé össze is nyomták a fotót,hogy slankítson.

 És az se semmi,amit a derekával műveltek:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Végül az igazi Claudia. Valódi,természetes szépségű nő,szexi kis hurkákkal. Hol itt a gond?

A fejekben vagy a farkakban????

 

 

 

Exkluzív fotók:

free image host free image host free image host free image host free image host

A bejegyzés trackback címe:

https://zsircsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr891423416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Puncskocka 2009.10.03. 10:08:38

szerintem igényes képek lettek! hogy mennyi ebből a fotosopp, nem tudom, de ő egy olyan nő, akinek kisugárzása is van!

Lord of the Sith 2009.10.03. 11:00:50

Tényleg jó csöcsei vannak.A képek alapján jó nő lenne.Kár , hogy túlzásba vitték a photoshopot.Ezt a nagy ellenszenvet az alakjával szemben nem értem.

Esszé. 2009.10.03. 17:42:40

lényeg az hogy legyen mit fogni rajta
és ne szurjon az oldalbordája.

kukikaa1986 2009.10.03. 18:26:12

Egy 10 kiló még bőven elférne rajta. Sőt...

Ilovechubbygirl 2009.10.03. 18:55:05

Ne aggódj,vissza fogja azt a tízest hízni. Claudia sosem volt és sosem lesz vékony alkat. Genetikailag nem az.

spike543 2009.10.05. 09:06:01

Na hát ismét it vagyok köszöntelek ILovechubbygirl ez tényleg nagy pilanat és nem kis lépés látod én egy ilyen plabolyt szinte észre sem veszek mert nagyon nem szeretem.nekem egy nagy kerek 0 de nagyon felcsigáztál és lehet hogy énis megveszem mert mint mondtam Claubia mindig is tetszet. azért beszélek multidöben mert már sajnos nekem az izléskörömböl kiesett nemtudom memlékszel de nálam a 80 kilotol kezdödnek a csajok. És ebböl nem engedek max 5 kilo plusz minusz de ot vége ugyhogy remélem hogy tényleg viszahiza mert öneki tényleg az egész testalkata olyan. Szerintem ö sosem volt vékony csaj látod és it lép be megin a média vasfoga amit oly anyire utálsz teis mint énis egy remek példa hogy egy gyönyörü nöbol hogy lesz egy átlagos testalkatu csaj. Egyépként nekem a mellei abszolut nem tetszenek és a mellei tényleg retusáltak kötve hiszem hogy ilyenek az igazi mellei.Egy szo mint 100 nekem jobban bejöt volna ha nem adja le azt a 20 kilot és ugy vetközik le mondjuk az XL Girls-nek:) De sajnos ez hiü ábránd marad na viszlát és jo pihenést és kellemes idötöltést kivánok neked!

Amati 2009.10.05. 19:46:16

Egyetértek az playboy magazin minősítésével, miszerint animációkat láthatunk benne. A leggázabb szerintem a kiretusált puncik, egyszerűen nincs ott semmi, ahol valaminek lennie kellene. Ez gáz. A 70-es 80-as években ez elment, de manapság ez kevés.

Sztem idejétmúlt a lap.

RCH 2009.11.05. 18:45:51

Vegre egy hely, ahol nem neznek hulyenek, ha azt mondom Claudia milyen jo csaj :-)

"Alapvetően én mindig is a női őserőt, a vörös,sziporkázó, kacér és ravaszan démoni nőszemélyt láttam benne. Ő a természetességet megtestesítő szexistennő. Egy töltött galamb „ördögi lény”"

Ehhez nincs mit hozzatenni, ez igy kerek :-)

Ilovechubbygirl 2009.11.05. 20:31:18

Szia RCH !

Üdvözöllek a klubban. Hidd el sok ilyen hely létezne,ha lenne hozzá önbizalom. De sajna sokaknak nincs annyi,mint például nekem. Miért? Mert nem csak agyra,meg izomra kell gyúrni,hanem lelki erőre is. Akinek kevesebb van,azt magával ragadja a szürke átlag...

RCH 2009.11.07. 09:13:55

@Ilovechubbygirl: Kosz a fogadtatast!
Kivancsian varom, hogy mit kezdesz a bloggal, mert azon kivul, hogy bemutatsz fotokat es felmagasztalod a husi lanyokat, nem tudom, hogy mit lehetne meg ebbol kihozni. Igerem, fel szemem mindig a blogon lesz ;-)

ui: A Claudia alkatu lanyokra szoktam azt mondani, hogy nem kover, csak "sûrû" ;-)

lutria 2013.05.19. 15:24:26

Arról nem is beszélve hogy a retusáló eldönthette volna hogy mit akar,némelyik képen a punciszőre mindha szórópisztollyal lenne rajzolva,némelyiken mindha nem is lenne,a fűben hanyatt fekvősen meg eredetinek tűnik minden szőrszál,-tehát ha azt engedélyezte a Claudia akkor a többi jóval kevesebbet mutatót miért kellett módosítani?

chezmonger · http://kubli.uw.hu/index.php 2015.06.05. 04:30:01

jó ez a liptai, 36 évesen is jó volt
süti beállítások módosítása